Jump to content
PyroForum.nl

timberman

Gebruikers
 • Content count

  142
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

Recent Profile Visitors

1,519 profile views
 1. timberman

  O&N 2012/2013

  Een hoop moois de lucht ingegaan zo te zien! En ook namens mij beste wensen allen.
 2. timberman

  Rockets tool voor meer tegelijk te drukken.

  Heb ook met de gedachten zitten spelen, voor oudjaar bijna 20 pijlen lopen persen en denken: 'dit moet anders (sneller) kunnen' . Een knappe tool maken daar zie ik het probleem niet, dat het geheel exact moet zijn is vanzelfsprekend. Je zou bij het persen van je incrementen zou je steeds gewoon precies de zelfde hoeveelheid brandstof erin moeten laden en dan ben je er wel.
 3. timberman

  Wetgeving omtrent KClO4

  Er zijn al buitenlandse leveranciers die op het moment al niks meer deze kant opsturen met de kans Zelf ook risico te lopen op een hoop gezeik met Nederlandse justitie.. Zij zijn dus ook erg op de hoogte van de aangescherpte wetgeving en controles..
 4. timberman

  Aanslagen Noorwegen

  http://www.nu.nl/buitenland/2573891/arrest...-noorwegen.html Idd een leverancier opgepakt, ben benieuwd of het bekende is..
 5. timberman

  Ball mill

  Ik had een poelie van een Citta liggen (je weet wel zo'n vespa brommertje) ,deze zit aan de motorkant, de andere pullie heeft me pa uit een stuk rond gedraaid. Snaartje heb ik bij een technische groothandel gehaald hier in de buurt (http://www.hatech.net/) . Als je afstand wat groter is van pullie tot pullie kun je met de snaren van de brommerboer zelf ook prima een overbrenging maken maar deze zijn maar in een aantal (langere) lengtes verkrijgbaar.
 6. timberman

  Ball mill

  Ik geloof dat het een liter of 7/8 is wat er in kan, is in ieder geval ruim voldoende voor mijn doeleinden. ^_^
 7. timberman

  Ball mill

  Nou heb me nieuwe kogelmolen zo goed als af, ding heeft het de komende dagen druk want moet een zootje meal hebben . Gelukkig is hij een stuk groter als de oude dus gaat allemaal een stuk sneller.
 8. timberman

  Het 'Wat-ga-jij-vandaag-doen-topic'

  Vandaag ook wat leuke dingen op de planning, een nieuwe whistle tool draaien vanmiddag en daarna beginnen aan mijn nieuwe kogelmolen want de oude heeft zijn beste tijd gehad .
 9. timberman

  Aluminiumpoeder

  Je hebt ook bright alu, het wat donkerdere getinte bevat koolstof dan zul je opzoek moeten gaan naar GD Al ed. Ik weet niet exact wat jij precies voor He's wilt maken, meteen beginnen met een lading ammonal ofzo?:s
 10. timberman

  Bla Bla SP xD

  Ik herinner mij jouw ook nog wel goed, was jij ook niet geregeld bezig met Bamibal? Onstabiele HE's in combinatie met pyro, dat moet mij denken aan "Pijl met luide knal" wat nog ergens in mijn geheugen rond zwerft . Igg, welkom terug namens mij. En ja, je introductie post is wel wat vaag en ongebruikelijk dus ik snap de commotie wel een beetje.
 11. timberman

  Hello, my name is..

  Welkom, je kan ook een mortier+vijzel halen (bij een Xenos bijv.). Hiermee kun je op een eenvoudige manier kennis maken met meal, al heet dat dan eingelijk green powder. Desnoods vijzel je dat trage spul uit rotjes even goed en kun je de snelheid wat omhoog halen. Om meteen een kogelmolen te gaan bouwen vind ik wat overdreven, met bovenstaande methode kun je best leuke resultaten halen. Bevalt het je, wil je meer, dan kun je altijd nog een kogelmolen bouwen, mits je interesse er nog is na nieuwjaar .
 12. timberman

  2" D1 glitter, mooie brake

  Leuke shell! 5 lagen voor een 2 inch vind ik idd. niet weinig. Daar ben ik zelf te lui voor, 3 lagen vind ik het wel prima .
 13. timberman

  even hallo zeggen

  #Ongeschikt Als ik zie wat jij verwacht van dit forum ben je aan het verkeerde adres, aan "bommen" doen wij hier niet dan zou ik opzoek gaan naar het al qaida forum ed. Maargoed welkom, en ga eens wat lezen op het forum (wellicht ook regels alvorens je weer gaat posten).
 14. timberman

  Raamwerkpers

  150 euro is niet heel duur nee, maar mocht je geld willen besparen zou ik er toch zelf eentje bouwen. Heb er al diversen gezien die voor een paar 10tjes te realiseren zijn. Zelf gebruik overigens nu ook een lagerpers en werkt perfect (geleende) maar voor 150eu zou ik is kijken ofdat je zelf wat kan produceren.
 15. timberman

  sixpack

  Zoo High Density heeft het pyro-virus te pakken Ik denk dat je wel een redelijke break krijgt met 2 lagen 3-strip methode, toevallig vanavond een 2inch de lucht in geschoten met 3 laagjes gewoon rondom met 1g. gd booster en vond dat wel een redelijke break geven dus verwacht bij deze niet anders;)
×