Jump to content
PyroForum.nl

lnn1980

Gebruikers
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

lnn1980's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Ik onsteek de droge mix met een sterretje.Gaat prima.
  2. Ik heb paraffine inderdaad in kleine korrels,die gaan gewoon door de droge mix.
  3. Nee,geen foto of filmpje gemaakt,film was het ook te donker voor,als ik er een overdag ga doen dan film ik het wel.
  4. Gisteravond is die goed gelukt,blikje van 400gr mengsel gevuld. 200gr. kno3,100gr.suiker,60 gram parraffinne,40gram natriumbicarbonaat. gewoon droog bij elkaar.Deksel erop met gaatje erin en dat blikje weer in een leeg blik verf van 2,5 liter gezet. Rookte 5 minuten met goede,zware witte walmen,blikje was ook helemaal schoongebrand nadat die klaar was,het mensel helemaal opgebrand.
  5. Net een proefexemplaar gemaakt met 100gr.kno3 en 100 gr.suiker. in een boterhamzakje gedaan en dat in de folie gewikkeld.Ging redelijk goed,alleen de vlam kwam erin en toen was het zo opgebrand.
  6. Ik wil graag rookbommen maken,maar dan niet de gesmolten versies,Gewoon droog bij elkaar mengen. Wat zijn de beste verhoudingen van Kno3,suiker en parrafinne? Is het beter om de parrafinne te vervangen door natriumbicarbonaat,of kan dat er bij de parrafinne ook bij. Heb forums doorgelezen,maar over de droge mengsels is weinig te vinden.
  7. Ik ben lnn1980,woon ergens in het midden van het land. Ben hier op het forum gekomen om wat meer te weten te komen over het maken van rookbommen met kno3. Verder ben ik een liefhebber van vuurwerk.
×
×
  • Create New...