Jump to content
PyroForum.nl

joosie1234

Gebruikers
  • Posts

    30
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by joosie1234

  1. He jongens, Ik heb vandaag een beetje gekloot met aluminium folie in de blender (werkt best goed!) en heb daar vrij grove aluminium flakes uit gehaald. Als ik die in mijn flash stop (10%) dan lijkt dat heel erg veel op titanium. Wat zijn de verschillen? Merk je die verschillen? Zijn de verschillen belangrijk? Wat prefereert men hier? (prijs/resultaat verhouding) Joost PS Nieuw topic waard, toch? Anders mag ie naar het korte vragen topic.
  2. Hoelang heb je het ongeveer laten blenderen? (nieuw werkwoord?) Wat voor een soort aluminium komt hier uit? Flake, atomized of misschien wel wat anders?
  3. Welkom! Weet je al een beetje wat je wilt gaat doen? Vergeet niet de REGELS door te lezen! Lees veel steek je veel van op. Als je vragen hebt gebruik eerst de zoekfunctie en daarna mag je gerust gaan vragen! Nogmaals welkom!
  4. Mmmm.... Klinkt goed! Hoe doe je dat precies zonder dat er overal frituur vet zit en geen gekke dingen gebeuren? ik heb nu een hele dikke grill plaat maar de rand is niet hoog genoeg (maar een cm of 1 ).
  5. Let op als je een bak plaat koop, koop er een met een DIKKE bodem. Ik had er eentje gekocht met een flinterdunne bodem en daar verbrandde mijn r-candy in. En bruin ijzeroxide is een mix van rood ijzeroxide en een heleboel andere troep.(die je liever niet wilt). Conclusie: Veeeeel beter om rood ijzer oxide te gebruiken.
  6. Het zou denk ik niet zo heel veel zin hebben, want je moet je motoren persen, en als je het verkruimeld (wat niet heel makkelijk gaat) moet je het als nog samen persen en dan kan je het net zo goed houden zoals het is. Of denk ik juist beter om het zo te houden als het is. Er is natuurlijk ook nog de kans dat het explodeert omdat alle r-candy in een keer afgaat. Een beetje een granulated black powder effect.
  7. Ofhet is juist zo koud dat het vocht in lucht bevriesd. Is alleen je vloer een beetje nat (en misschien glad!) maar de lucht erg droog.
  8. joosie1234

    Games

    is het bij iemand die modern warefare 2 speelt op de ps3 opgevallen dat het gehackt is?
  9. Nu ben ik wel benieuwd naar jouw manier van snel sterren drogen zonder dat ze barsten. Wil je mij dat vertellen? :)
  10. Ik denk dat het probleem ligt bij het feit dat je polyester gebruikt ipv katoen. Zoals je HIER kunt zien is polyester in de categorie "moeilijk ontvlambaar" ingedeeld, maar katoen is dan ingedeeld in de categorie "makkelijk ontvlambaar". Ook heeft katoen minder zuurstof nodig om te branden dan polyester. Ook smelt katoen niet omdat het organisch materiaal is en dat heeft ook zijn voordelen, wie wilt nou een lont die smelt als je hem aan wilt steken? Om dit even samen te vatten, koop katoen ipv polyester, het resultaat zal beter zijn. (Dankje wel internet, wat zou ik zonder je moeten? ) voor de rest ziet de machine er mooi uit, ik denk dat z'n tril motor een slim idee is. Z'n ding die je ook kan vinden in van die controllers . Ik zal alleen niet je nieuwste controller voor openbreken, tenzij je natuurlijk een controller wilt zonder trilling. :P
  11. Kijk, nu begrijp ik het al... Ik wist wel dat er van die cobra's bestaan maar niet dat er cobra 100 e.d. bestaan. Er maken ook mensen dingen die boem doen en dan noemen ze het een cobra, vinden ze cool denk ik. Ik begrijp de coolheid er niet helemaal van.
  12. wooow... Is dat niet een beetje veel en daarom gevaarlijk? 700 gram..... Is dat zelfgemaakt of wat? Zou wel zonde zijn van je chems. :)
  13. Hahaha lekker oud topic , maar dat kan niet kwaad he?? Ik heb even boven gekeken naar die sites en ik zou zo ongeveer 572.9143964 gram aan 12.45mm loden kogels kunnen kopen. Zou dit genoeg zijn voor om een medium-sized Verfblik genoeg te vullen om daar goed mee te kunnen malen?? Edit: Het zijn 50 van die ballen, misschien ook wel handig om te weten... :)
  14. joosie1234

    Ball mill

    Mooie Beschrijving, een "wokkel" tandwiel hahaha. Maar zo iets bedoel ik ja. Misschien kan ik de vuilnisbelt even uitchecken, misschien ligt daar wel een afgedankte motor.
  15. Er zat idd zwavel in. Ik voel nu helemaal niks meer. Gelukkig dan maar. Wel een beetje dom om zo dicht bij de ontbranding te staan. :)
  16. Ik voel me nu al een stuk beter, dankjewel voor je bezorgdheid. Ik slaap er denk ik even op mocht het niet lukken, ga ik morgen wel naar de dokter toe. Misschien ga ik mijn resultaten even delen met het forum, ik heb niet voor niets mijn gezondheid op het spel gezet om die resultaten te krijgen. Morgen dan maar...
  17. He jongens, ik was net wat aan het experimenteren met verschillende soorten flash. Ik ademde per ongeluk een walm met "uitlaatgassen" en toen moest ik 2minuten lang heel erg hard hoesten, nu is het weg maar adem echt net wat zwaarden (10 minuten later). kan dit erg zijn??
  18. joosie1234

    Pyro Pdf-jes

    Haha 2 keer Dankjewel. Iemand een PDF'je over raketten? EDIT: Natuurlijk ook slim om even terug te kijken in een topic heel wat PDF'jes gezien (en vereeuwigd op mijn computer). Maar maak je geen zorgen ik zou het totaal niet erg vinden om wat PDF'jes extra te hebben .
  19. joosie1234

    Ball mill

    Ik heb zelf ook een ballmill nodig (doe nu alles wat fijn moet met een vijzel), maar het probleem ligt 'm bij de motor en de aandrijf riem, misschien een onduidelijk wat ik er mee bedoel maar gewoon de band (of ketting) die de motor met het draaiende deel van de ballmill verbindt. Ik heb nu een motor van een oude heggenschaar maar die heeft een soort van worm tandwiel aan het einde, zo eentje die een beetje gedraaid is. Hoe zou ik daar een passende aansluiting op kunnen maken? ideeën voor een aandrijf riem?
  20. Heel erg mooi dit! Wil ik wel vaker zien....
  21. En veel te weinig zuurstof. Misschien kan je hier op dit forum even rondkijken. Dan steek je misschien wel wat (goede) ideeën op.
  22. Daar zit ook nog suikerstroop in waardoor je ratio's van de R-candy niet meer gaat kloppen. Het is het beste om gewoon (een zo puur mogelijke vorm van) glucose stroop te gebruiken.
  23. Het is beter om de Karo (of honing) te vervangen met glucose stroop. Het krijgt daardoor een betere samenstelling. Eigen ervaring :)
  24. Ik gebruikt geen BP, ball mills of Persen. Ik gebruik R-candy. Even mee oefenen en dan heb je een mooie brandstof!
×
×
  • Create New...