Jump to content
PyroForum.nl

MaDNeSS

Afgeschermd
  • Posts

    90
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by MaDNeSS

  1. Mag ik je een goede raad geven? Ga je zelf eens eerst een aantal jaar inlezen voor dat aan iets gaat beginnen wat toch zeer gevaarlijk is. Ik neem aan dat je niet het jongetje van de klas wilt worden die een aantal vingers mist?
  2. Tik tak tik tak boem! Leuk je maakt/maakte knallers van strijkers kruit. Leuke informatie mag ik vragen waar je zoal in wilt verdiepen?
  3. @Boutnek had afgelopen jaar een motortje gekocht via marktplaats. Maar ik denk dat een tandwiel ergens binnenin stuk is. Heb ergens nog wel een reverse liggen.
  4. Bah baal dag ballmill stuk. Direct maar een nieuwe besteld een Qt12.
  5. Ben wel benieuwd wat er nou met zo shop nu gaat gebeuren, neem aan dat zijn meeste inkomsten uit particulieren verkoop komt. Emiel ben je op vakantie ofzo? krijg je nu enkele dagen niet te pakken mail/telefoon.
  6. Toch jammer dat deze shop ook al weer onbereikbaar is voor de meeste hobbyisten.
  7. Het zo toch heel jammer zijn als deze shop zou verdwijnen.
  8. Gelukkig nieuwjaar iedereen. Geweldige avond/nacht gehad met fijne gezelschap. Leuk om op zo nacht mensen naar je toe kom lopen op je te bedanken voor de geweldige show
  9. http://m.ad.nl/article/portal2//3349977/Materiaal-voor-vuurwerk-in-ontplofte-woning-Opheusden.html Bah krijg je toch een naar gevoel van.
  10. Welkom. Genoeg te leren hier dus dat scheelt.
  11. MaDNeSS

    Fonske

    Welkom, Goed om te lezen dat je eerst de nodige informatie wilt vergaren voor dat je begint te knutselen top.
  12. scientia potentia est. Welkom.
  13. MaDNeSS

    Goede dag

    Welkom Pietje puk Goed om te lezen dat je het forum gebruikt om de nodige informatie te vergaren. Hier begint het allemaal mee, scientia potentia est ;)
  14. MaDNeSS

    Hallo :)

    Welkom, Hoop dat je beseft dan het werken met flash de nodige ervaring en kennis voor nodig is. Maar onderschat het werken/maken van bp ook zeker niet. Lees dit forum eens eerst goed door, voor dat je met iets begint en je zelf en omgeving in gevaar brengt.
  15. Denk dat je dit programma niet al te kritisch moet bekijken, laat staan Discovery channel is niet meer echt een zender die boeiende documentaires maakt.
  16. MaDNeSS

    Ball mill

    Zo aandrijfas en lagerhuizen zijn bestelt, nu ben ik nog op zoek naar een geschikte motortje. Heb bij conrad ook heel wat motortjes gevonden enkel de as diameters zijn naar mijn mening te klein. Weet iemand nog iets?
  17. MaDNeSS

    Ball mill

    Bedankt voor de link kauyon,maar ik moet net een ander type hebben. Wil namelijk een bouwen net als pyrostuff
  18. MaDNeSS

    Ball mill

    Kauyon, mooie ball mill mag ik vragen waar jij die lagerhuis vandaan heb :D
  19. MaDNeSS

    hallo

    Welkom hier. Wat versta je onder kleine effecten?
  20. Toch blijf ik mezelf nou afvragen wat voor nut het nou heeft de Taskforce. Vanmiddag zit ik dan youtube te bekijken en zie je toch weer een hoop van die filmpjes van kinderen die online vuurwerk bestellen uit polen. Wat bezield zo ventje nou om dit soort filmpjes te uploaden, aandacht?
  21. Gisteren het niet kunnen zien, voetbal was ervoor. Dus bedankt voor de links Show op Brazilie was echt mooi zeg.
×
×
  • Create New...