Sign in to follow this  
Followers 0
sven279

KNO3 kopen

4 posts in this topic

zoals ik hierboven schreef, ik zoek kaliumnitraat, ik kan geen site of personen vinden die dit kunnen versturen. weet iemand nog iets behalve het zelf maken???
ik wil graag alleen reacties die van nut kunnen zijn omdat ik steeds mensen zie die reageren kijk op het forum.. dit heb ik gedaan en ook met de zoek optie en ik heb niks kunnen vinden.
wie helpt mij?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites


Volgens mij is het ook niet toegestaan om naar chemicaliën te vragen. Bovendien als ik op google zoek krijg ik al meteen meerdere aanbieders.....

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
ik wil graag alleen reacties die van nut kunnen zijn


En de serieuze forumgebruikers willen graag topics die 'van nut' kunnen zijn.
Helaas weer een teleurstelling.

7. Het is niet toegestaan om concrete winkels, website's en personen voor het verkrijgen van chemicaliën middels dit forum bekend te maken. Ook geen specifieke prijzen, productnummers, plaatsen etc. die het zoeken via bijv. google vereenvoudigen.Vragen waar (bepaalde) chemicaliën verkrijgbaar zijn is eveneens niet toegestaan.
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik zal je met liefde helpen!

Aan een warning, dat dan weer wel.
Misschien moet je alvorens mensen te irriteren eens beginnen met het lezen van de regels van dit forum.

Tot ooit!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  
Followers 0

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Topics

 • Posts

  • ProfielWerkStuk Vuurwerk
   Het moet in balans zijn Ruben. Te smalle opening kan de druk in je tube behoorlilk doen laten oplopen waardoor je een nozzle blowout of eenvoudig een knal krijgt. Te breed en je hebt geen lift. Gebruik de tool sketser om de ideale lengte dikte verhouding te bepalen. Daarna per stap van twee centimeter er onder gaan zit voor je testen. Telkens dezelfde hoeveelheid brandstof laden en uitrekenen hoeveel liter gas er ontstaat. Je hebt dan, na afzetten van de pijlen in statische opstelling ( omgekeerd vastzetten in de grond bijvoorbeeld), De hoeveelheid liters gas, de tijd dat het kost om alles te verbranden en je hebt de opening..  En hieronder een stukje wiki https://en.wikipedia.org/wiki/Rocket_engine_nozzle
  • ProfielWerkStuk Vuurwerk
   Daarnaast zijn we het er dus allemaal wel overeens dat langste(op klein stukje timedelay na core het beste werkt voor onze resultaten. Maar wat betreft de diameter van de core heb ik nooit echt een ideale verhouding over gehoort, het gevaar is alleen dat de diameter verwaarloosbaar is en niet zichtbaar in mijn experimenten. Wat denken jullie dat de beste keuze is. Lengte core, of diameter?
  • ProfielWerkStuk Vuurwerk
   Zeer goed punt, ik snap je verhaal. Nu is de vraag wat is het meest interessant voor ons als pyrotechnicus, de integraal of de maximale stuwkracht. Nu heb ik nog een vraag, kun je uit de gegevens van de proef die ik ga doen aflezen hoeveel gram uiteindelijk een pijl kan liften. Ik denk niet dat het zo simpel is om de maximale stuwkracht te pakken en daarbij de massa van uit te rekenen met Fz= m*g, de luchtweerstand dan nog verwaarlosend. Zou je geen gemiddelde kunnen pakken uit de grafiek oid, dat lijkt mij het meest efficient wat betreft liftkracht.
  • ProfielWerkStuk Vuurwerk
   Dat hangt er van af hoe je je raketjes gaat maken.
   Als je de core elke keer gaat uitboren en je hebt boren in de juiste maten maakt het niet veel uit. Heb je maar 1 lange boor kan je alleen de lengte laten variëren natuurlijk. Als je alleen naar de maximale stuwkracht kijkt gaat de langste core inderdaad het beste resultaat zijn (vanzelfsprekend), kijk je naar de totaal geproduceerd stuwkracht over de hele brandduur (de verrichte arbeid dus, de oppervlakte onder de grafiek tijd/brandduur, ook wel gekend als de integraal) dan weet ik het niet. In principe zou deze bij gelijke hoeveelheid brandstof altijd hetzelfde moeten zijn, maar iets zegt me dat dat in praktijk niet zo zal zijn. Aan jou de keuze, sowieso moet je geen baanbrekende resultaten verwachten denk ik, het is maar een eindwerk in het middelbaar uiteindelijk.
  • ProfielWerkStuk Vuurwerk
   Inderdaad, gelukkig dat je het een goed idee vind dat geeft me wat meer zekerheid, mijn klasgenoot is inmiddels ook op de hoogte van de zogenaamde core. Ik zit nog in een dubio, want volgens mijn ervaring is langste core gewoon het best. Dus ik zou ook kunnen gaan voor de variant waarbij ik niet de lengte doe maar de diameter van de core. Welke van de 2 zou het best zijn? het verband met de core en zijn variable wordt hem sowieso.
 • Who's Online (See full list)

  There are no registered users currently online