Jump to content
PyroForum.nl

Meeting 24 oktober in Amsterdam


miech

Recommended Posts

Gegroete medeforummer,

Na een uiterst interesant msn-gesprek met Keesthemad zijn wij tot de conclusie gekomen dat we woensdag 24 oktober as. een forummeet gaan houden te Amsterdam. Het plan is om rond 15.00 af te spreken, vervolgens een gezellige tijd te hebben en dan ergens te gaan eten. De thuisreis geschiedt op eigen risico :P . Het is niet de bedoeling dat er licht ontvlambare producten (vrouwen uitgezonderd), hooggenitreerde stoffen of anderszins instabiele mengsels of stoffen meegebracht worden, vooral niet wanneer verpakt in een degelijk kartonnen omhulsel.

Om blauwe en louche figuren te weren, dient men zich per PM op te geven bij Keesthemad. De exacte plaats en tijd ontvangt men dan per elektronisch medium terug.

[Additie van Keesthemad]
Deelneming geschiedt op geheel eigen risico en via pm kan er eventueel afgesproken worden enkele "items" te ruilen etc. Het doel is om tot ongeveer 10 man te gaan.
Keesthemad.
[/Additie van Keesthemad]

Link to comment

Jup, dat heeft miech daar even netjes neergezet.

De gang van zake zal als volgt geschieden.

Men meld zich aan indien men wenst te komen, vervolgens zal men de dag voor de bewuste dag (morgen) te horen krijgen waar wij afspreken. Ook zou ik gaarna een telefoonnummer ontvangen waarop u bereikbaar bent.

Vriendelijke groet,

Keesthemad.

Link to comment

<a href="http://i208[ GEBRUIK MAKEN VAN PHOTOBUCKET IS NIET MOGELIJK, UPLOAD AFBEELDINGEN DIRECT OP HET FORUM ]albums/bb41/keesthemad/s7300381.jpg" target="_blank">http://i208[ GEBRUIK MAKEN VAN PHOTOBUCKET IS NIET MOGELIJK, UPLOAD AFBEELDINGEN DIRECT OP HET FORUM ]albums/bb41/ke...ad/s7300381.jpg</a>

Dé foto.

http://i208.p hotobucket.com/albums/bb41/keesthemad/s7300381.jpg

FORUMOPLADER IS KUT. (even de spatie weghalen).

wat is er mis met de forumuploader? werkt uitstekend toch (by gamekeeper)
Die doet het niet. (deed) en daar heb ik wel vaker last van.

Link to comment

Ik heb het ook wel naar m'n zin gehad. Ik ben weer ruim voorzien van bepaalde stofjes, dus ik ga binnenkort maar eens het een en ander uitproberen.

@GK: Ik moest gisteren meer dan een kwartier wachten voor het uploaden van één foto, dus toen heb ik maar op stoppen geklikt.

Link to comment
FORUMOPLADER IS KUT. (even de spatie weghalen).
wat is er mis met de forumuploader? werkt uitstekend toch (by gamekeeper)
Die doet het niet. (deed) en daar heb ik wel vaker last van.


Hier heb ik ook wel last van, met name foto's. Dit komt doordat de resolutie te groot is volgens mij want als je een jpg foto kleiner maakt upload hij hem wel...

-B.
Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...