Jump to content
PyroForum.nl

lychees

Inactive
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

1.675 profile views

lychees's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Hier heb je de link van de eerste aflevering http://www.sockshare...B476307509DA18D. Interessante serie maar sommige dingen zien er voor mij een beetje gevaarlijk uit.
  2. lychees

    Rocket Tools

    Als je weinig ervaring hebt met draaien of je bijtel's en boren zijn niet scherp, kan je beter voor een ander materiaal gaan zoals Aluminium of zelf Messing met ongeveer 2,5% Lood (daardoor verspaant het beter). Als ik jou was zou ik voor Aluminium gaan, werkt heerlijk en gaat lang mee. Als je Messing gaat gebruiken moet je wel even de corrosieweerstand opzoeken want volgens mij is die niet echt uitstekend voor jouw doeleinden.
  3. Sorry had zijn post niet gezien was toen de prijs aan het zoeken.
  4. En ook nog een paster op de achtergrond dat is duur spul. $1695.00 om pressies te zijn :P
  5. Je kan ook iets doen met ervaring in plaats van reputatie, als je dan een vraag hebt en iemand beantwoord hem die veel ervaring's punten heeft weet je zeker dat het een goed antwoord is.
  6. Welcome en nog even een tip lees de regel's. Gr. Lychees
  7. http://www.youtube.com/watch?v=DbjbwzGIsaA A safer, louder, cheaper bang for your buck, dat klink natuurlijk wel heel goed, maar weet iemand wat het nou precies is. Mvg, Lychees
  8. lychees

    Traca

    Ik hou er ook niet van hoor met zwaar illegaal vuurwerk knutselen, maar waarom heb jij dan die foto onder je naam ?
  9. Netjes, En volgens mij is dat vlak bij mij in de buurt.
  10. Noord-Holland,in de buurt van hoorn
  11. Hallo ik ben Lychees, Ik ben nieuw hier dus ik dacht laat ik me even voorstellen. Ik heb nog geen pyrotechnische ervaring maar ik hoop hier veel te leren. Gister had ik mijn eerst echte rookbom afgestoken en dat was een groot succes. Goetjes Lychees.
  12. Ik had vandaag me eerste KNO3 Paraffine rookbom gemaakt en ik had een paar kleine vraagjes. Toen het paraffine gesmolten was deed ik er het suiker en KNO3 bij, maar moet dat dan helemaal opgelost worden of mag het ook gewoon een klonterige papje zijn, En toen ik hem ging afsteken kreeg ik hem niet aan. Alvast bedankt.
×
×
  • Create New...