Jump to content
PyroForum.nl

Gespikede KNO3 knaller


KCl)3knallah

Recommended Posts

Hey iedereen ^_^. Om weer even gewent te raken aan het spiken had ik een paar knallers gemaakt, een paar met BP en een flash, de laatste heb ik gefilmd met hier het resultaat.

<object height="360" style="height: 390px; width: 640px" width="640"><embed allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always" height="360" src="http://youtube.com/v/U5AK9vUECg8?version=3" type="application/x-shockwave-flash" width="640"></embed></object>

Koker: 2 A4'tjes over de lengte gevouwen en vastgezet met tape.
Plugs: in totaal 4 tissue papiertjes en een beetje stopkruit er los tussen (verpoederd kattengrind, daar verspil ik geen bentoniet aan).
Spiking touw: katoen voor haken (soort brijen, was hobby van me...).
Lont: 2mm visco: ~13 seconden.
Flash: KNO3/Al/S 60/25/15, KNO3 is 30µm gok ik zo (twee uur in ball mill); Al is 2µm GD; S ongeveer zelfde partikel grootte als KNO3.
Vandaag eens gekeken wat er van over was: snippers papier.
Ben ik iets vergeten?

<a href="http://tinypic.com?ref=2vv0v13" target="_blank"><img src="http://i39 [B][ GEBRUIK MAKEN VAN EXTERNE UPLOADERS IS NIET TOEGESTAAN, UPLOAD BESTANDEN DIRECT OP HET FORUM ][/B]2vv0v13.jpg" border="0" alt="Image and video hosting by TinyPic"></a>

Weet iemand trouwens of deze harder is dan de gemiddelde 'supervlinder'/'cobra6'/etc.?

Ik dacht dat dit leuk zou zijn met jullie te delen, heb ook al weer 4 pijlen gemaakt maar ik moet mijn 16mm motortjes nog verbeteren (maakte eerst 14mm). Please don't hate. :unsure:

Link to comment
×
×
  • Create New...