Jump to content
PyroForum.nl

morpheus

Gebruikers
 • Content count

  652
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by morpheus

 1. morpheus

  Waar woon je?

  Ben wel benieuwd hoe 't verdeeld is...
 2. morpheus

  Big Balls of Fire

  Iets wat ik helemaal prachtig vind zijn 'vuurballen'. En dan liever niet "iets knallends aan een fles benzine", maar iets waar over na is gedacht... Zo kwam ik 2 filmpjes tegen op youtube, die mij aan het denken brachten: Filmpje 1 en Filmpje 2 Vooral Nr. 2 lijkt mij niet de simpelste, maar ik kan ´t fout hebben natuurlijk... Vandaar mijn vraag: Heeft er iemand ervaring met dit soort 'explosies' of weet iemand hoe dit te maken valt? enz. (de filmpjes zijn van dezelfde user, waarbij ik trouwens bij dit filmpje helemaal in een deuk lag )
 3. morpheus

  Een Beetje Bewustheid

  Als je borg moet betalen om een fiets te huren wordt je beschouwd als een mogelijke dief, als je vooruit moet betalen bij online winkelen wordt je beschouwd als een mogelijke oplichter, als je je moet legitimeren bij het kopen van kunstmest wordt je beschouwd als een mogelijke terrorist. Onze maatschappij zit vol wantrouwen...
 4. morpheus

  Een Beetje Bewustheid

  'k Heb 't even opgezocht: Vaag dat ik 't dan wel allemaal moest doen...
 5. morpheus

  Een Beetje Bewustheid

  Bij de US Customs moesten we ook een vingerafdruk geven, dus elke VS-vakantieganger zal nu waarschijnlijk ook nog ergens in een datebase staan. Daar heb ik op zich geen problemen mee, maar het is de vraag hoe ver het zal gaan...
 6. morpheus

  Het Forum Wordt Te Groot.

  Het verband tussen KNO3 en KAS volg ik niet helemaal...
 7. morpheus

  Carbid Schieten

  carbidschieten is een traditie... Je vervangt ook geen kerstboom voor een omgekeerde bezem, omdat dat minder gedoe is en er geen naalden vanaf vallen. Ondanks dat ik het zelf dit jaar niet zal kunnen doen, verkies ik het geklooi met carbid boven geklooi met balonnen, hoe veel harder de knal van het laatste ook maar mag zijn. Ik vind 't zelf namelijk heerlijk: sjouwen met een melkbus, flesjes water, zelfgemaakte fakkels die het om het uur begeven, de geur van carbid, alleen maar kijkend naar het ethyn uitpuffende gaatje, en daarna de voetbal ophalen, om het vervolgens weer te herhalen. Nothing like it...
 8. morpheus

  'stemmen Over Vuurwerk In De Straat'

  Haha, het meest kansloze voorstel ooit, en voor mij een rede om GroenLinks op mijn Blacklist te zetten. (Ik zie die te plaatsen 'verbodsborden' al massaal opgeblazen worden, of losgeschroefd door de verzamelaars...)
 9. morpheus

  Kaliumnitraat

  Bezit van (veruit de meeste) stoffen is niet illegaal. Het gaat erom wat je er mee hebt gedaan. Zo was de ex-member uit het zuiden des lands niet vervolgd voor bezit van de aangetroffen stoffen. Het maken van een rookbom lijkt me ook niet illegaal, dus waarschijnlijk heeft hij de boete+taakstraf gekregen voor het binnen de bebouwde kom produceren van overmatige hoeveelheden rook, ofzo ;)
 10. morpheus

  Kaliumnitraat

  Dit is (dacht ik) alleen nog maar ammoniumnitraat, omdat één of andere mongool in Den Haag waarschijnlijk een keer in de Sp!ts heeft gelezen dat ze daar in Canada een toren mee wilden opblazen...
 11. morpheus

  Ammoniumnitraat

  Gewichtspercentage... Als je het zelf had nagerekend zou je daar ook achter komen. ;)
 12. morpheus

  Moderator Gezocht

  Ik duik voor de gelegenheid maar weer even op... ...om te melden dat ik de benoeming ook een goed besluit vind, en zodat ik meteen mijn felicitaties kan overbrengen. Dus bij deze!
 13. morpheus

  Waar woon je?

