Jump to content
PyroForum.nl

Underlord

Gebruikers
 • Content count

  124
 • Joined

 • Last visited

 1. Underlord

  Bombettes

  Of een afwasteil voor 2 euro halen, en kleine stars rollen :blush:
 2. Underlord

  Flash Soorten

  Ik vind het anders niet echt heel snel branden, het geeft geen poefje zegmaar. Wel leuk dat ze er Lamb of God onder hebben gezet.
 3. Underlord

  Games

  Oh god, jij ook al Ik ben op dit moment toch echt weer met wat andere dingen bezig(hoewel ik moet bekennen dat ik ook een mybrute heb), net een nieuwe pc met een dikke videokaart dus ik speel op dit moment: Empire: Total War Fallout 3 Crysis FarCry 2 Dead Space (aanrader!) Bioshock Assassins Creed CoD 5 Heeft iemand al Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena gespeeld? Hoe is het?
 4. Underlord

  Muziek

  Nou ga ik komende zaterdag(21 maart) naar Combichrist, in de P60, en komende maandag(23 maart) naar Priest Feast in de HMH. Iemand anders hier die ook tickets voor een van de twee heeft? (of allebei, maar dat lijkt me behoorlijk onwaarschijnlijk;))
 5. Underlord

  Humor

  www.failblog.org ,altijd leuk ook OOoh, en nog ff een reactie op dat spinverhaal van prophet: geniaal ^^
 6. Underlord

  Vuurwerkverbod ?

  Misschien zo weinig vanwege Server Error in '/' Application. Edit; ener was me 1 minuut voor ;)
 7. Underlord

  Rookbom Oudjaarsdag 2008-2009 By Bl@z3

  Eh, een rookbom primen? Heb ik iets gemist? :P
 8. Underlord

  Wat Is Er Gebeurd?

  Nogmaals namens Kees: En inderdaad, fijne feestdagen allemaal ;)
 9. Underlord

  Games

  Er is nog steeds een wapen dat granaten kan afschieten hoor Of je hem wilt kopen is natuurlijk persoonlijk, ik wil je geen spel aanpraten wat jij niet leuk vindt, maar het is gewoon een enorm intens spel. Het ziet er gelikt uit en ik vind het minstens net zo leuk als CoD4. Er zit zelfs weer een vliegtuigmissie in, die beter is dan die in CoD 4, mocht je dat aanspreken. En jappen slachten(ja, de helft van de tijd speel je in Japan) is toch wat anders dan standaard WOII.
 10. Underlord

  Games

  Ik kan jullie vertellen dat CoD5 een mindere flop is dan CoD3, het is geweldig. Ik zal niet teveel spoilen maar er zijn 2 verschillende, erg wrede verhalen. Het ziet er geweldig uit, en de flamethrower is gewoon geniaal...
 11. Underlord

  Games

  om mijn lijstje ook maar even door te geven: Op dit moment ben ik (weer) aan het uitspelen: Red Alert 3 Farcry 1 Doom 3 Spellen die ik soms nog steeds speel/spellen die ik kapot heb gespeeld: World of Warcraft(nee, die speel ik nu niet meer, maar heel veel gedaan) Half life 2 inc episode 1 en 2 Generals CnC 3 Tiberium Wars Supreme commander Warcraft 3 Call of Duty 1-4 Overlord Counter Strike Source Morrowind/Oblivion(elder scrolls serie) Team fortress 2 Bioshock(waarbij ik moet opmerken dat ik die verdomme 2x heb geinstalleerd, en toen ik een nieuwe harddisk kreeg kon ik bioshock niet meer spelen, een of ander leuk grapje van de makers...Ter beveiliging zeggen ze zelf, dat je hem niet op meer dan 2 plekken tegelijk kan spelen, na 2x installeren doet ie t niet meer ) Alles op de PC, en het is een redelijk lijstje. En dit zijn dan alleen de games die ik echt heel vaak doe of heb gedaan, anders zou ik nog wel even door kunnen gaan. Ja, gamen is een hobby van me maar nee, ik speel niet extreem veel per dag.
 12. Underlord

  Consequenses

  Met een pijpbom kan er altijd iets gebeuren
 13. Underlord

  Het maken van nozzle's

  Plus dat de post 3 jaar oud is, en in die tijd heeft ie vast wel bentoniet oid kunnen vinden...
 14. Underlord

  Verfijnen Van Rookbom-technieken

  Gekleurde rook maken met KNO3 en een voedingskleurstof kan niet, het is een fabeltje. Iedereen kan wel in een filmpje zetten dat iets gemaakt is met KNO3 en een voedingskleurstof, maar dit betekent natuurlijk niet per definitie dat het waar is. En waarom zou dat zo geweldig k3wl zijn?
 15. Underlord

  Weegschalen

  Maar weegschalen zijn niet gemaakt om mee te stuiteren, dus ik denk niet dat dat invloed heeft op het oordeel dat het een goede weegschaal is :blush:
×