Jump to content
PyroForum.nl

RSS


RSDZ

Recommended Posts

Ik wist niet echt waar ik dit kon zeggen dus dan maar effe en nieuw topic hier.

Er is nu ook een RSS functie zag ik, FF gebruikers kunnen deze gebruiken door rechtsboven in de adres balk op het RSS icoontje te klikken, dan krijg je een live bladwijzer. De livebladwijzer functioneerd als een soort van map met bladwijzers, de topics waar het laatst in gepost is komen hier op een rijtje te staan.

Ik vind em erg handig :)

Link to comment
Of ik snap het niet, of m'n browser is verrot. Als ik er op klik komt er een hele bladzijde HTML tevoorschijn. Is dit normaal?

Is normaal, als je die URL van die pagina toevoegt als live bladwijzer, dan werkt het.
Link to comment
  • Root Admin

Wat RSDZ bedoeld werkt alleen met FireFox. Je kan de RSS-feed ook toevoegen aan je gepersonaliseerde pagina van google (http://www.google.nl/ig?hl=nl) of aan andere RSS-feedreader (zie google voor meer info hierover)

Zo'n RSS-feed geeft je een lijst in XML-format met de laatste reacties op topics. Dit kan je dat weer uitlezen met bijv. firefox, google of een ander programma gespecialiseerd hiervoor.

Ik dacht ik activeer de RSS-functie, ziemaar maar wat jullie hier mee willen doen. Je kan ook gewoon op http://pyroforum.nl/index.php?...rch&CODE=getnew blijven klikken.

Link to comment
Wat RSDZ bedoeld werkt alleen met FireFox.

Zei ik toch ook :)
Er is nu ook een RSS functie zag ik, FF gebruikers kunnen deze gebruiken door rechtsboven in de adres balk op het RSS icoontje te klikken, dan krijg je een live bladwijzer.
Link to comment

Nee je las over dat rechtsboven in de adresbalk heen :)
Jij dacht zeker dat icoontje links onder, maar das ietsjes meer gedoe, als je daar rechtsboven gewoon 1x klikt hoef je alleen maar een map te selecteren op OK te klikken en je hebt em.

Link to comment
  • 5 months later...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...