Jump to content
PyroForum.nl

Woningen Ede ontruimd wegens explosiegevaar


morpheus

Recommended Posts

Woningen Ede ontruimd wegens explosiegevaar
Uitgegeven: 26 september 2007 13:25
Laatst gewijzigd: 26 september 2007 16:16

EDE - De politie heeft woensdag rond het middaguur vijftien huizen rondom een woning aan het Hulsbeek in Ede ontruimd wegens mogelijk explosiegevaar. Het Explosieven Opruimings Commando (EOC) doorzoekt de woning omdat er mogelijk explosieven zouden liggen, aldus een woordvoerder van de politie.

NU.nl/Marina Brink
Woningen Ede ontruimd

Agenten bezochten de woning woensdagmorgen, nadat buurtbewoners hadden gemeld dat zij de bewoner al langere tijd niet meer hadden gezien. De politie vond de bewoner niet, maar wel diverse waarschuwingen dat er explosief materiaal verborgen zou zijn.

Ontplofbaar materiaal

De agenten zijn daarop meteen weer naar buiten gegaan, aldus de politiewoordvoerder, en hebben het EOC gewaarschuwd. Het is nog onduidelijk of de bewoner in de woning is en of er inderdaad ontplofbaar materiaal ligt.
© ANP
Bron: nu.nl

Maar weer wachten op het vervolg... :P
Link to comment

Hmmm...

EDE - Het Explosieven Opruimings Commando heeft woensdagmiddag na een urenlange zoektocht geen explosieven gevonden in een woning aan de Hulsbeek in Ede. Evenmin is volgens de politie de bewoner van het huis aangetroffen.

De politie liet rond het middaguur vijftien huizen rondom de woning ontruimen wegens mogelijk explosiegevaar. Agenten bezochten de woning woensdagmorgen, nadat buurtbewoners hadden gemeld dat zij de bewoner al langere tijd niet meer hadden gezien.

In de woning bleken diverse deuren afgesloten. Op de deuren hingen briefjes met waarschuwingen dat het huis zou ontploffen als een ongewenste bezoeker door zou lopen.

Bovendien lagen volgens de politie her en der stevig met plakband dichtgemaakte pakketjes, waarvan aan de buitenkant niet te zien was of het mogelijk bompakketten waren. Achteraf bleken er onder meer lege cd-doosjes in de pakjes te zitten.
nu.nl
Maar ja: aan de andere kant idd gelukkig geen member van Pyroforum oid.

EDIT:
Een filmpje van Omroep Gelderland.
"Weer dezelfde poppenkast als bij SP" :P
Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...