Jump to content
PyroForum.nl

Lontje

Afgeschermd
  • Posts

    485
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Lontje

  1. Lontje

    Visco machine

    Petje af voor jou de Leeuw. Ziet er goed uit. 👍
  2. Uhm ik denk dat antw. 4 redelijk in de buurt komt. Hierna antw 3 en 2.? Als kado wil ik graag een nieuwe toeter voor op mijn fiets.
  3. Blijft natuurlijk een leuke hobby,maar laten we niet vergeten dat het een andere tijd aan het worden is.? Niks mag meer,en je verrader slaapt niet. Val je uit de toon, zit je zo op het bureau. Keep safe all. En fijne dagen allemaal. ?
  4. Lontje

    Sterrenmolen

    Nou dat heeft ff geduurd Tyn...... Mooie workshop btw.
  5. Ik laat het altijd frezen,krijg je mooie fijne splintertjes van. Kopen in elke gradatie is makkelijker.
  6. Lontje

    2017

    Bij deze een heel goed en veilig 2017 gewenst.
  7. Lontje

    Yesssss!

    Wat gaat de tijd toch snel. Van Harte gefeliciteerd Tyn. "Probeer er van te genieten."
  8. Lontje

    vraagje

    Ha Coek vandaar die min 1
  9. Lontje

    vraagje

    Dacht dat dit een vuurwerk forum was. Jesus.
  10. Iedereen de beste wensen voor 2016. Blijf vooral gezond,en denk na over wat je maakt en hoe je het maakt. @Sjaak Heb genoten van je creaties. Je bent voor mij de topper van 2015/2016. Maar Tyneman komt ook nog. Dus even afwachten.
  11. Lange weg te gaan bedoel ik mee,dat je kan gaan perfectioneren in hoe je een shell maakt. Ik weet van mezelf dat ik een perfectionistische instelling heb,zo van ik wil het maken zoals het hoort en niet anders. Niet wat in elkaar flansen. Afschieten en op naar de volgende. (Is niet mijn werkwijze.) Maar maakt ook niet uit verder,een ieder doet het op zijn manier. Ga gewoon door met wat je doet,als je er zelf maar tevreden over bent. Toch.??? Wat HD al zei over je rising tail,hoef je niet te lonten. Succes verder. (P.s Vuurwerk maken is voor mij een Art. )
  12. Eerder paste ik met overgebleven aardappelen. (gekookt en kapot gewreven plakt als een tierelier en kost verder niks.)
  13. Nog een lange weg te gaan als ik het zo zie. Maar goed hij deed het. Verder ben ik nogal traditioneel ingesteld,dus voor mij geen schilders-tape. Vind het wel TOP van je, dat je heel erg gemotiveerd bent. Als ik de foto bekijk heb je je rising tail gelont en hierna quick match gebruikt. Heb je hier een reden voor.? Gewoon gaan pasten Andres,duurt wat langer,maar lijkt zoveel professioneler. Ga zo door.
  14. Succes hier,klinkt goed.
  15. Je zit op het verkeerde forum lijkt me.
  16. Lontje

    DPC forum

    Ben ik de enigste die niet meer op DPC forum kan komen.???
  17. Lontje

    Ball mill

    Dit is bedoeld in algemene zin. Vragen is altijd goed. Weet wel dat er niks zeker is in het leven. (Dat we doodgaan,das zeker.) De allerbeste Pyro kan fouten maken,of dat er net iets gebeurt waar geen rekening mee is gehouden. Maar goed ik wens je succes met het millen. Zal je vast gaan lukken. Laat horen hoe het gegaan is oke.
×
×
  • Create New...