Jump to content
PyroForum.nl
Boem

Nieuw topic of bumpen?

Recommended Posts

Enerzijds lees ik dat het niet gewenst is meerdere topics over hetzelfde onderwerp aan te maken, anderzijds kom ik posts tegen waarin mensen zich verontschuldigen een (oud) topic te bumpen. Zijn daar regels voor, hoe hoort het?

Groet, B

*edit*

Al schrijvende werd de vraag die ik wil stellen anders dan ik aanvankelijk dacht, zodoende nieuw topic geopend. Ben evengoed benieuwd naar antwoord op bovenstaande vraag. Moet nog even m'n weg vinden.

Edited by Boem

Share this post


Link to post
Share on other sites

Als je iets toe te voegen hebt aan een ouder topic dan mag je best bumpen. Een vraag stellen aan de posters ervoor kan je beter laten. Het is een beetje gezond verstand gebruiken. Het feit dat jij er over nadenkt geeft aan dat dit wel goed zit.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Als je een vraag hebt over een algemener onderwerp waar al meerdere langere topics over bestaan lijkt mij het logisch deze te bumpen.

Mocht deze niet goed aan sluiten bij een bestaand topic is het geen enkel punt een nieuwe aan te maken.

De regels zijn er vooral om members te motiveren eerst zelf op zoek te gaan ipv direct om een kant en klaar antwoord te vragen (spoonfeeden). 

Bottomline: Zolang je laat zien dat je er zelf ook energie in steekt om je probleem op te lossen maakt het eigenlijk niet veel uit.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×