Jump to content
PyroForum.nl

Underlord

Gebruikers
  • Posts

    124
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Underlord

  1. Underlord

    Bombettes

    Of een afwasteil voor 2 euro halen, en kleine stars rollen :blush:
  2. Ik vind het anders niet echt heel snel branden, het geeft geen poefje zegmaar. Wel leuk dat ze er Lamb of God onder hebben gezet.
  3. Underlord

    Games

    Oh god, jij ook al Ik ben op dit moment toch echt weer met wat andere dingen bezig(hoewel ik moet bekennen dat ik ook een mybrute heb), net een nieuwe pc met een dikke videokaart dus ik speel op dit moment: Empire: Total War Fallout 3 Crysis FarCry 2 Dead Space (aanrader!) Bioshock Assassins Creed CoD 5 Heeft iemand al Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena gespeeld? Hoe is het?
  4. Underlord

    Muziek

    Nou ga ik komende zaterdag(21 maart) naar Combichrist, in de P60, en komende maandag(23 maart) naar Priest Feast in de HMH. Iemand anders hier die ook tickets voor een van de twee heeft? (of allebei, maar dat lijkt me behoorlijk onwaarschijnlijk;))
  5. Underlord

    Humor

    www.failblog.org ,altijd leuk ook OOoh, en nog ff een reactie op dat spinverhaal van prophet: geniaal ^^
  6. Misschien zo weinig vanwege Server Error in '/' Application. Edit; ener was me 1 minuut voor ;)
  7. Eh, een rookbom primen? Heb ik iets gemist? :P
  8. Nogmaals namens Kees: En inderdaad, fijne feestdagen allemaal ;)
  9. Underlord

    Games

    Er is nog steeds een wapen dat granaten kan afschieten hoor Of je hem wilt kopen is natuurlijk persoonlijk, ik wil je geen spel aanpraten wat jij niet leuk vindt, maar het is gewoon een enorm intens spel. Het ziet er gelikt uit en ik vind het minstens net zo leuk als CoD4. Er zit zelfs weer een vliegtuigmissie in, die beter is dan die in CoD 4, mocht je dat aanspreken. En jappen slachten(ja, de helft van de tijd speel je in Japan) is toch wat anders dan standaard WOII.
  10. Underlord

    Games

    Ik kan jullie vertellen dat CoD5 een mindere flop is dan CoD3, het is geweldig. Ik zal niet teveel spoilen maar er zijn 2 verschillende, erg wrede verhalen. Het ziet er geweldig uit, en de flamethrower is gewoon geniaal...
  11. Underlord

    Games

    om mijn lijstje ook maar even door te geven: Op dit moment ben ik (weer) aan het uitspelen: Red Alert 3 Farcry 1 Doom 3 Spellen die ik soms nog steeds speel/spellen die ik kapot heb gespeeld: World of Warcraft(nee, die speel ik nu niet meer, maar heel veel gedaan) Half life 2 inc episode 1 en 2 Generals CnC 3 Tiberium Wars Supreme commander Warcraft 3 Call of Duty 1-4 Overlord Counter Strike Source Morrowind/Oblivion(elder scrolls serie) Team fortress 2 Bioshock(waarbij ik moet opmerken dat ik die verdomme 2x heb geinstalleerd, en toen ik een nieuwe harddisk kreeg kon ik bioshock niet meer spelen, een of ander leuk grapje van de makers...Ter beveiliging zeggen ze zelf, dat je hem niet op meer dan 2 plekken tegelijk kan spelen, na 2x installeren doet ie t niet meer ) Alles op de PC, en het is een redelijk lijstje. En dit zijn dan alleen de games die ik echt heel vaak doe of heb gedaan, anders zou ik nog wel even door kunnen gaan. Ja, gamen is een hobby van me maar nee, ik speel niet extreem veel per dag.
  12. Underlord

    Consequenses

    Met een pijpbom kan er altijd iets gebeuren
  13. Plus dat de post 3 jaar oud is, en in die tijd heeft ie vast wel bentoniet oid kunnen vinden...
  14. Gekleurde rook maken met KNO3 en een voedingskleurstof kan niet, het is een fabeltje. Iedereen kan wel in een filmpje zetten dat iets gemaakt is met KNO3 en een voedingskleurstof, maar dit betekent natuurlijk niet per definitie dat het waar is. En waarom zou dat zo geweldig k3wl zijn?
  15. Underlord

