Sign in to follow this  
Followers 0
sven279

KNO3 kopen

4 posts in this topic

zoals ik hierboven schreef, ik zoek kaliumnitraat, ik kan geen site of personen vinden die dit kunnen versturen. weet iemand nog iets behalve het zelf maken???
ik wil graag alleen reacties die van nut kunnen zijn omdat ik steeds mensen zie die reageren kijk op het forum.. dit heb ik gedaan en ook met de zoek optie en ik heb niks kunnen vinden.
wie helpt mij?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites


Volgens mij is het ook niet toegestaan om naar chemicaliën te vragen. Bovendien als ik op google zoek krijg ik al meteen meerdere aanbieders.....

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
ik wil graag alleen reacties die van nut kunnen zijn


En de serieuze forumgebruikers willen graag topics die 'van nut' kunnen zijn.
Helaas weer een teleurstelling.

7. Het is niet toegestaan om concrete winkels, website's en personen voor het verkrijgen van chemicaliën middels dit forum bekend te maken. Ook geen specifieke prijzen, productnummers, plaatsen etc. die het zoeken via bijv. google vereenvoudigen.Vragen waar (bepaalde) chemicaliën verkrijgbaar zijn is eveneens niet toegestaan.
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik zal je met liefde helpen!

Aan een warning, dat dan weer wel.
Misschien moet je alvorens mensen te irriteren eens beginnen met het lezen van de regels van dit forum.

Tot ooit!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  
Followers 0 • Topics

 • Posts

  • Ik was die filmpjes al eens eerder tegen gekomen leuk om naar te kijken en zeer leerzaam!!! De overige filmpjes van hem trouwens ook, ik heb er al best wat gezien. Youtube is een gevaarlijke bron van informatie in onze tak van sport, maar Ned is een gerespecteerde persoon binnen de vuurwerk community.
  • Ik heb ooit wel eens een flinke rol 3mm gekocht en het bevalt echt super. Er zitten geen haperingen in, brand consistent en waait niet uit. Voor de dingetjes die ik ermee doe is het perfect, maar mocht je babypijltjes willen maken wil je misschien iets dunnere hebben.
  • Bij dit soort verhoudingen gaat het altijd om gewicht, tenzij dit anders staat gespecificeerd. Dit geld trouwens ook voor oplossing. Bijvoorbeeld 10% HCl is dus 10g HCl en 90g H2O en dus niet 10mL HCl en 90ml H2O.
  • Ik denk dat de dikkere visco wat beter bestand is tegen harde windstoten en regen. De 3mm zou zelfs onder water branden heb ik eens gelezen. Ik gebruik altijd 2mm, die is het goedkoopst en als het echt veel waait steek ik toch niks af dus dikker is niet nodig. 2mm is nog nooit uitgegaan. Aan jouw de keuze.
  • Mijn idee is dat een bepaalde diameter een bepaald doel dient. Je moet het denk ik ook een beetje in verhouding zien. Als het om diameters gaat.  Bij visco heb je ook geen last van voortijdig vonkoverslag wat het een stuk veiliger maakt. Wat je met blackmatch wel hebt.
   Je kan daarom visco ook best gebruiken als timefuse voor kleine divices. Op dit moment werk ik alleen met blackmatch omdat ik dat leuk vind en altijd kan produceren.
   Daarin bepaald het doel de diameter.
 • Who's Online (See full list)

  There are no registered users currently online