Jump to content
PyroForum.nl

mitchy112

Gebruikers
 • Content count

  87
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Recent Profile Visitors

1,148 profile views
 1. Overmatig zuurstof betekent vlam vatten, kijk maar naar een gloeiende lucifer in een reageerbuisje met O2 dan vat die weer vlam.
 2. Dit is bekend dat ze snel vlam vatten, wat ik altijd deed is een leeg soepblik eroverheen zetten, dan hebben ze niet veel zuurstof meer en blijven ze goed roken. Maarja even bij de weg, ik ben gestopt met pyro en probeer alleen maar te helpen.
 3. Misschien heb je nog iets aan mijn oude filmpje hierover:
 4. mitchy112

  Flash 'Commerciƫle knallers'

  Vrij goedkope mengsels, maar dat is bij velen van hier wel bekend. Toch is het gewoon veilig zoals eerder al genoemd, omdat er geen lucht inzit. PS:Het VROM document staat al meerdere keren vermeld op dit forum, enige wat je moet doen is de zoekfunctie gebruiken. ;)
 5. mitchy112

  (Elektrische) ontsteking op AFSTAND

  Nee dat klopt ja maar die zal een mod wel hebben gewist. Ik gan u maar eens kijken voor constantaan. Cojonesm heeft me dat aangeraden, haal het morgen na school even op en dan kijken of het werkt. heb te tip van lennard ook al geprobeerd. Maar tevergeefs wilde het niet.
 6. mitchy112

  (Elektrische) ontsteking op AFSTAND

  ik heb me post niet gedelete..... Dankjewel eindeljik iemand die volwassen reageert. Maarja, mensen die met grote accu's werken, zou ik afraden, koop gewoon een zendertje en een receiver even knutsellen en voila. En nog een nuttige link: http://www.pyroguide.com/index.php?title=E-Match EDIT: Net je tip geprobeert.... Werkt niet schietkistje kan het niet aan.
 7. mitchy112

  (Elektrische) ontsteking op AFSTAND

  Waar halen jullie je nicr wire.... mijne is op en ik weet niet waar ze het verkopen :S
 8. mitchy112

  Crackling Micro stars / Dragon's Eggs

  Cojonesm kijk eens bij posno-sport. 6 voor 2.50 die zijn van NC bij mijn weten.
 9. mitchy112

  (Elektrische) ontsteking op AFSTAND

  Ik zou niet weten wat die persoon voor een accu heeft maar je kunt al een electrische ontsteker maken op 3 AA batterijen. Condensatoren zijn volledig overbodig! Enigste waar je dan wel aan vast zit zijn de ontstekers kopen, of gewoon zelf maken met staalwol. Maar natuurlijk met 50m kabel is het wel een aanzienlijk krachtverlies maar zo'n accu zou gewoon het aan moeten kunnen. En nog een keer, condensatoren, nooit aan beginnen!
 10. mitchy112

  Hey iedereen.

  Welkom, zo te zien heb je je al een beetje georieenteerd op pyro. En ik vind het goed dat je niet meteen met flash begint maar met KNO3 rookbommen. Ik hoop dat je hier een leuke tijd zult hebben! Groeten Mitch :P
 11. mitchy112

  Verfijnen Van Rookbom-technieken

  Dark dat heb je goed gezien ja. Maar voor die flash is hele fijne Mg nodig, dus je kunt het gewoon gebruiken, maar ik raad het je eigenlijk af, gewoon visco gebruiken veel veiliger En bespaar je de moeite voor die kleurcompositie van KNO3 het werkt toch niet en dat weet iedereen, je gooit je KNO3 ermee weg!
 12. mitchy112

  Verfijnen Van Rookbom-technieken

  Nog even terugkomend op de vraag of je gekleurde rook zou kunnen maken met kleurstof.... het antwoord is ja, maar er zit een andere comp achter. Omdat de verbranding van KNO3 te heet is wil het niet kleuren. De comp van het kleuren is wel het volgende: KClO3:30 Lactose: 40 Kleurstof: 30 BRON: dpc
 13. mitchy112

  Effe voorstellen dan maar...

  Kijk kclo3.... De meeste mensen durven het niet toe te geven dat ze dat hebben gedaan omdat ze anders "gebanned" zouden worden. ON: Leuk om te zien dat je wilt beginnen, maar 1 tip... Steek nooit een shell af op de grond. Die stars schieten echt alle kanten op... Veel succes, Groet Mitch :D
 14. mitchy112

  4 Kanaals schietkist + ontstekers

  Dankje.... Dacht dat het adres al onleesbaar was maarja zal die twee foto's wel even weghalen. EDIT: kan niet meer editten voor een rede , raar dat je na 1 dag al niet meer kan editten goed dat sommige members zo alert zijn, en het is inderdaad op mijn moeders naam gegaan...
 15. mitchy112

  4 Kanaals schietkist + ontstekers

  Omdat ik mijn vorige post niet meer kan editten post ik een nieuwe... Sorry voor dubbel. Heb hem vanmorgen uitgepakt. Ontstekers branden lekkker fel wit . Mooi kistje. Eerste twee foto's verwijdert. L. Het schietkistje met afstandsbediening: Het schietkistje dat aanstaat: Nog een foto dat die aanstaat: De afstandsbediening:
×