    Weegschalen

    Maar weegschalen zijn niet gemaakt om mee te stuiteren, dus ik denk niet dat dat invloed heeft op het oordeel dat het een goede weegschaal is :blush:
  16. Over naar 5 VWO hier, met een gemiddelde van 7,6 op mn eindlijst voor dit jaar. Volgend jaar geen duits meer En proficiat aan alle geslaagden inderdaad :blush:
  17. Enneh, steenkool in de blender resulteert niet in steenkoolpoeder, maar in een kapotte blender...
  18. Underlord

    Stars

    Pure bakpoeder; nee. In de keuken waar ik werk, gebruiken ze bakpoeder in grote pakjes, met als opschrift(samengevat): Natriumbicarbonaat/natriumwaterstofcarbonaat 99,8% Bakpoeder/Poeder tegen maagklachten Oplossen in water alvorens in te nemen Geschikt voor bakken van bijv. brood Dit lijkt me toch echt behoorlijk bakpoeder/natriumbicarbonaat-ish...
  19. Den Haag hiero, 1/4 komt uit ZH inderdaad!
  20. Ik hoop dat er niet te lang an is gewerkt, hij wordt nogal afgekraakt. Ik vind de oude inderdaag ook vele malen beter veel rustiger om naar te kijken, zoals velen vinden. Kleur veranderen van de oude skin zou wel een leuke optie zijn ;)
  21. Ik persoonlijk heb een squier stratocaster standard liggen, en die is ook echt niet slecht om mee te beginnen. Twee dubbele humbuckers, en een single. Zet er light top, heavy bottom snaren(de laagste 3 snaren zijn dikker dan normaal, waardoor je ze ook lager af kan stemmen zonder irritante trillingen. Veel gebruikt in metal, drop D enzo) op van Ernie Ball en je kan voor wat ik dan mooi vind, geweldig rock en metal spelen. Die Ibanez heeft ook 2 humbuckers(dubbele elementen voor het geval dat je niet weet wat zoiets is ), dat wel. Een vriend van me heeft ooit zo'n ding gehaald. Behalve dat de kleur mij niet aanstaat, vind ik de kwaliteit zwak, zeker in verhouding met de squiers. Het geluid is een beetje weak. Ook de versterker is niet zo geweldig, dus als ik jou was zou ik gewoon zorgen voor net wat extra geld. Koop een mooie versterker, en een losse gitaar. De reden dat ik dit zeg is omdat je dan alles kan uitproberen, en de ideale combo kan kiezen. Aanradertje: http://feedback.nl/?b=231560949&a=46 Goede beginnersversterker, betrouwbaar. Maar dit is persoonlijk... Op deze manier ben je zo'n 300€ kwijt, en heb je iets naar mijn mening veel beters. Maar de keus is aan jou :P
  22. Underlord

    Wilders

    Kort samengevat mijn mening: Allereerst meoten we NIET ingaan op wat ook maar enig ander land vindt. Onze wetten, onze cultuur etc etc, net als bijvoorbeeld Denemarken. Sudan heeft alleen zichzelf er maar mee in de zeik genomen, door ons en Denemarken te boycotten, Denemarken heeft een schuldkwijtschelding van 250.000.000 weer ingetrokken... Plus dat als ze eenmaal doorhebben dat we zo te manipuleren zijn, ze dit wellicht vaker gaan gebruiken. Verder, eigenlijk vind ik het goed wat Wilders doet. Heel veel mensen zullen het met hem en mij eens zijn dat de Koran een niet helemaal netjes boek is. Hij is de eerte die dit openlijk, wereldwijd echt duidelijk probeert te maken. Nu zie je dus meteen hoe iedereen reageert, en dat het voor een deel toch waar is. Verbieden moet en mag niet, dit is tegen de wet enzo... En als laatste; waarom in godsnaam al die aandacht? Half Nederland zit maar te zeuren, dit is fout, dat is fout, het is aandachtstrekkerij...Nutteloos, wacht gewoon tot die film uitkomt en zeur dan! En Kees, ik sluit me inderdaad bij jou aan. Dus de argumenten die Kees aanvoert ben ik het grotendeels mee eens.
  23. Haha, een laten-zien demonstratie bedoelde ik daarmee :P
  24. Ik heb het voor demonstraties gedaan bij, in de buurt van en ik kleine hoeveelheden in school, en ook wel iets meer dan rook. Dus is maar net hoe je het bekijkt inderdaad, legaal/illegaal/tijdstip/mate van overlast.
  25. Oei dan heb ik het verkeerd ingeschat Lijkt me dan zeker niet genoeg, per 100 gram compo heb je vaak 3-6 gram dex nodig, dus het is handig om meteen 100 gram te maken.
×
×
  • Create New...