Jump to content
PyroForum.nl

Over De Bans.


Guest R4p1dFire

Recommended Posts

Guest R4p1dFire

Mensen, Jullie moeten echt een fucking rustig doen met de bans.
Niet gewoon eerst een warning ofzo?

Doe gewoon niet zo pussy man, En de Topics die al een jaar niet op zijn gepost, DELETE ZE DAN ALS JE ER NIET OP MAG POSTEN!!

Jaa echt, doe ff normaal.

Edited by R4p1dFire
Link to comment

Rapidfire, die bans zijn er niet voor niks. Idioten die hier niks te zoeken hebben moeten vooral verder blijven spelen met hun lego of blokkendoos. Dit forum heeft zoiezo al een flinke lading dus er moet ook streng opgetreden worden tegen kewls en idioot gedrag. Als je hier niet tegenkan is het misschien verstandig om het een aantal jaartjes te laten liggen en terug te komen als je ouder en verstandiger bent geworden.

Niks persoonlijks maar het beleid wat hier (en op alle andere pyrofora) gevoerd wordt is er niet voor niks!

Link to comment

Als iemand meteen met spelfouten of eenvoudig op te zoeken vragen komt aanzetten krijg hij gewoon een bescheiden warntje hoor.
Presteert iemand het daarentegen om in één of twee berichten duidelijk te maken dat we van hem geen nuttige bijdragen aan het forum kunnen verwachten, maar hoogstens wat nare ongelukken en verzoeken tot spoonfeeden of materialen waar hij helemaal niet mee zou moeten werken, tja... Dan mag je weggaan en dat ook blíjven tot je minstens een jaartje ouder en wijzer bent.

Zie je dit soort mensen al jaren verschijnen als meer ervaren lid, laat staan moderator, dan is het niet zo gek dat je weinig geduld voor dit soort figuren op kan brengen. Misschien dat hier wat, in jou ogen, snelle bans en chagrijnige reacties mee gepaard gaan, maar die leden zijn oud en ervaren genoeg om te weten wat voor vlees ze in de kuip hebben.


[subtiel]...of het moeten natuurlijk mensen zijn die dit pretenderen in de hoop bij de eerder genoemde groep te worden gerekend, zoals de plaatser van een eerdere reactie hier.[/subtiel]




[Edit] Zou ik toch bijna vergeten iets over de "Jaar oude topics te zeggen." Je mag best oude topics bumpen hoor, mits je iets nuttigs te vermelden hebt. Haal je een jaar oud topic naar boven om een domme vraag te stellen die al eerder in dat topic te lezen was, dan verwijs ik door naar de eerste alinea van m'n post.
Waarom de topics niet helemaal verwijderd worden?
Zodat mensen die nog te onervaren zijn om aan een echte discussie mee te doen hun antwoorden daar op kunnen zoeken en we het niet om de maand over hetzelfde hebben.
Mag je dan helemaal geen vragen stellen? Tuurlijk wel: Als er geen antwoord op je vraag te vinden is (tenzij deze extreem onnozel is) kun je hem gerust stellen en als hij écht nergens te plaatsten valt is zelf een nieuwe topic prima.
Heb je wel een antwoord kunnen vinden, maar begrijp je de uitleg niet precies? Zolang het topic nog actief is kun je gewoon de uitleg quoten en vragen wat er precies bedoelt wordt, nádat je uitgebreid naar een andere uitleg hebt gezocht op zowel deze site als Google natuurlijk. Je kunt natuurlijk ook gewoon kijken of het lid dat de uitleg heeft geplaatst nog actief is, zo ja, dan kun je hem altijd een PB sturen met het verzoek tot een duidelijkere uitleg. Wat je echter niet moet doen is vragen om uitleg over stoffen en devices waar je gewoon te onervaren voor bent en waarvan je de uitleg niet snapt, omdat je eigenlijk het hele onderwerp niet snapt.


Nou, dit was het dan. Een hele lap tekst, maar hem doorlezen kan een serieuze invloed op de lengte van iemands verblijf op dit forum hebben...



Mvg,

Pjee

Edited by Pjee
Link to comment
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...