Jump to content
PyroForum.nl

yellowcard

Gebruikers
 • Posts

  1.515
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by yellowcard

 1. Wanneer komt de 1'' ? Ben erg beneuwt hoe die eruit zien op film.
 2. Het een en ander komt me bekend voor ! Goed werk.
 3. Ik gebruik van die papieren zakdoekjes van de plusmarkt. 4 laags, deze pel ik en gebruik ik 1 velletje van. Kun je gewoon door heen kijken zo dun is het.
 4. yellowcard

  3x in 1

  Ben je leraar van beroep ?
 5. Wat een gezeik zeg. @ Just_lars, je kunt met je postbank rekening gewoon geld op je paypal account storten. Dit heb ik ook wel eens gedaan en het werkt erg makkelijk. Het kost je alleen wel 5% of zoiets. Dan kun je als je het de 40 euro verzendkosten waard vind gewoon bestellen in de vs. Maar, zoals al gezegt, je kunt deze dingen gemakkelijk zelf maken. Ze hebben maar een diameter van een millimeter of 14, dus daar kun je echt wel metalen buizen voor vinden.
 6. yellowcard

  Games

  Haha ja miech dat spel ken ik, dat speel ik altijd bij een vriend thuis na aardig wat tetrahydrocannabinol bevattende middelen te hebben geconsumeerd . Vet grappig.
 7. Volgens mij is rico dood, niks meer van hem gehoort. Geen idee waarom niet.
 8. Heel intressant om te zien dat je deze stoffen zelf allemaal maakt om er volgens zoiets ''simpels'' als whistle mix mee te maken in plaats van allerlei hoog energetische devices. Ben erg benieuwt naar het resultaat ! Zelf gebruik ik nog steeds Natriumbenzoaat .
 9. Niet veel, het is mij in ieder geval nog niet gelukt om een grammetje KClO3 uit mijn kraanwater te verkrijgen.
 10. CuSO4 was schadelijk voor het milieu meen ik me te herinneren? Bovendien kun je ook nooby blauw maken met CuSO4, en KClO3 en Zwavel. Maar het is dus in de pyrotechniek niet echt bruikbaar.
 11. yellowcard

  Games

  Neem aan dat dat aardig goed is voor een pc ? heb er zelf geen verstand van. Ik heb vroeger af en toe strategiespellen gespeeld zoals Age of Empires II, Age of Mythology en Red Alert II natuurlijk. Laatste jaren geen spelletjes meer gespeeld, haal uit andere meer meer (sociale) lol. Btw, wtf is een MMORPGS ?
 12. yellowcard

  Rode fakkel

  Ik zou een andere compositie kiezen. Of ben je van plan 20 flinke fakkels te maken van totaal wel een kilo of 2 compositie ?
 13. Ik denk dat je met kartonnen hemi's wel een beter resultaat zult krijgen maar niet bijzonder wil verschil. Ik zou je sterren en break lading verbeteren. Maar verder werkt hij wel helemaal.
 14. Snelle flash, maar dit spul hoort natuurlijk gewoon te knallen los. Dat deed bij mij 1 gram met 325# MgAl al, wel erg fijn KMnO4 gebruikt. Overgens is dit spul leuk om eens vor een testje te maken maar niet toepasbaar in de pyrotechniek. Niet in knallers en niet in sier, dit spul is veel te onstabiel. KClO4 met german dark werkt ook prima.
 15. yellowcard

  Stars

  Toevallig, ik ben laatst ook met deze compositie aan de slag geweest en vond hem ook super mooi rood, alleen was het binden een probleem. NC-lak werkt natuurlijk wel, maar ik houd er niet zo van om te werken met aceton. Ik zal zelf binnekort wat testen met Red Gum of Shellak opgelost in alcohol. Hoeveel mesh Mg gebruik jij btw explomaan ? (btw, terug van weggeweest ?)
 16. yellowcard

  Spherical shell's

  Ik gebruik voor round shells papieren koffie bekertjes. Deze knip ik een stuk korter, vervolgens knip ik de randen in en hot-glue ik ze tegen mijn shell aan. Je kunt daar eventueel nog een laag pasting overheen doen om het er wat beter uit te laten zien. Bij cilinder shells rol ik er gewoon een stuk papier omheen, gooi ik de lift erin en knoop ik 'm dicht.
 17. yellowcard

  Redox

  Welkom . En dat het goed voeld als een shell helemaal goed werkt ben ik helemaal met je eens. Btw, golf je ?
 18. Het is een glitter comp, die geven gigantisch veel reside en slippen bijzonder shel je nozzle dicht.
 19. yellowcard

  Ik Ben...

  Welkom En tja gezeik over hoofdletter, dat heb je nu eenmaal op pyroforum. Dat is om het een beetje serieus en overzichtelijk te houden en de noobs van de pro's te kunnen onderscheiden.
 20. Beste mensen, Ik wil samen met een vriend mijn profielwerkstuk doen over electrolyse. We willen een electrolyse uitvoeren van KCl en eventueel nog meer stoffen om chloraten en perchloraten te kunnen maken. We zijn van plan om platina electrodes te gaan gebruiken. We vroegen one echter af hoe we het best het gevormde chloorgas kunnen afvoeren en het liefst gelijk neutraliseen of afbreken tot andere onschadelijke of makkelijk afvoerbare stoffen. Hoe doen jullie dit ? Wij zitten natuurlijk met een panische leraar die doodsbang voor chloorgas is, niet geheel onterrecht natuurlijk, dus we zoeken een goede oplossing. We kunnen het natuurlijk ook gewoon in de zuurkast doen, maar we zijn ook benieuwt naar andere oplossingen. We hopen dat jullie ons kunnen helpen en het zou eventueel mogelijk zijn dat we met nog weer vragen komen. Groetjes, yellowcard
 21. Jij maakt ze zelf wel. Moet jij weten, het is niet mijn lichaam.
 22. Als je geen zwavel mag gebruiken kun je beter Chrysanthemum of Mystery gebruiken in plaats van TigerTail zonder zwavel. En wat er met je stars gebeurt is kan ik je wel vertellen, die zijn hoogstwaarschijnlijk kapot geknalt door je whistle break. En ik zou toch eens gaan praten met je ouders, want pyrotechniek zonder zwavel is wel heel erg vervelend.
 23. Heel graag. Ik ga hier ook mijn profielwerkstuk over doen dus dat zeker van pas komen !
 24. yellowcard

  Flash

  Ik heb laatst ook een paar gram KMnO4 flash gemaakt met 350mesh MgAl, omdat ik hier veel mensen over hoorde en het scheen erg krachtig te zijn. Nou daar kan ik ze geen ongelijk in geven, ziek spul. Niet bruikbaar in de pyrotechniek in ieder geval.
×
×
 • Create New...