Jump to content
PyroForum.nl

sjeef1

Afgeschermd
 • Content count

  472
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

6 Followers

Contact Methods

Recent Profile Visitors

2,164 profile views
 1. sjeef1

  19,7mm rockets

  Beter gewoon 3% minerale olie mee ballmillen het laatste uur dat je millt, dan wordt het mooi egaal en is het ook niet zo'n stofbende. Zou bijna weer kriebeltjes krijgen
 2. sjeef1

  O&N 2012/2013

  Heren, de beste wensen voor 2013! Hoop dat ik volgend jaar weer van de partij mag zijn
 3. sjeef1

  Tutorial - Het rammen van een 1 lb motor

  Ik denk om ze wanneer ze nog los zijn op hun plaats te houden.. Zeker een leuk filmpje! Mooie shell ook!
 4. sjeef1

  Eerste GP Core-burner pijlen

  Creagan.net is zoiezo een schat aan informatie..http://www.creagan.net/fireworks/ Why not help one another on the way? Make it much easier.. Bob Marley.
 5. sjeef1

  Eerste GP Core-burner pijlen

  Lol..Women...Nice dat je het geprobeerd hebt! En besef dat dit met GP is. Als je gemillde meal gebruikt gaan ze helemaal als een speer. Ik weet niet of je dit artikel hebt gelezen maar wellicht geeft het je nog wat meer info. Succes!
 6. sjeef1

  Eerste GP Core-burner pijlen

  Ieder z'n meug I guess..Als jij CATO na CATO je tool wil aanpassen moet je dat vooral doen, mijn idee van lol is het niet..
 7. sjeef1

  Ball mill

  Ik heb een tijd geleden 1 gekocht via marktplaats.. daar staan er vrij veel op...
 8. sjeef1

  Eerste GP Core-burner pijlen

  Geen probleem..Ookal ben ik momenteel in ruste kan ik hier en daar nog wat hulp bieden :)
 9. sjeef1

  Eerste GP Core-burner pijlen

  Ballmillen gaat je iig een meer uniforme mix geven, ik denk dat dit bij 1 van je stotterende pijlen het probleem was (ongelijke verdeling van de componenten). Vuistregel is hoe langer je millt hoe sneller je fuel (tot de limiet van je gekozen verhoudingen natuurlijk). Wanneer je 75-15-10 nozzleless gaat gebruiken kun je het zo lang millen als je gewoon meal zou doen, wat je wil is maximale snelheid van je fuel. Mocht je vragen hebben PM me maar, heb vorig jaar veel geexperimenteerd hiermee.
 10. sjeef1

  Eerste GP Core-burner pijlen

  Op wat voor druk pers je? Vwb 75-15-10 nozzled pijlen kan ik je uit je droom helpen, dat gaan salutes on a stick worden. Voor zover ik weet is deze mix te snel voor nozzled pijlen, maar deze werkt overigens prima in nozzleloze pijlen. Check maar eens, mischien vind je het leuk om eens te proberen. De Sjeef leeft!!
 11. Ja dat is idd een klein gaatje, ik denk dat je met je andere motoren aardig op het randje aan het balanceren was. Wat Greet zegt veel testen, dat is het leuke juist van deze hobby. En CATO's zijn ook soms ook wel leuk, behalve als er een doublebreak opzit waar je 4 dagen aan gewerkt hebt hahah.. Ja zou ook een keer nozzleless kunnen proberen, dan heb je zowat helemaal geen last van CATO's.. Hoewel oom Sjeef het wel is gelukt, maar hier had ie wel heel erg z'n best op gedaan (mompelt iets over godver$%^&& fuel op halverwege een motor, oude batch fuel enz enz).
 12. Is het een core of een endburner? Heb even teruggelezen maar je maakte eerst endburners toch? Ik heb geen ervaring met dit soort motoren maar van wat ik heb gelezen schijnen die moeilijk tot bijna onmogelijk te CATO-en zijn?
 13. sjeef1

  Slow flash

  Ballmillen van aluminiumpoeder kan op zichzelf ook onvelige situaties opleveren (pyrofoor). Verder snap ik persoonlijk niet waarom je dit zou willen doen, koop gewoon een kg ofzo gaat jaren mee (tenzij je reporter heet). Komische noot : mocht je het zelf maken is het geen German Dark maar Dutch Dark ;)
 14. sjeef1

  eerste keer een shell

  Ziet er nice uit voor je eerste keer! Willows (en meeste houtskoolstreamers) zijn moeilijk te filmen maar wat zichtbaar is ziet er goed uit. Ga zo door Btw, dope George Carlin signature zoiezo +veel :)
 15. sjeef1

  Statische Elektriciteit

  Oh nee!! Niet weer de BP-statische electriciteitsdiscussie!! Neeehhhhh
×