  Toch geen Gaasterland! (geen leuke herinneringen aan)
 14. morpheus

  Nog wakker?

  Naar een idee van Epiphonix @ Chemieforum.nl (klik) dump ik dit hier ook maar eens: (omdat het voor de meesten hier nu vakantie is, heb ik de tijden ff veranderd) Echt veel valt er niet meer uit te leggen, maar als het dus tussen 00:30 uur en 06:00 uur is, post hier dan waarom je nog wakker bent, enz. Mijn interessante reden: Ik prutste tot 23:30 aan een betoog Filosofie, daarna ff een uurtje MSN en vervolgens keek ik het einde van "Red Dragon" tot 00:50 uur, dus daarom heb ik nu nog energie over... ...en nu luister ik de Powermix @ 538 (klik) Owh ja: en het is VAKANTIE Dusz... :angry:
 15. morpheus

  Ik Ben Silence0wn

  PM Gamekeeper; hij kan 't oplossen... :)
 16. morpheus

  Wilders

  In Dubai waren Nederlanders bezig met het bouwen van dat eiland. Gelukkig zijn ze daar niet zo extremistisch... (Lang leve Discovery Chennel ) Ja; en dat hij maar mooi 72 maagdelijke 12-jarige meisjes mag neuken...
 17. morpheus

  Wilders

  Blijkbaar wel... En "ze" zullen ook wel begrijpen dat het bedreigen van Pyroforum niet veel zin heeft, aangezien er hier betere bommenmakers rondhangen... :)
 18. morpheus

  Wilders

  Dan ben jij sterk beïnvloed door de "linkse media"... Zelfde als "Verdonk haat alle negers", enz.
 19. morpheus

  Wilders

  Jippie; een video-technisch onderwerp! Zou je wat verder kunnen uitleggen waarom je dit vind? Mij was 't niet opgevallen dat 't slecht gemonteerd was ofzo...
 20. morpheus

  Wilders

  @Saind: Al zou er slechts één zo'n regel in de Koran staan, dan nog zou dat hele boek verboden moeten worden. Hij heeft groot gelijk dat het een haatzaaiend boek is. En hij valt ook niet alle moslims aan, alleen die moslims die de in het filmpje genoemde teksten ook aanbidden. Hij heeft niks tegen moslims die zich AANPASSEN aan onze cultuur, zoals dat in Nederland gelukkig al bij de meerderheid van de moslims is... @Gamekeeper: Door al die ophef had Wilders z'n punt ook al bewezen. "We" zouden toch nks vrezen van een geweldloze cultuur?!
 21. morpheus

  Wilders

  Ik vond de edit nog best goed! 'k had een Windows Movie Maker-achtig iets verwacht, maar dit is toch al professioneel... En hij maakt idd een punt. Elke niet-moslim zou het hier sowiezo mee eens moeten zijn. (film is toch nog behoorlijk objectief)
 22. morpheus

  Drugs Gebruik

  Dan vind ik ComaZuipen toch een mooiere term...
 23. morpheus

  Ik Ben Flipje

  Welkom! :)
 24. morpheus

  Drugs Gebruik

  M'n broertje wordt ouder: is hij hier met 15 vrienden, loop ik met een zakje magnetron-popcorn naar de keuken, staan er 3 jongens in het hoekje van de keuken een snuivend geluid te produceren... Eerste keer dat ik het van dichtbij meemaakte. Doet je meteen beseffen hoe doelloos het eigenlijk is als je er even bij nadenkt... (Broertje doet het gelukkig niet )
×