Jump to content
PyroForum.nl

loveforpyro

Afgeschermd
  • Posts

    109
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by loveforpyro

  1. Ben een jaar terug naar Malta geweest, en ook in de fabriek daar. Ze stoppen geen diesel of iets in, maar gewoon kleine gas tankjes (van die kleine dunne Al tankjes). Wel uitkijken, want tijdens een show kwamen er een aantal aluminium dekseltjes naar beneden . Zou wel even kijke of ik er een foto'tje van heb.
  2. loveforpyro

    Games

    Assassin's Creed Brotherhood en de mooie Mordern Warfare 2 .
  3. loveforpyro

    Shells

    Die was wel perfect! Rol je met de hand of een roller?
  4. Of je het als lift kan gebruiken weet ik niet, maar als burst gewoon om rice hulls rollen (meestal 7:1 KP:RiceH.).
  5. Net 600gram Blesser flitter weggewerkt. Kwam er toenstraks achter dat al mijn KClO4 op is , dus als ik niet op tijd wat vind wordt dit een cracker-less oudjaarsdag .
  6. Die cakes zijn er goed uit! Ben benieuwd naarde filmpjes.
  7. Mooie shell! Zeker voor je eerste.
  8. Als je stars met acetone of NC gaat binden, hoeveel % moet je hier dan ongeveer voor gebruiken?
  9. Ik probeerde laatst emerald green stars te cutten maar het wilde niet lukken. Alle stars vielen gewoon al tijdens het cutten uit elkaar. De compositie was in een houten frame gedrukt, en bevochtigd met 25-75 alcohol-water.
  10. Ik ben er toch zeker van dat hier geen kleurstof voor wordt gebruikt, maar dat het aan de compositie ligt. Ik ga over een paar dagen naar een vuurwerk fabriek in Malta, misschien kan ik daar nog wat informatie krijgen.
  11. Ik ben nog opzoek naar "Pyrotechnica VII" , heeft iemand deze?
  12. Nee, ik bedoel geen lampares. Voorbeeld: (op 1:40 zie je goed het verschil).
  13. Ik vroeg me af hoe de salutes worden gemaakt die als ze ontploffen een zwarte rook geven (wordt vaak gebruikt door de Italianen en Maltesen).
  14. Ik kan hem niet bekijken , als ik hem open komt er een ? .
  15. Ik vroeg me af of bij KP de Hemp of Pawlownia charcoal kan worden vervangen door gewone willow charcoal?
  16. loveforpyro

    Stars

    Zo, ik ben enorm chagrijnig. Ik heb namelijk vandaag alweer voor de zoveelste keer sterren proberen te rollen, maar het wil niet lukken. Elke keer blijft er maar een klein laagje om me cores (witte peperkorrels) zitten en de rest blijft aan de bodem van de pan (metalen wok pan) kleven. In het boek "round star en shells" staat dat dit gebeurt als je teveel compositie in een keer doet, maar dit gebeurt ook als ik minder doe. Ik had ook wel te weinig sas (50gram willow), en het is niet echt een fijne pan (moet nog een 'cake bak kom' kopen). Iemand enig idee hoe dit beter kan? Nog een paar foto's:
  17. Het lijken wel granite stars, maar ik kan het ook mis hebben. Zinc Powder 80 Potassium nitrate 28 Charcoal (Airfloat) 14 Sulfur 5 Dextrin 2
  18. Ik probeer de laatse tijd rough powder te maken als burst voor me canister shells, maar telkens komen er hele rare korrels uit die mij niet zo geschikt lijken. De korrels zijn door een 6 mesh screen gehaald en bevochtigd met water. Ik vroeg me af of dit er wel zo uit hoort te zien: EDIT: het brand wel erg snel.
  19. Ik heb vandaag eens een poging gedaan om round stars te rollen. Dit deed ik met de hand (met een soort wok pan) met gierst als core (omdat dit mij werd aangeraden). Alleen lukt het niet; de c8 die ik probeerde te rollen bleven niet aan de cores plakken. Zou dit aan de cores liggen of aan iets anders?
  20. Even een vraagje, Heeft Lancaster yellow glitter een prime nodig? Zoja, is meal voldoende? Alvast Bedankt. Edit: Het worden 3/4inch comets voor in een 4" cylinder.
  21. loveforpyro

    Stars

    Jah, als je het als poeder aansteekt smeult het alleen een beetje.
  22. loveforpyro

    Filmpjes

    Dit zijn lampare shells (salute shells met een fles vloeibare brandstof erin).
  23. Beetje offtopic. Ik vroeg me af hoe jullie je pumped stars primen. Gewoon een uiteinde in een prime dopen?
  24. Ik heb het tot nu toe eigelijk nog geen gemaakt. Was van plan eerst een pers te bouwen.
  25. loveforpyro

    Schijvensnijder

    Zou zo'n schijvensnijder ook door hardboard gaan?
×
×
  • Create New...