Jump to content
PyroForum.nl

mitchy112

Gebruikers
 • Content count

  91
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by mitchy112

 1. mitchy112

  4" shell

  Volgens mij was je al sinds 2013 begonnen met je rookbommen ;-) Anyways voor een meal break mooie shell ga zo door!
 2. mitchy112

  4" shell

  Voor Bp mooie break though. Zal vooral komen door de bp coating op de rice crispies, lekker luchtig daar houden we van.
 3. mitchy112

  4" shell

  @TheDawg volgens mij ben jij nog van de oude garde toch? Anyways, professionele shells in zo een situatie schieten is al 1 laat staan eigen gemaakte shells. Wel complimenten het effect zag er mooi uit! Volgende keer meer burst charge en dan blijft het effect lekker hangen!
 4. mitchy112

  4" shell

  Opmerking over de woonwijk was volledig terecht. Break was te mals probeer een halve gram flash in de break te doen voor iedere inch die je erbij voegt :-)
 5. Overmatig zuurstof betekent vlam vatten, kijk maar naar een gloeiende lucifer in een reageerbuisje met O2 dan vat die weer vlam.
 6. Dit is bekend dat ze snel vlam vatten, wat ik altijd deed is een leeg soepblik eroverheen zetten, dan hebben ze niet veel zuurstof meer en blijven ze goed roken. Maarja even bij de weg, ik ben gestopt met pyro en probeer alleen maar te helpen.
 7. Misschien heb je nog iets aan mijn oude filmpje hierover:
 8. mitchy112

  Flash 'Commerciële knallers'

  Vrij goedkope mengsels, maar dat is bij velen van hier wel bekend. Toch is het gewoon veilig zoals eerder al genoemd, omdat er geen lucht inzit. PS:Het VROM document staat al meerdere keren vermeld op dit forum, enige wat je moet doen is de zoekfunctie gebruiken. ;)
 9. mitchy112

  (Elektrische) ontsteking op AFSTAND

  Nee dat klopt ja maar die zal een mod wel hebben gewist. Ik gan u maar eens kijken voor constantaan. Cojonesm heeft me dat aangeraden, haal het morgen na school even op en dan kijken of het werkt. heb te tip van lennard ook al geprobeerd. Maar tevergeefs wilde het niet.
 10. mitchy112

  (Elektrische) ontsteking op AFSTAND

  ik heb me post niet gedelete..... Dankjewel eindeljik iemand die volwassen reageert. Maarja, mensen die met grote accu's werken, zou ik afraden, koop gewoon een zendertje en een receiver even knutsellen en voila. En nog een nuttige link: http://www.pyroguide.com/index.php?title=E-Match EDIT: Net je tip geprobeert.... Werkt niet schietkistje kan het niet aan.
 11. mitchy112

  (Elektrische) ontsteking op AFSTAND

  Waar halen jullie je nicr wire.... mijne is op en ik weet niet waar ze het verkopen :S
 12. mitchy112

  Crackling Micro stars / Dragon's Eggs

  Cojonesm kijk eens bij posno-sport. 6 voor 2.50 die zijn van NC bij mijn weten.
 13. mitchy112

  (Elektrische) ontsteking op AFSTAND

  Ik zou niet weten wat die persoon voor een accu heeft maar je kunt al een electrische ontsteker maken op 3 AA batterijen. Condensatoren zijn volledig overbodig! Enigste waar je dan wel aan vast zit zijn de ontstekers kopen, of gewoon zelf maken met staalwol. Maar natuurlijk met 50m kabel is het wel een aanzienlijk krachtverlies maar zo'n accu zou gewoon het aan moeten kunnen. En nog een keer, condensatoren, nooit aan beginnen!
 14. mitchy112

  Hey iedereen.

  Welkom, zo te zien heb je je al een beetje georieenteerd op pyro. En ik vind het goed dat je niet meteen met flash begint maar met KNO3 rookbommen. Ik hoop dat je hier een leuke tijd zult hebben! Groeten Mitch :P
 15. mitchy112

  Verfijnen Van Rookbom-technieken

  Dark dat heb je goed gezien ja. Maar voor die flash is hele fijne Mg nodig, dus je kunt het gewoon gebruiken, maar ik raad het je eigenlijk af, gewoon visco gebruiken veel veiliger En bespaar je de moeite voor die kleurcompositie van KNO3 het werkt toch niet en dat weet iedereen, je gooit je KNO3 ermee weg!
 16. mitchy112

  Verfijnen Van Rookbom-technieken

  Nog even terugkomend op de vraag of je gekleurde rook zou kunnen maken met kleurstof.... het antwoord is ja, maar er zit een andere comp achter. Omdat de verbranding van KNO3 te heet is wil het niet kleuren. De comp van het kleuren is wel het volgende: KClO3:30 Lactose: 40 Kleurstof: 30 BRON: dpc
 17. mitchy112

  Effe voorstellen dan maar...

