Jump to content
PyroForum.nl

Moscowclog

Gebruikers
 • Content count

  22
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Recent Profile Visitors

1,188 profile views
 1. https://www.youtube.com/watch?v=Q_LnpyYz4jA
 2. Moscowclog

  Tutorial - Het rammen van een 1 lb motor

  Tape is idd om de klemmen op hun plaats te houden als je ze los schroeft. Scheelt je weer een paar minuten etteren. @Thewizz, daarom zorg je er ook voor dat de spindle bedekt is met BP. Daarnaast is dit redelijk fijn Feti en geen sponge oid wat idd niet aan te raden is om te rammen.
 3. Moscowclog

  Tutorial - Het rammen van een 1 lb motor

  Ik heb een nieuwe video gemaakt en deze staat weer op Youtube. Success! PS, zet de HQ aan en full screen kijken!
 4. Moscowclog

  Tutorial - het rollen van kokers

  De video is weer terug!!!! Succes!
 5. Moscowclog

  Even voorstellen

  Russische pyrotechniek is vrij interessant, maar helaas is het niveau wat je op de site en fora tegen komt gemiddeld vrij laag omdat het erg lastig is om in de uithoeken van Rusland aan chems te komen. Daarom is het alleen in de buurt van de grote steden redelijk eenvoudig om chems te krijgen. Je moet echter wel Russich kunnen anders ben je echt het bokje. Nu is het te koud om naar mijn zomerhuisje te gaan dus de pyro staat letterlijk de komende maanden in de ijskast. Poka!! (doei)
 6. Moscowclog

  voorstellen

  Dude... goed je te zien hier!
 7. Moscowclog

  Tutorial - Het rammen van een 1 lb motor

  Hulzen 20mm ID en 19cm lang en die maak ik zelf. (3/4 inch bij 7.5 inch standard maat voor 1 lb moter) Tool set is gekocht en is een standard 1 lb core burner.
 8. Moscowclog

  Tutorial - Het rammen van een 1 lb motor

  Bedankt voor de goede reacties! Ik had een beetje weinig tijd om de verdere stappen te fotograferen maar dat staat nog wel op het programma want ik wil alles laten zien. Van start to finish dus zeg maar. De videos die je op mijn Youtube kanaal kan zien gebruiken bijna allemaal eenzelfde motor als die je in de tut ziet. Het begint hier nu flink koud te worden en aangezien mijn workshop op het zomerhuis buiten de stad is gaat er even een kleine pauze ingelast worden qua activiteit.
 9. Als vervolg op de vorige tutorial over het rollen van goede kokers nu een uitgebreide tutorial over hoe ik mijn motors maak. Zowel voor de beginners als de meer ervaren bouwers geef ik interessante tips. http://www.youtube.com/watch?v=zqCitVzpolY Groeten ut Moskou!
 10. Moscowclog

  Stars maken ( kneden )

  €1.50 per fles, je kan het overal kopen en een fles gaat lang genoeg mee om er niet over te hoeven nadenken. (Vooral omdat ik die meuk zelf niet zuip hehe)
 11. Moscowclog

  Enorm grote pdf over scheidingsmethode

  Thanks for sharing!
 12. Moscowclog

  2" c6 shell

  Zeker netjes voor je eerste shell! Had je ze gerold of gepumped? Probeer D1 eens. Als je dat goed doet krijg je een heel lang hangend effect. Zie mijn filmpje bijvoorbeeld: 3inch http://www.youtube.com/watch?v=zThW6D2_INI 2 inch http://www.youtube.com/watch?v=iIig9CqSSf8 Helemaal mooi als je er een kleurtje door doet. Succes! Tip: neem een statief mee en zet die een heel eind verderop. Zet hem laag en richt de camera op de hemel richting waar je shell zal zijn. Hierdoor zal je camera niet wiebelen en je veel nettere films maken. Voor de zekerheid kan je ook een andere camera in de hand houden.
 13. Moscowclog

  Stars maken ( kneden )

  Hehe.. met goedkope vodka is het goed sterren pumpen. Gebruik het zelf ook.
 14. Moscowclog

  Spiral Report Shell

  Mooie shell! Helemaal als je de timing zo netjes krijgt zonder 1/32 inch increment 'chinese timefuse cutter' tool zoals tegenwoordig blijkbaar moet. Respect. Mis de bottomshot alleen nog..
 15. Moscowclog

  Nieuwe Vuurpijlen

  Geen pasting. De canister shell was alleen gespiked, meer niet. In real-life was het behoorlijk luid, believe me...
×