Jump to content
PyroForum.nl

paddo

Inactive
  • Posts

    79
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by paddo

  1. paddo

    Gezocht: Spreker

    Hmmm, ok, niet helemaal de reactie die ik had verwacht^^ Effin, ik snap het ook wel. Ik zal nog wel even bij TNO rondvragen, danku voor deze reactie. Voor de rest, slotje op?
  2. Beste allen, Wegens gebrek aan betere locatie voor dit onderwerp, plaats ik hem maar hier. Effin, Voor onze scheikundige studievereniging ben ik(lees: we) op zoek naar een spreker die ons het een en ander kan vertellen over de waar- en onwaarheden van het thuis fabriceren van hoog energetische stoffen. Aangezien het EOD en NFI(hebben ook een HE afdeling) niet erg happig waren op een lezing van dit onderwerp, en ik zelf als medestudent niet de lezing ga geven, dacht ik hier maar weer eens in te loggen en rond te vragen. Gelieve een pm en/of mail te sturen voor verdere informatie. mvg, Paddo
  3. ehh? Kijk het eerste bericht?^^ Daar staat precies hetzelfde bericht KAS freak En ik kan tegen dit soort jongens eigenlijk alleen maar zeggen: Eigen schuld ,,, Dikke(of in zijn geval geen) bult.
  4. paddo

    Kaboem!

    Niet mee eens volgens niet nader te omschrijven argumenten Verder welkom, inderdaad blij dat je hier registreert en niet afgaat op youtube;)
  5. Boomknuffelaar^^ Maar als men vuurwerk legaliseert, word er ook minder buskruit uit vuurwerk gemold, maar goed, dat is een ander topicxD
  6. Als we nou gewoon het hele jaar door vuurwerk legaliseren, is het ook beter voor onze hobby... In mijn opzicht dan
  7. En hoeveel mogen deze anodes ongeveer gaan kosten Atmosphere? Namelijk weinig zin om zelf te gaan zitten coaten etcxD
  8. paddo

    Filmpjes

    Idd netjes, door jouwzelf gemaakt?
  9. Dat zou kunnen, maar ik betwijfel of dat werkt. Hij zegt gewoon dat je core minder groot(diameter) en langer moet zijn===>meer druk==>sneller PS: Wrm buskruit? R-Candy is toch goed zat?
  10. paddo

    Flash Compositie

    een zuiverheid van 100% aantonen is duur. Vandaar dat vaak voor een garantie van 95-98% word gekozen, hoewel deze stoffen vaak gewoon volledig zuiver zijn. Om die 0,02% chloraat hoef je je echt niet druk te maken:)
  11. Ik denk het niet als je een overmaat gebruikt. Dan word namelijk al je water weg gereageerd? Maar aardig gedaan leander! Topwerk, en zeer origineel:) Ik zie het voordeel wel van het niet destilleren, dus binnenkort maar even kijken naar deze mooie oxide van u. Waarom is hij overigens lastig te krijgen?
  12. paddo

    Bla Bla SP xD

    Affin, een welkom wil je waarschijnlijk dus ook niet?:)
  13. Zucht^^ Hij bedoeld Echt Blackpowder, geen greenpowder Dus buskruit dat sneller brand dan 'buskruit' gemalen met een mortier Het heeft niet met de snelheid van het maken te maken^^ Maar zullen we dit elders voortzetten?
  14. Nu ik terugdenk aan die crofty bom rage, heb je inderdaad gelijk HD;) Ik meende dat het iets van oxidelaagje bevatte o.i.d. Maarja, ik maak mijn al poeder dan ook ofwel van een blok alu, of ik koop het gewoon:) Edit: Waar komt anders die matte+glimmende laag vandaan? Het zal wel mijn redenatie wezen. Iig is het niet geschikt:)
  15. Hans, Je maakt mij(en nog belangrijker, belangrijkere mensen op dit forum) vermoeden dat je er totaal geen verstand van hebt. Aluminium folie bestaat niet uit Aluminium, maar (correct me) uit aluminiumOXIDE. Totaal niet geschikt voor enig pyrotechnisch doeleind. Deze informatie had je zelf waarschijnlijk zo even kunnen opzoeken en had de leden hier weer een hoop irritatie bespaard. Verder geef je zelf aan intresse te hebben in HE, terwijl je hier naar mijn mening nog lang niet aan toe bent. Verder is je spelling, hoewel verbeterd, nog altijd 'slecht', om over interpunctie(dat zijn puntjes,komma's,hoofdletters etc.) maar niet te spreken. Zo is bijvoorbeeld in mijn Nederlands gezegd nog altijd met een 'd'. Bovendien kan ik me niet herinneren dat Leander ooit al folie heeft gebruikt voor He's? Dus ik weet ook niet waar dat vandaan komt. Mvg, Paddo Edit: Tyneman was me voor
  16. paddo

    Filmpjes

    een error occured,,, Juiste link T? Edit: Nvm, top staaltje dit! Netjes gemaakt lol
  17. Heel goed luisteren kun je geloof ik niet hè? Ga lezen! Als je denkt dat AL folie AL is moet je toch maar eens goed gaan lezen Sorry voor de offensieve houding, maar ik denk dat ik nog vriendelijk ben mvg, Paddo PS: Let ook even op je spelling;) Of is dat tegenwoordig geen probleem meer hier op het forum?
  18. Wel uitkijken met een mortier+vijzel:O Je bent wel met chems bezig. Maar de chinezen deden het ook jaren zo, maar ik heb toch liever mijn kogelmolentje(uit een oude accuboor getoverd). Dan zit ik er in ieder geval zelf niet mee te malen:) Maar,, On-topic weer Welkom en een hoop leesplezier voorlopig;)
  19. Jup, als je niet gewoon je kaliumnitraat kunt kopen weet ik niet zeker wat je hier doet:)
  20. @ HD Een theedoek is ook wel handig, dan vliegt het niet alle kanten op :)
  21. Ik maak ook af en toe mijn eigen houtskool, meestal niet zo effectief maar wel leuk:)
  22. Dankje User, ik zocht ze idd al een tijdje:)
  23. En je eigen pannetjes, moeders zal het vast niet leuk vinden als je haar pannen molt;)
×
×
  • Create New...