Jump to content
PyroForum.nl

2018 Forum Update


Recommended Posts

  • Root Admin

Ik heb zojuist even de licentie van Invision Community Suite vernieuwd ($60). Versie 2.2 is voorlopig een tussen versie, binnenkort komt versie 4.3 erop. Meer daarover hier: https://invisioncommunity.com/news/product-updates/

Onder andere Video's direct in berichten posten komt weer terug: https://invisioncommunity.com/news/product-updates/43-videos-r1071/ Het is dus straks niet meer nodig om Video's eerst in Gallery te zetten, ook voor plaatjes. Alle random Video's en Images komen dan niet meer bovenaan alle pagina's te staan. 

Ik zit nog even te kijken wat er met de nieuwe Clubs gaat gebeuren. https://invisioncommunity.com/news/product-updates/new-clubs-r1017/ Wellicht is het een idee om de groep Afgeschermd in een Club te zetten. Ik heb hier een voorbeeld club aangemaakt: 

Wellicht komt er ook nog Support mogelijkheid. Op dit moment zijn de GoogleAds voor gasten maar 45% kosten dekkend (over 2017). Ik zat te denken aan iets tussen de 5 euro per jaar, of 1 euro per maand (12 p/j). Je krijgt er dan een speciaal labeltje onder je gebruikersnaam voor terug. Stuk of 10 supporters moet genoeg zijn. https://invisioncommunity.com/news/product-updates/43-commerce-subscription-manager-r1077/ 

Op- en/of aanmerkingen?

Link to comment
  • 1 month later...
  • Root Admin

Update online. 

Video's hoeven niet persé in Gallery geupload te worden. Deze kunnen nu (weer) direct als attachment in een post weergegeven worden. Alleen video formaten die voldoen aan de bekende HTML5 codec standaarden: https://en.wikipedia.org/wiki/HTML5_video  Met MP4 + H264 zit je goed, geen oude zooi zoals WMV. 

Voorbeeld:

Meer info over de versie 4.3 update:

https://invisioncommunity.com/news/

https://invisioncommunity.com/news/product-updates/43-videos-r1071/

https://invisioncommunity.com/news/product-updates/43-modernizing-our-gallery-r1067/

  

 

Link to comment

 

Cats, wie houd tegen beter weten in niet van ze?!

- Spelen met, en vermaken je ... als ze toevallig niet liever lui zijn.
- Lekker op schoot liggen, of in bed... als ze het koud hebben warmer willen hebben.
- Ook liev en aandoenlijk ... als ze honger hebben.

- etc.

 

 

Opportunisten, en geef ze eens ongelijk              *punt*   *ritsmond*

Flimpje iemand, iets met vuur?!

 

Ps   de.leeuw62 heeft een vrijbrief, het is jullie beurt.


/edit
Pss   no offence
\edit
 

Edited by Boem
Link to comment
×
×
  • Create New...