Jump to content
PyroForum.nl

DJ Wildplasser

Gebruikers
  • Posts

    24
  • Joined

  • Last visited

DJ Wildplasser's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

0

Reputation

  1. Beste wensen allemaal, Hierbij een klein aandeel van mijn kant, het was helaas iets te bewolk om hem goed te kunnen zien. http://www.youtube.com/watch?v=In4EO0McCSA&feature=youtu.be
  2. Daar mag je zeker trots op zijn, erg mooie pijl
  3. Die gebruik ik ook, alleen heb ik er het afgelopen jaar al twee gesloopt. Maar die paar dollar is hij het zeker wel waard
  4. Bedankt, toch best handig
  5. DJ Wildplasser

    DJ

    Hallo allemaal, Ik was vorig jaar al actief, maar kwam er dit jaar achter dat ik me niet netjes heb voorgesteld, dus bij deze. Ik ben dus DJ ,vorig jaar nieuw in dit vak. Waar ik vooral geïnteresseerd in ben zijn pijlen. Vooral Whistle , maar dit laat ik voorlopig nog even rusten. Vorig jaar veel geëxperimenteerd met suiker raketjes en daarna overgestapt op meal powder raketten, welke me beter bevallen. Tegenwoordig maak ik ze van 3/4 pvc en dan 13cm lang. Genoeg om een 2" shell de lucht in te krijgen. Afgelopen Oud&Nieuw heb ik 20 van deze pijlen zonder problemen de lucht in geschoten, maar natuurlijk vergeten te filmen . De shells had ik overigens gevuld met simpele C6 stars. Dit jaar zal ik me wat meer gaan richten op de headers van deze pijlen, zodat ze volwaardige pijlen genoemd mogen worden. Verder wil ik graag andere soorten sterren maken zoals D1 en sterren met titanium erin. Ook wil ik graag beginnen met het rollen van sterren i.p.v. te cutten en persen. De periode begint er wee aan te komen en na een pauze van ruim 6 maanden begint het toch weer te kriebelen om aan de slag te gaan.
  6. Bij de xenon heb je verschillende grote kaarsen in alle kleuren die wel van paraffine zijn.
  7. Mooie knal, hoeveel gram heb je daarvoor gebruikt?
  8. Ik heb een 500 gram 0,1gram weegschaal bij Dealextreme vandaan, kostte me maar iets van 4 euro en doet het tot nu toe perfect.
  9. Maar als je weigert maak je jezelf alleen maar verdachter. Dan heb je ook nog het argument: "Als je niks te verbergen hebt is het toch niet erg".
  10. Ik vraag me af waar ze zich vooral op gaan richten? zullen ze vooral de mensen zoeken die die filmpjes op Youtube hebben staan van "cobra 6 met 5 liter benzine" waar vervolgens een prullenbak wordt opgeblazen , of pakken ze gewoon iedereen die iets van zelfgemaakt vuurwerk op Youtube heeft staan?
  11. Het is denk ik wel ietsjes duurder dan smeltlijm als je niet weet waar je het goedkoop kan halen. Een gemiddeld tubetje kost bij de supermarkt toch al rond de 5 euro voor een paar gram. Ik zou verder zelf geen nadelen weten van secondelijm. In de tijd dat de secondelijm droog is, moet je al lang het dopje erop hebben kunnen doen.
  12. Heey Ik herken je van Samenkopen :)
  13. Zal ik doen, Ik krijg hopelijk vandaag een star pump en stokken binnen en dan kan ik er een paar maken.
  14. Ja Ik heb inderdaad al wat losse mix afgestoken , maar dat branden net iets sneller al BP met meer licht. Ik heb dan toch besloten te stoppen met KCLO3. Het jammere is dat de BP pijlen al goed lukken en ik whistle pijlen enorm gaaf vind. Ik was al een tijdje aan het kijken voor KCLO4 , maar kon het helaas niet vinden. KCLO3 had ik toen wel gevonden en ik wilde het daar wel eens mee proberen. Foute keuze dus.. Bedankt voor jullie antwoorden en nu maar opzoek naar KCLO4
×
×
  • Create New...