Jump to content
PyroForum.nl

N2O

Gebruikers
  • Posts

    42
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by N2O

  1. haha bedankt^^ ja, deze is inderdaad nogal oud maar in een verassend goede staat voor de leeftijd. Zo, dat weten we nu ook weer wat dit is.
  2. Ik was dus onlangs eens in mijn voorraadkast aan het snuffelen omdat ik mijn glaswerk ga vernieuwen en daar kwam ik dit stukje glaswerk tegen: Dit leek mij een druppeltrechter (zonder pressure equalizing) behalve dan dat er dus een stukje voor een luchtslang aan zit. Weet er misschien iemand meer wat dit stukje glaswerk is en waarvoor het dient? Groetjes, N2O Edit: Mijn vermoeden is dus dat dit een druppeltrechter is voor chromatografie. Kan iemand dit bevestigen?
  3. Ik zou toch ook eerder geen chlorides gebruiken eens je je mengsels een tijdje wil gaan bewaren. Dit omdat chlorides veel reactiever zijn en dus reacties kunnen aangaan met andere stoffen die eventueel in je compositie voor komen of erin terecht komen als vervuiling. Als je nu niet van plan bent van het lang te gaan bewaren zal er niets gebeuren en kan je gewoon je gang er mee kan gaan.
  4. Heeft die zich echt in 1 post kunnen bannen? Dit moet een record zijn!
  5. Ik denk dat ik nog eens ga verder werken aan dit project, ik had het wat in de steek gelaten door men school.
  6. Ik zal eerst alles destilleren en dan alles nog eens op een langzame lagere temperatuur destilleren ofwel kan ik als er genoeg methanol inzit alles gewoon afgieten.
  7. OK, vandaag heb ik geprobeert om DCM uit verfafbijt te destilleren wat niet zo heel simpel bleek. Ik begon dus mijn destilleer opstelling op te bouwen: vervolgens goot ik 200ml verfafbijtmiddel(met een groen kleurtje) in mijn beker: ik verhitte het verfafbijtmiddel met een warm waterbad tussen 45-55°C: Na wat gedestilleerd te hebben goot ik hetgene dat nog in de erlenmeyer was terug in het blik en de rest bekeek ik even: -Het waren 2 lagen?: -na een half uurtje in een flesje te laten staan goot ik het voorzichtig terug in de maatbeker: -vervolgens alles nog eens in het flesje , eens goed schudden en alles was weer troebel? hoe kan dit komen en wat is men DCM? Mijn theorie is dus: Het hele kleine laagje(echt mega klein)op de onderkant van het flesje is water, de rest is DCM. eensje het schud komt het water in veel kleine bolletjes rond te zweven in het DCM. Wat na verloop van tijd naar boven gaat, samenklonterd en weer naar de bodem zakt. Kan dit correct zijn?
  8. N2O

    Stars

    Ok, Vandaag heb ik dus een probleem gehad: ik nam 9.75g d1 glitter mix en 0.25g dextrine(dacht ik, ze was lichtbruin -goud) ik mengde het met wat water en kneede er stars van.(mini stars) ik deed de overshot op een papiertje en liet het ook drogen. de volgende morgen roken men stars naar rotte eieren ofzo?!?!? de overschot rook gewoon naar star mix. Wat is er gebeurt?
  9. N2O

    Nog wakker?

