Jump to content
PyroForum.nl

Ecohuis Bezet Door Groenfront


Mr.Paplu

Recommended Posts

SWIM kwam vanochtend net zijn bed uit, en pakte wat te drinken toen hij iets heel raars zag.

Bij SWIM in de straat staat het op het moment helemaal vol met verslaggevers, politie, ramptoeristen en afzetborden. Iedereen hier heeft vast wel gehoord over het Ecohuis van ene Husslage in Steenwijk. Nu is het Ecohuis bezet door het Groenfront! ;)

SWIM kan alleen geen bronnen geven en ook niet echt meer vertellen, aangezien er nog niks in het nieuws is geweest, of misschien wel. SWIM kan dat alleen niet zien omdat hij afgesloten is van de kabel. Diens ouders hebben niet op tijd betaald.

SWIMS mening: SWIM wist dat het zou gaan gebeuren, maar: Wat een stakkers! :P

[edit] Ik plaats wel ff wat oude links over wat er eerder is gebeurd:
http://www.nrc.nl/binnenland/article888374...is_in_Steenwijk
http://www.nrc.nl/binnenland/article904410...nwijk_gaat_plat
http://www.nrc.nl/binnenland/article968240...enwijk_mag_plat

Edited by Mr.Paplu
Link to comment

Het huis is strontlelijk, die kerel schijt in zijn eigen tuin, en het gaat niet alleen om het huis maar ook om de torenhoge boetes die die gast heeft gekregen en niet heeft betaald. De Indiaan (zoals wij hem noemen) is screwed. ;)

SWIM heeft net gehoord van de overbuurvrouw dat er een arrestatieteam komt, om die lui uit het huis te schoppen. SWIM vermaakt zich wel. :P

Link to comment

Makkelijk om er zo over te praten als je er niet recht naast woont, of niet?

Update: Er is nu een arrestatieteam, ze zitten beneden in de woning en de stakkers zitten op zolder. De gemeente is nu in overleg of ze die GroenSnol lui eruit gaan trappen. Er zitten namelijk ook wat van die korkie's in de gemeente.

Er kwam net ook 1 of ander gek wijf, die ging lopen blaten. Zijn er ook voorstanders? Iedereen zo van doe normaal wijf. En dat wijf: Ga dan weg als je er niks mee te maken hebt. Haha, bijna iedereen die er staat woont er pal naast. Zegt ze later ook dat ze het niet zo op Steenwijk heeft. Wat doet ze er zelf dan? Haha. SWIM heeft lol.

[edit] Ik heb trouwens ook wel meer mensen een huis zelf zien bouwen en dat werd wel mooi. Maar geef toe, zo een hut past toch niet in een buurt als deze? De waarde van de huizen ernaast is ook vet gekelderd, het huis er naast staat al een paar jaar te koop, terwijl het een prachtig huis is. Niet erg he?

[edit2]
http://www.nrc.nl/binnenland/article962897...is_gearresteerd
http://www.nrc.nl/binnenland/article969085...ohuis_Steenwijk
http://www.destentor.nl/regio/nwoverijssel...s-Steenwijk.ece

Edited by Mr.Paplu
Link to comment

Is misschien inderdaad makkelijk om erover te praten als je er niet naast woont, maar ik kom geregeld bij iemand die nog dichterbij woont dan jij. Wie bepaalt dat zo'n hut niet in de wijk past? (klinkt dat niet erg truttig?). Btw vind het het huis wat er tegenover staat veeeeeel en veel lelijker, truttige burgerlijke kitsch woonwagenachtig huis.

Was het vantevoren bekend dat op die kavels ecowoningen zouden gebouwd worden?

Natuurlijk snap ik het dat het storend is dat hij er heel lang bouwt en dat er een zeecontainer staat en het er anders uit ziet dan gepland, is dat niet de schuld van de gemeente?

Edited by chriz
Link to comment

Er zijn nu 2 van de 6 GroenKorkies uit, de anderen zitten vastgeketend. SWIM heeft flink lopen filmen, en heeft zich ook een dagje erg vermaakt. Het is nu landelijk op RTL4 ofzo, maar dat weet SWIM niet zeker, aangezien hij geen tv heeft. Wat een geweldig dagje. ;)

Link to comment

Vandaag heeft SWIM uiteraard de hele dag staan filmen. Zijn broertje heeft het op Youtube gezet. Hier het resultaat:
http://nl.youtube.com/watch?v=XValzthVdSA&feature=user
http://nl.youtube.com/watch?v=Lmjryfoe4z8&feature=user
http://nl.youtube.com/watch?v=J7_wX3lzsN4&feature=user
SWIMS Knurftige broertje heeft zich alleen vergist. Het was niet de brandweer maar de ME die het raam insloeg. Kun je ook zien aan die schildjes enzo. En alle credit van het laatste filmpje gaat naar SWIMS zusje. Die ging filmen toen SWIM toe was en eten en er dus niet meer in zou komen. Bijna alles is gefilmd vanaf 1e klas plaatsen, nog vóór de pers. :)

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...