Jump to content
PyroForum.nl

Amateurchemie.nl


MRS

Recommended Posts

Er is een nieuw forum online: Amateurchemie.nl. Het forum is bedoeld als algemeen discussieforum over chemie, waar veel toegepaste (hobby)chemie ten sprake zal komen. Een zelfde idee als Chemixtry.be, welke helaas offline is. Het forum is nu nog relatief klein, maar groeit gestaag. We hopen dat er veel mensen komen, zodat we veel van elkaar kunnen leren! Omdat er hier ook veel mensen zitten die van Chemixtry.be afkomstig zijn wil ik ook hier de aandacht op Amateurchemie.nl vestigen.

Quote van de admin:

Amateurchemie.nl is een website opgericht om de hobbychemicus te dienen. Een forum gericht op de experimentele kant van chemie.
Wat hopen we hiermee te bereiken? Een centrale plek om de hobbychemie te kunnen bespreken. Een website waarmee er niet perse een grote voorkennis nodig is. Een forum om te kunnen praten over je ervaringen en ideeën. Gericht op plezier en kennis en om de amateurchemicus altijd te kunnen steunen.


Hopelijk tot ziens!
Link to comment

Nee, dat niet echt, maar op chemieforum.nl wordt soms toch nog wel vreemd aangekeken tegen hobbychemie, vooral bij de iets extremere dingen als SO3 maken thuis bijvoorbeeld. op amateurchemie.nl willen we gewoon die dingen bespreekbaar houden, als er mensen met de juiste voorkennis mee bezig zijn.

Link to comment
  • 2 weeks later...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...