Jump to content
PyroForum.nl

paddo

Gebruikers
 • Content count

  79
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

 1. paddo

  Gezocht: Spreker

  Hmmm, ok, niet helemaal de reactie die ik had verwacht^^ Effin, ik snap het ook wel. Ik zal nog wel even bij TNO rondvragen, danku voor deze reactie. Voor de rest, slotje op?
 2. paddo

  Gezocht: Spreker

  Beste allen, Wegens gebrek aan betere locatie voor dit onderwerp, plaats ik hem maar hier. Effin, Voor onze scheikundige studievereniging ben ik(lees: we) op zoek naar een spreker die ons het een en ander kan vertellen over de waar- en onwaarheden van het thuis fabriceren van hoog energetische stoffen. Aangezien het EOD en NFI(hebben ook een HE afdeling) niet erg happig waren op een lezing van dit onderwerp, en ik zelf als medestudent niet de lezing ga geven, dacht ik hier maar weer eens in te loggen en rond te vragen. Gelieve een pm en/of mail te sturen voor verdere informatie. mvg, Paddo
 3. paddo

  Bijna oud & nieuw

  ehh? Kijk het eerste bericht?^^ Daar staat precies hetzelfde bericht KAS freak En ik kan tegen dit soort jongens eigenlijk alleen maar zeggen: Eigen schuld ,,, Dikke(of in zijn geval geen) bult.
 4. paddo

  Kaboem!

  Niet mee eens volgens niet nader te omschrijven argumenten Verder welkom, inderdaad blij dat je hier registreert en niet afgaat op youtube;)
 5. paddo

  Bijna oud & nieuw

  Boomknuffelaar^^ Maar als men vuurwerk legaliseert, word er ook minder buskruit uit vuurwerk gemold, maar goed, dat is een ander topicxD
 6. paddo

  Bijna oud & nieuw

  Als we nou gewoon het hele jaar door vuurwerk legaliseren, is het ook beter voor onze hobby... In mijn opzicht dan
 7. paddo

  Chloraat dmv electrolyse

  En hoeveel mogen deze anodes ongeveer gaan kosten Atmosphere? Namelijk weinig zin om zelf te gaan zitten coaten etcxD
 8. paddo

  Filmpjes

  Idd netjes, door jouwzelf gemaakt?
 9. paddo

  Meal rocket

  Dat zou kunnen, maar ik betwijfel of dat werkt. Hij zegt gewoon dat je core minder groot(diameter) en langer moet zijn===>meer druk==>sneller PS: Wrm buskruit? R-Candy is toch goed zat?
 10. paddo

  Flash Compositie

  een zuiverheid van 100% aantonen is duur. Vandaar dat vaak voor een garantie van 95-98% word gekozen, hoewel deze stoffen vaak gewoon volledig zuiver zijn. Om die 0,02% chloraat hoef je je echt niet druk te maken:)
 11. paddo

  Salpeterzuur Concentreren

  Ik denk het niet als je een overmaat gebruikt. Dan word namelijk al je water weg gereageerd? Maar aardig gedaan leander! Topwerk, en zeer origineel:) Ik zie het voordeel wel van het niet destilleren, dus binnenkort maar even kijken naar deze mooie oxide van u. Waarom is hij overigens lastig te krijgen?
 12. paddo

  Voorstellen

  Ook welkom
 13. paddo

  Bla Bla SP xD

  Affin, een welkom wil je waarschijnlijk dus ook niet?:)
 14. paddo

  Hello, my name is..

  Zucht^^ Hij bedoeld Echt Blackpowder, geen greenpowder Dus buskruit dat sneller brand dan 'buskruit' gemalen met een mortier Het heeft niet met de snelheid van het maken te maken^^ Maar zullen we dit elders voortzetten?
 15. paddo

  Aluminiumpoeder

  Nu ik terugdenk aan die crofty bom rage, heb je inderdaad gelijk HD;) Ik meende dat het iets van oxidelaagje bevatte o.i.d. Maarja, ik maak mijn al poeder dan ook ofwel van een blok alu, of ik koop het gewoon:) Edit: Waar komt anders die matte+glimmende laag vandaan? Het zal wel mijn redenatie wezen. Iig is het niet geschikt:)
×