Jump to content
PyroForum.nl

RSDZ

Gebruikers
 • Posts

  627
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Contact Methods

Recent Profile Visitors

2.024 profile views

RSDZ's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

 1. Ik heb hier een berichtje namens KeesTheMad: Oja, BTW, ook nog een vrolijk kerstfeest namens mij allemaal ;)
 2. Over naar VWO 6 (N&T + N&G) met een 10 voor scheikunde en Frans en Duits tot mijn verbazing met voldoendes afgesloten. Mooiste rapport tot nu toe, geen enkele onvoldoende meer en zelfs een 10 erop.
 3. RSDZ

  Instant ijs

  Je moet het ook niet bevriezen, als je zout oplost in water en je bevriest het dan krijg je ook gewoon ijs. Het speciale aan deze stof is dat het in z'n eigen kristalwater oplost, dat wilt dus niet zeggen dat het ook vloeibaar blijft als je het gaat bevriezen.
 4. Poeh, wel een raar verhaal... Er zijn toch een hoop dingen die ik niet snap. Waarom zou hij het lijk gewoon gedumpt hebben, hij had toch wel wat beters kunnen verzinnen. En waarom zou hij zo stom zijn om de credit card van het slachtoffer te gebruiken, hij snapte zelf toch ook wel dat de politie dat na zou kunnen trekken. Er is ook nog eens geen motief duidelijk, hij was gewoon bevriend met het slachtoffer. En het hele verhaal dat hij geframed werd door ene Chris zou best kunnen op zich maar waarom loopt Ned dan rond met de credit card Errug wazig allemaal...
 5. RSDZ

  He Of Pyro

  Natuurlijk kunnen pyro en autorijden ook gevaarlijk zijn. Alles is dodelijk, maar dat betekent toch niet dat gevaar geen reden is om ergens vanaf te blijven. Er komt een punt dat het te ver gaat, en HE gaat voor mij te ver.
 6. RSDZ

  He Of Pyro

  Pyro, HE vind ik over 't algemeen te gevaarlijk en illegaal. Maar op zich vind ik de theorie erachter wel interessant en ik wil best eens op kleine schaal wat testjes ermee doen. Maar mij zul je niet op grote schaal een explosief af zien zetten.
 7. Dat zou de serverproblemen ook verklaren ;)
 8. Nog een update: Ik ben benieuwd wat/wie het was :P
 9. RSDZ

  Nog wakker?

  Vandaag lekker carnaval gevrierd Eerst in een oartycentrum gezellig gefeest, en daarna naar een groot feest in een Kasteel in de omgeving waar erg veel jongeren kwamen (opmerkelijk veel van school en uit de klas dus was gezellig), enige wat minder was dat er een paar (ex)VMBO'ers waren die me hebben geslagen zonder aanleiding (en later hoorde ik van een klasgenoot dat die ook geslagen was), ik ben er maar nie op in gegaan aangezien ik gewoon door wilde feesten, later hadden ze de verkeerde gemept... ontstond er een vechtpartij, toen zijn ze er dus uitgezet, en toen het afgelopen was stonden er politiewagens voor het kasteel dus ik hoop dat ze flink zeik krijgen. Toch wel triest dat dat soort typetjes er gewoon op kicken om willekeurig ruzie te gaan zoeken , dat ze maar snel mogen verdwijnen van deze aardbol. Maargoed, over t algemeen, t feesten was toch erg gezellig , alleen jammer dat de avond op zo'n vijandelijke sfeer eindigde
 10. RSDZ

  Films

  Ik heb ook eens gehad dat we met een groepje vrienden een horror film aan 't kijken waren, en één zo'n meid was blijkbaar doodsbang, en ik schoot ineens in de lach Ik weet helaas niet meer waarom, maar af en toe dan zijn er van die grappige schrikmomenten EDIT: Ik ben trouwens ook SAW Fan, ik heb SAW 1 t/m 4 gezien (SAW 4 in de bios, met SAW 3 was ik nog 15 ) en ik vind het allemaal geweldige films, het heeft wel wat dat het echte steeds plot pas aan het einde onthult wordt en je het verhaal zelf een beetje in elkaar moet puzzelen. Het is ook nooit wat je verwacht, tenminste niet zo'n verschrikkelijke voorspelbaarheid. Ik vind het wel jammer dat mensen het al snel bestempelen als inhoudsloze film met alleen een aantal afgrijselijke scenes, ok, je moet een beetje tegen bloed enzo kunnen, maar er zit ook een goed verhaal achter. Overigens ben ik ook wel een beetje sadistisch ingesteld, bij de eerste SAW films had ik zo nu en dan dat ik er eerder om moest lachen, maar bij SAW 4 heb ik ook een aantal keer bijna weggekeken van de beelden (of dat er in het beeld iemand z'n dichtgehechte mond opent, waarbij dat dus helemaal openscheurt, dat ik heel snel met me hand naar me mond grijp).
 11. RSDZ

  Ammonia(k)

  Met ff google gebruiken kwam ik hier terecht: http://www.chem.leeds.ac.uk/delights/texts/expt_14.html
 12. RSDZ

  Films

  Ik heb "I Am Legend" ook gedownload, en ik vond het ook één van de slechtste films ooit, veel te cliché allemaal, kvond er ook geen ruk aan. @Onno: Ik vond de chronologie reuze meevallen, dit waren gewoon standaard flash-backs. Je moet Eternal Sunshine of the Spotless Mind maar es kijken, dat is dus een film waar de niet-chronologischheid een belangijke rol speelt.
 13. RSDZ

  Filmpjes

  Maar dat weet je dan natuurlijk niet :P
 14. Wow, I love it. Interessante onderwerpen, leuk geschreven, er staat een pro firefox en anti IE logo'tje onderaan, en hij heeft een prachtig lab! http://godlovesmeat.com/spatulatzar/elaboratory/
 15. RSDZ

  Consequenses

  Mwa... Dit is toch niks, ik heb Saw 4 nog niet gezien, maar ik verwacht wel dat het toch op z'n minst erger is dan dit. Overigens lijkt dit me wel goed om gasten die pijpbommen maken mee te confronteren, eens laten zien wat er zou kunnen gebeuren. Ikzelf wordt hier niet bang van, die mensen zijn het allemaal zelf schuld, en ik zal nooit zo stom zijn om bijvoorbeeld een pijpbom te maken.
×
×
 • Create New...