Jump to content
PyroForum.nl

mitchy112

Gebruikers
 • Posts

  91
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

1.465 profile views

mitchy112's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

 1. mitchy112

  4" shell

  Volgens mij was je al sinds 2013 begonnen met je rookbommen ;-) Anyways voor een meal break mooie shell ga zo door!
 2. mitchy112

  4" shell

  Voor Bp mooie break though. Zal vooral komen door de bp coating op de rice crispies, lekker luchtig daar houden we van.
 3. mitchy112

  4" shell

  @TheDawg volgens mij ben jij nog van de oude garde toch? Anyways, professionele shells in zo een situatie schieten is al 1 laat staan eigen gemaakte shells. Wel complimenten het effect zag er mooi uit! Volgende keer meer burst charge en dan blijft het effect lekker hangen!
 4. mitchy112

  4" shell

  Opmerking over de woonwijk was volledig terecht. Break was te mals probeer een halve gram flash in de break te doen voor iedere inch die je erbij voegt :-)
 5. Overmatig zuurstof betekent vlam vatten, kijk maar naar een gloeiende lucifer in een reageerbuisje met O2 dan vat die weer vlam.
 6. Dit is bekend dat ze snel vlam vatten, wat ik altijd deed is een leeg soepblik eroverheen zetten, dan hebben ze niet veel zuurstof meer en blijven ze goed roken. Maarja even bij de weg, ik ben gestopt met pyro en probeer alleen maar te helpen.
 7. Vrij goedkope mengsels, maar dat is bij velen van hier wel bekend. Toch is het gewoon veilig zoals eerder al genoemd, omdat er geen lucht inzit. PS:Het VROM document staat al meerdere keren vermeld op dit forum, enige wat je moet doen is de zoekfunctie gebruiken. ;)
 8. Nee dat klopt ja maar die zal een mod wel hebben gewist. Ik gan u maar eens kijken voor constantaan. Cojonesm heeft me dat aangeraden, haal het morgen na school even op en dan kijken of het werkt. heb te tip van lennard ook al geprobeerd. Maar tevergeefs wilde het niet.
 9. ik heb me post niet gedelete..... Dankjewel eindeljik iemand die volwassen reageert. Maarja, mensen die met grote accu's werken, zou ik afraden, koop gewoon een zendertje en een receiver even knutsellen en voila. En nog een nuttige link: http://www.pyroguide.com/index.php?title=E-Match EDIT: Net je tip geprobeert.... Werkt niet schietkistje kan het niet aan.
 10. Waar halen jullie je nicr wire.... mijne is op en ik weet niet waar ze het verkopen :S
 11. Cojonesm kijk eens bij posno-sport. 6 voor 2.50 die zijn van NC bij mijn weten.
 12. Ik zou niet weten wat die persoon voor een accu heeft maar je kunt al een electrische ontsteker maken op 3 AA batterijen. Condensatoren zijn volledig overbodig! Enigste waar je dan wel aan vast zit zijn de ontstekers kopen, of gewoon zelf maken met staalwol. Maar natuurlijk met 50m kabel is het wel een aanzienlijk krachtverlies maar zo'n accu zou gewoon het aan moeten kunnen. En nog een keer, condensatoren, nooit aan beginnen!
 13. Welkom, zo te zien heb je je al een beetje georieenteerd op pyro. En ik vind het goed dat je niet meteen met flash begint maar met KNO3 rookbommen. Ik hoop dat je hier een leuke tijd zult hebben! Groeten Mitch :P
 14. Dark dat heb je goed gezien ja. Maar voor die flash is hele fijne Mg nodig, dus je kunt het gewoon gebruiken, maar ik raad het je eigenlijk af, gewoon visco gebruiken veel veiliger En bespaar je de moeite voor die kleurcompositie van KNO3 het werkt toch niet en dat weet iedereen, je gooit je KNO3 ermee weg!
×
×
 • Create New...