    @Miech: webhosting.nationvoice.com (is alleen voor kleine websites of tests maar je kan maar eens kijken. Heb zelf goede ervaringen ermee en geen reclame.) Haha veel mensen met een slaapprobleem:p(incl. mezelf)
  10. Daar heb je het over de brandweer:p Ik had ooit eens voor ze me van't school wegstuurden omdat ik mijn voeten aan mijn punten geveegd had net aan de schoolpoort tegen een gebouw een 1kg KAS-Suiker rookbom afgestoken.(Ja, er liepen niet veel mensen daar) Die ene leerkracht had Bijna de brandweer gebeld tot hij zag dat het een rookbom was . En toen kwam de studie opzichter net als de rookbom gedaan was met een emmer water en een Super vies gezicht aangelopen . Ik ga echt die man zijn gezicht nooit vergeten. En die eerstejaars lol hebben door door de dikke rookwolk te lopen.
  11. haha mooie rookbom. Ik heb me altijd al afgevraagd hoe zo iets van uit de lucht er zo uitzien. en waarom legt nooit iemand die melkbussen plat op de grond maar altijd naar boven gericht?
  12. Hmm, ik dacht dat ik dit al eens in dit forum gezien had alleen was het niet zo uitgebreid. ik ga eens zoeken. Toch bedankt voor de Informatie:D.
  13. N2O

    Ik Ben Somebody

    Welkom Wow 5 jaar ervaring . Je zal volgens mij een zeer grote aanwinst zijn voor dit forum Even een paar vraagjes : -Hoe oud ben je zo ongeveer. -Belgie of Nederland?
  14. N2O

    Filmpjes

    ? Is dit niet fake? 70 messteken en al dat bloed? Wat deed hij soms? Kleine sneedtjes maken want als ik die op dezelfde plaats dat hij het deed 70 messteken zou moeten geven ik weet niet hoe ik het zou moeten doen zodat die andere persoon nog leeft hoor? Dat waren messteken in de borst en in de nek? Ik kan toch maar moeilijk geloven dat dit echt is hoor.
  15. N2O

    IJzeroxide

    Fe3O4: Materiaal: • 100ml maatbeker • glazen roerstaaf • plastic bakje • sterke magneet • FeCl2 • FeCl3 • NH4OH • (CH3)4NOH(vanaf stap 9) Materiaal maken: 2 M HCl (21 mL conc. HCl in 250 mL water). 2.0 M FeCl2(H2O)4 in 2 M HCl. (los 19.9 g op in 50 mL 2 M HCl.Lost matig op maar MOET versgemaakt worden omdat het met zuurstof reageert) 1.0 M FeCl3(H2O)6 in 2 M HCl (Los 54.1 g op in 200 mL 2 M HCl. Lost langzaam op.) Proces: 1. Voeg 4,0 mL van 1M FeCl3 en 1,0 mL van 2M oplossing FeCl 2 aan een 100 mL beker toe. Voeg een roervlo(erg onhandig doordat magnetiet magnetisch is)/roerstaafje toe en begin te roeren. 2. Blijf roeren en Voeg langzaam(in 5 Min.)(dus best via een buret) 50 mL van 1,0M NH 3 oplossing toe. Na een eerste bruin precipitaat, zal een zwart precipitaat zich vormen (magnetiet). 3. Nadat alles toegevoegd is roer je nog even en laat je alles rustige bezinken. 4. Nadat alles bezonken is giet je de heldere vloeistof weg en zie dat je geen magnetiet weggiet.(je kan het sneller doen door aan de onderkant van je maatbeker een sterke magneet te houden) 5. Giet Het magnetiet in een klein plastic bakje en voeg wat gedestilleerd water toe om het te wassen. 6. Hou daarna een magneet onder het plastic bakje en giet het water weg. 7. Herhaal dit proces ongeveer 3X. 8. Nu heb je Magnetiet Dan kan je ook doorgaan naar een ferrovloeistof maar daar ben ik niet 100% zeker van: 9. Voeg 1-2ml van 25% (CH3)4NOH toe en roer met het roerstaafje(glas) voor een paar minuten. 10. gebruik daarna weer de magneet onderaan het bakje en giet alle vloeistof eraf. 11. ga wat met de magneet eronder rond en giet weer alles vloeistof weg. 12. Dit is je Ferrovloeistof?
  16. N2O