  Kijk kclo3.... De meeste mensen durven het niet toe te geven dat ze dat hebben gedaan omdat ze anders "gebanned" zouden worden. ON: Leuk om te zien dat je wilt beginnen, maar 1 tip... Steek nooit een shell af op de grond. Die stars schieten echt alle kanten op... Veel succes, Groet Mitch :D
 18. mitchy112

  4 Kanaals schietkist + ontstekers

  Dankje.... Dacht dat het adres al onleesbaar was maarja zal die twee foto's wel even weghalen. EDIT: kan niet meer editten voor een rede , raar dat je na 1 dag al niet meer kan editten goed dat sommige members zo alert zijn, en het is inderdaad op mijn moeders naam gegaan...
 19. mitchy112

  4 Kanaals schietkist + ontstekers

  Omdat ik mijn vorige post niet meer kan editten post ik een nieuwe... Sorry voor dubbel. Heb hem vanmorgen uitgepakt. Ontstekers branden lekkker fel wit . Mooi kistje. Eerste twee foto's verwijdert. L. Het schietkistje met afstandsbediening: Het schietkistje dat aanstaat: Nog een foto dat die aanstaat: De afstandsbediening:
 20. mitchy112

  4 Kanaals schietkist + ontstekers

  Ik krijg deze voor mijn verjaardag zal wel ff testje laten zien denk ik.....
 21. mitchy112

  KAS-suiker rookbom TUTORIAL

  Goede Avond mhsounds. Laten we eens met een goede start beginnen en niet meteen iedereen afkatten zoals ik bij die andere deed. Dus.... de KAS suiker rookbom, zoals je weet heb je hier kalkammonsalpeter voor nodig doe je in doeken enz enz kalimest is volgens mij niet pure KNO3 maar natuurlijk een beetje verontreinigd, dit kun je verhelpen door te herkristalliseren. zoek dit maar eens op zal vast en zeker hier nog ergens moeten staan. :D
 22. mitchy112

  2" shell white fire stars

  Zou ik mogen vragen wat voor camera jij hebt, gewoon geinteresseerd. Maar ik vond het toch een zeer mooi boeket hoor! Mooie kleur en precies groot genoeg!
 23. mitchy112

  Dyslexie

  pyrobass ik moet ook 3 keer zo hard leren omdat mijn hersenen niet alles goed opnemen. Ik vind dat dat dyslexie overdreven is oke extra tijd aan hun geven ja dat snap ik maar die versoepelde telling, en bij ons bij scheikunde krijgen ze 1 punt erbij ofzo of 0.8 maar dat schiet me altijd in het verkeerde keelsgat. Ik ben het hier helemaal mee eens janus, ik heb HSP en met mij wordt er ook geen rekening gehouden ik heb me altijd aan de leraar moeten aanpassen. Zoals ik net al zei alles wordt te veel overdreven!
 24. mitchy112

  Kamer Moet Zich Buigen Over Vuurwerkverbod

  Hmm toch raar dat ik hier andere meningen dan mijn mening zie. En janus (als ik je zo mag noemen) ik ben het niet helemaal eens met dat wat je zegt over HALT, HALT is goed en dat heeft de overheid ook aangetoond meer dan de helft van de jongeren die daar komt zien ze nooit meer terug. En trouwens, als het hier van toepassing is ik ben ook al eens bij HALT langs moeten komen, ze pakken altijd de verkeerde dus daarom ben ik ook zo voor halt want anders had ik nu een strafblad. Maar er is al gezegd dat evenveel mensen tegen het verbod zijn als voor het verbod zijn.
 25. mitchy112

  Vuurwerkverbod ?

  Bedoel je niet Australie? Maar dit krijgen ze er hopelijk niet doorheen.. De hel zou uitbreken als ze dit gaan verbieden, verkoop dan vuurwerk door het hele jaar, meerdere afsteekdagen. Dan blijft het voor de echte vuurwerkfreaks wel leuk, en dan de mensen die rotzooien zullen het dan niet meer speciaal vinden.
×