Jump to content
PyroForum.nl

joosie1234

Gebruikers
 • Content count

  30
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
 1. He jongens, Ik heb vandaag een beetje gekloot met aluminium folie in de blender (werkt best goed!) en heb daar vrij grove aluminium flakes uit gehaald. Als ik die in mijn flash stop (10%) dan lijkt dat heel erg veel op titanium. Wat zijn de verschillen? Merk je die verschillen? Zijn de verschillen belangrijk? Wat prefereert men hier? (prijs/resultaat verhouding) Joost PS Nieuw topic waard, toch? Anders mag ie naar het korte vragen topic.
 2. joosie1234

  Zelf maken van Al poeder (GD)

  Hoelang heb je het ongeveer laten blenderen? (nieuw werkwoord?) Wat voor een soort aluminium komt hier uit? Flake, atomized of misschien wel wat anders?
 3. joosie1234

  Het 'Wat-ga-jij-vandaag-doen-topic'

  Wat waren de IDers van de hulzen?
 4. joosie1234

  Martnoort

  Welkom! Weet je al een beetje wat je wilt gaat doen? Vergeet niet de REGELS door te lezen! Lees veel steek je veel van op. Als je vragen hebt gebruik eerst de zoekfunctie en daarna mag je gerust gaan vragen! Nogmaals welkom!
 5. joosie1234

  Ik ben...

  Mmmm.... Klinkt goed! Hoe doe je dat precies zonder dat er overal frituur vet zit en geen gekke dingen gebeuren? ik heb nu een hele dikke grill plaat maar de rand is niet hoog genoeg (maar een cm of 1 ).
 6. joosie1234

  Ik ben...

  Let op als je een bak plaat koop, koop er een met een DIKKE bodem. Ik had er eentje gekocht met een flinterdunne bodem en daar verbrandde mijn r-candy in. En bruin ijzeroxide is een mix van rood ijzeroxide en een heleboel andere troep.(die je liever niet wilt). Conclusie: Veeeeel beter om rood ijzer oxide te gebruiken.
 7. joosie1234

  Ik ben...

  Het zou denk ik niet zo heel veel zin hebben, want je moet je motoren persen, en als je het verkruimeld (wat niet heel makkelijk gaat) moet je het als nog samen persen en dan kan je het net zo goed houden zoals het is. Of denk ik juist beter om het zo te houden als het is. Er is natuurlijk ook nog de kans dat het explodeert omdat alle r-candy in een keer afgaat. Een beetje een granulated black powder effect.
 8. joosie1234

  Rcandy CATO's

  Ofhet is juist zo koud dat het vocht in lucht bevriesd. Is alleen je vloer een beetje nat (en misschien glad!) maar de lucht erg droog.
 9. joosie1234

  Games

  is het bij iemand die modern warefare 2 speelt op de ps3 opgevallen dat het gehackt is?
 10. joosie1234

  Sterren compositie

  Nu ben ik wel benieuwd naar jouw manier van snel sterren drogen zonder dat ze barsten. Wil je mij dat vertellen? :)
 11. joosie1234

  Visco machine

  Ik denk dat het probleem ligt bij het feit dat je polyester gebruikt ipv katoen. Zoals je HIER kunt zien is polyester in de categorie "moeilijk ontvlambaar" ingedeeld, maar katoen is dan ingedeeld in de categorie "makkelijk ontvlambaar". Ook heeft katoen minder zuurstof nodig om te branden dan polyester. Ook smelt katoen niet omdat het organisch materiaal is en dat heeft ook zijn voordelen, wie wilt nou een lont die smelt als je hem aan wilt steken? Om dit even samen te vatten, koop katoen ipv polyester, het resultaat zal beter zijn. (Dankje wel internet, wat zou ik zonder je moeten? ) voor de rest ziet de machine er mooi uit, ik denk dat z'n tril motor een slim idee is. Z'n ding die je ook kan vinden in van die controllers . Ik zal alleen niet je nieuwste controller voor openbreken, tenzij je natuurlijk een controller wilt zonder trilling. :P
 12. joosie1234

  Flash Cracker

  Kijk, nu begrijp ik het al... Ik wist wel dat er van die cobra's bestaan maar niet dat er cobra 100 e.d. bestaan. Er maken ook mensen dingen die boem doen en dan noemen ze het een cobra, vinden ze cool denk ik. Ik begrijp de coolheid er niet helemaal van.
 13. joosie1234

  Flash Cracker

  wooow... Is dat niet een beetje veel en daarom gevaarlijk? 700 gram..... Is dat zelfgemaakt of wat? Zou wel zonde zijn van je chems. :)
 14. joosie1234

  Target-Master Loden Ballen

  Hahaha lekker oud topic , maar dat kan niet kwaad he?? Ik heb even boven gekeken naar die sites en ik zou zo ongeveer 572.9143964 gram aan 12.45mm loden kogels kunnen kopen. Zou dit genoeg zijn voor om een medium-sized Verfblik genoeg te vullen om daar goed mee te kunnen malen?? Edit: Het zijn 50 van die ballen, misschien ook wel handig om te weten... :)
 15. joosie1234

  Ball mill

  Mooie Beschrijving, een "wokkel" tandwiel hahaha. Maar zo iets bedoel ik ja. Misschien kan ik de vuilnisbelt even uitchecken, misschien ligt daar wel een afgedankte motor.
×