    IJzeroxide

    Eerst is de vraag wat voor ijzer oxide probeer je te maken? -FeO -Fe2O3 -Fe3O4 Ik heb hier ergens nog wel wat syntheses liggen voor makkelijk en in grote hoeveelheden Fe2O3 en Fe3O4 te maken. Als je ze wil post ik ze hier anders wel eens.
  17. Ok heb dus ook een ongeluk gehad: Ik had een starmine gemaakt voor een goede 20 stars: -D1 glitter -Green -Red Lift: 7 gram H3 Ik had het dus in een pvc buis van 1 inch gedaan met een eindstop van 0.5cm Al en 1cm bentoniet en vanboven zachtje wat wc papier Maarja toen ik mijn starmine aan het inelkaar steken was konden natuurlijk niet alle stars erin . Dusja ik denken ok ja hij zal maar wat meer kracht hebben . Jammer genoeg was dit niet het geval . Wat wel het geval was was dat de eindstop eruit is geknalt met als resultaat een gat door men gras(of wat er nog van overschoot) van 15cm lengte 12 cm breedte(?) en 10-12cm diepte Dodelijk dus zo'n eindstop Pics:
  18. N2O

    Consequenses

    Die laatste vind ik erg. Hoe kan een pijpbom nu zo iets aanrichten? De overige pics zien er wel degelijk echt uit. Een goed waarschuwing voor de kw3ls.
  19. N2O

    Drugs Gebruik

    Dus.... Mag ik hem posten of liever niet? Het is een simpele uitleg hoe je het veiligst lachgas in neemt, de gevaren ervan en wat het met je doet...
  20. N2O

    Drugs Gebruik

    Ener moet ik anders eens een "handleiding" posten over lachgas? Alle gevolgen, methodes, negative, positieve kanten staan er in en nog veel meer. Tegen lachgas treed men momenteel nog niet op dacht ik om dat het toch zo goed als ongevaarlijk is en dat je er niet aan verslaaft graakt. Verder is het redelijk goedkoop (minder dan 0.3€/patroon) en makkelijk verkrijgbaar. Het is natuurlijk ook een heel leuke ervaring. :huh:
  21. N2O

    Ik Ben Peepmans

    Welkom op dit forum . Zeker op je spelling letten bv. "uowe". Zelf snap ik ook niet veel van de gebruikte thermen wel heb ik ook eens van Sauerkraut gehoort maar van de rest niet. Is het niet Pyriet ipv piriet?
  22. Mooie site, Heb ik eindelijk een goedkoope bron van Lithium en makkelijk te halen zink poeder . Die dildo is ook niet mis gevonden moet ik eens proberen met mijn lege N2O patronen . Zeer goed gevonden sobrero! :huh:
  23. N2O

    Drugs Gebruik

    Ik drink wel op fuiven enzo... Waarom ben je lachgas vergeten? Ik ben dol op lachgas het is eigenlijk een party-drug, het laat een gevoel van "geluk" over je komen vind ik, echt heel lekker en het smaakt ook zo lekker zoet. Dus ik stem op lachgas en drank. Kan je de pol nog veranderen?
  24. De eindstoppen maken niet uit wat het is. Je kan even goed een stukje Alu-folie erin steken want ik dacht dat Flash toch geen druk moest opbouwen. ?13-19gram flash in zoiets. Ik probeerde laatst nog eens 4 gram uit in een gewoon PVC buisje met de eindstoffen van propjes Alu-folie. Dat ding knalde zo hard! 20 Gram flash vind ik toch een beetje ongezond hoor laat staan dat je dat ding in je broekzak durft steken voor een uur.
  25. Ik vond hem redelijk goed, messchien een kleinere nozzle zou beter lukken. Ik maak mijn nozzles ook alijd te groot bij Bp, dan krijg je zo het effect dat hij niet gaat opstijgen en dan uiteindelijk gaat hij mega langzaam naar boven . Ik zal wel eens een filmpje posten als ik tijd heb .
×
×
  • Create New...