Jump to content
PyroForum.nl

sven279

Gebruikers
 • Content count

  11
 • Joined

 • Last visited

 1. sven279

  Rookbommen

  Het kan in het korte vragen topic, daar ben ik het mee eens. Ik vind het echter goed dat dit gevraagd word, daar zou ook gewoon antwoord op gegeven kunnen worden. Ik weet niet of het giftig is, maar ik zou zeker afstand houden en niet vrolijk door de rook lopen.
 2. sven279

  Zelfgemaakt knaller

  Leuk gemaakt, alleen niet slim om op youtube te zetten naar mijn mening. Vind de "taskforce" niet zo leuk. Wat voor een compositie heb je gebruikt?
 3. sven279

  Fijne feestdagen allemaal.

  Beste wensen iedereen! :D
 4. sven279

  Korte Vragen Topic

  Dankje Jason, ik zal dit gaan proberen. Ik had maar 2 gram bp gebruikt (en dan de starmines erbij.)leek me eerst te weinig, toch niet... Nog meer tips zijn altijd welkom:).
 5. sven279

  Korte Vragen Topic

  Ik heb dus een soort van mortier geprobeerd te maken, volgens de "tekeningen" en filmpjes op deze site en youtube. Na het bestuderen hier van ben ik het zelf eens gaan proberen. Zonder succes helaas. Ik ben een beginnende pyro en misschien moet ik me nog niet hier mee bezig houden, maar ik zou graag tips krijgen. Wat er precies mis ging weet ik niet maar ik vermoed dat mijn hele lanceer buis de lucht in is gegaan omdat deze niet meer is terug te vinden. Ik stond achter een plastic scherm van 8mm dus dat was veilig voor rond vliegende stukjes pvc. Wat ik nu nog vermoed is dus dat de prop papier in de bovenkant te strak zat. Ik hoop dat jullie me kunnen helpen. https://docs.google.com/open?id=0B-hxj2J9tUQTNTkyZGZlMzQtNTIxOC00NWRkLWIzNTgtNzU2ZjUzZTU2ZDQ5
 6. sven279

  Het 'Wat-ga-jij-vandaag-doen-topic'

  Zo meteen een paar sterren de lucht in zien te krijgen(dmv. een pvc buis met betonnen eindstop), zal zo filmpje posten. @Kauyon edit Het filmpje staat bij het korte vragen topic.
 7. sven279

  Huis Tuin En Keuken Trucjes

  Een homemade ballmill van knex( kan ook aan een boormachine). Niet voor lang achter elkaar millen maar het is iets. ;)
 8. sven279

  Weegschalen

  Ik gebruik een weegschaal die op 1 gram nauwkeurig is, meer heb ik voorlopig niet nodig.
 9. sven279

  Sven279

  Als er mensen zijn met vragen aan mij stel ze! @midge Haha het trekt me niet echt aan. Kan het ook niet helpen;) Dit is dan wel n goed nummer, ik hoop dat je t kent. @
 10. sven279

  Sven279

  Hallo, Ik ben Sven, ik woon in de provincie Utrecht. Toen ik net op het forum was had ik geloof ik de volgende dag al een warning omdat ik de regels niet had gelezen.(Heb ik van geleerd:P) Ik heb wel een langer dan een maand de tijd gehad om hier heel veel te lezen. Mijn hobby's zijn Muziek luisteren, op de pc zitten, buiten bezig zijn en pyro natuurlijk. Ik luister veel naar rock, punk, metal maar ook gewoon pop. Verder (bijna) geen klassieke muziek en rap. Ik ben 17 jaar oud en zit in 5havo (ng/nt profiel, ik heb dus scheikunde ervaring) Verder heb ik alleen ervaring met rookbommetjes en BP knallers. Ik ben al wel bezig nu met een BP rocket, moet alleen nog een goede stok vinden, binnenkort even langs de lokale bouwmarkt.
 11. sven279

  KNO3 kopen

  zoals ik hierboven schreef, ik zoek kaliumnitraat, ik kan geen site of personen vinden die dit kunnen versturen. weet iemand nog iets behalve het zelf maken??? ik wil graag alleen reacties die van nut kunnen zijn omdat ik steeds mensen zie die reageren kijk op het forum.. dit heb ik gedaan en ook met de zoek optie en ik heb niks kunnen vinden. wie helpt mij?
×