Jump to content
PyroForum.nl

richard3332

Gebruikers
 • Content count

  19
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.richard3332.nl

Recent Profile Visitors

1,133 profile views
 1. richard3332

  3 slags 2 inch

  Fred, bedankt voor het delen van deze mooie en zeer geslaagde 3 slags 2 inch shell! Mijn complimenten voor de duidelijke uitleg, inclusief afbeeldingen.
 2. richard3332

  Korte Vragen Topic

  Beste mensen, Elke dag kom ik het wel een paar keer tegen op het forum maar ik weet nog steeds niet wat het inhoud. Het gaat soms over sponge en prime, alleen wat houdt dit nou precies in? Ik heb het geprobeerd op te zoeken maar zonder resultaat. Het enige dat ik eruit heb gehaald is dat een prime met stars te maken heeft. Een soort toevoeging. Hopelijk kunnen jullie helpen...
 3. richard3332

  Wat voor een werk of studie?

  Momenteel ben ik 2e jaars student op de Hogeschool Rotterdam, waar ik Informatica studeer. Leuke opleiding en zeer breed georiënteerd. Volgend jaar stage lopen... Zeer benieuwd hoe het er in het echt aan toe gaat. Mensen bekend met stage lopen? (half jaar)
 4. richard3332

  Ball mill

  Bedankt allemaal voor de reacties! Ik heb nu de lortone van 1kg besteld, om mee te beginnen. Mocht het nou niet genoeg zijn kan ik altijd nog een andere kopen. Ik laat zeker nog even weten wat ik van de ball mill vindt.
 5. richard3332

  Richard

  Dat gaat wel lukken! Bedankt :lol:
 6. richard3332

  Ball mill

  Ik ben van plan om de volgende Lortone ball mill te gaan kopen: LORTONE Trommelmachine 3A 1 x 1 kg Deze heeft een inhoud van 0,8 liter. Ik zit alleen te twijfelen of dit genoeg is. Aangezien er voor iets meer geld een 1,5 liter trommel beschikbaar is: LORTONE Trommelmachine 45C Kan iemand advies geven? Wat geeft het beste resultaat?
 7. richard3332

  Ball mill

  Bedankt Lennard, het is zeker de moeite waard die website. Goede prijzen en duidelijke beschrijving. Je kan dus beter 1 grote jar nemen dan 2 of 3 kleinere? Als ik je goed begrijp.
 8. richard3332

  Ball mill

  Ze lijken verdacht veel op elkaar. Ziet er op zich wel gewoon degelijk uit. Die 15lb ziet er wel wat steviger uit. Hier een filmpje van de 6lb die ik op youtube vond.
 9. richard3332

  Richard

  Ja dit had ik al waargenomen, bedankt voor de tip!
 10. richard3332

  Pyro-stuff.com

  Dan ga ik die 10 mesh zeef ook maar is bestellen. Goeie tip!
 11. richard3332

  Ball mill

  Ik heb er nog geen besteld. Wil eerst weten of het wel degelijk is...
 12. richard3332

  Ball mill

  Hallo allemaal, Vorig jaar heb ik een order geplaatst bij Pyrocreations.com en dit is allemaal netjes en verzorgd aangekomen. Pyrocreations.com verkoopt ook ball mills voor redelijke prijzen. Alleen er zijn nergens reviews te vinden over deze ball mills. Heeft er iemand ooit een ball mill gekocht van Pyrocreations? En zijn er mensen die er ervaring heeft met deze ball mills? Pyrocreations biedt 3 ball mills aan, namelijk met een inhoud van 3, 6 en 15 Lb. Ben zeer benieuwd.
 13. richard3332

  Richard

  Hallo allemaal, Aangezien ik hier veel informatie heb kunnen vinden hier, wil ik mijn steentje gaan bijdrage aan dit forum. Allereerst iets over mijzelf. Ik ben Richard en ik ben 19 jaar. Ik studeer informatica in Rotterdam en heb meerder hobby's: Trompet spelen, websites maken, windsurfen en sinds kort vuurwerk "bestuderen". Het is mij opgevallen dat hier over een serieuze hobby wordt gesproken en dat bevalt mij zeer goed. Er komt veel bij kijken en dan is het belangrijk dat er een serieus forum is waar goede informatie te vinden is. Bedankt daarvoor! Ik wens iedereen veel plezier toe en iedereen bedankt voor het delen van hun kennis. Groetjes Richard
 14. richard3332

  Pyro-stuff.com

  nou en of, overal is wat bovenop gedaan. in 2009 betaalde ik voor 4" paper hemis 10 sets 10,99 euro. Nu is dit 12,75 geworden! Geld hetzelfde voor gummed paper, was eerst 8,99 en nu 10,42 euro. Overal 16% bovenop gekomen.
 15. richard3332

  Cilinder Shells

  Blijft altijd lastig om een comet goed vast te maken aan de shell. Ziet er allemaal netjes uit.
×