Jump to content
PyroForum.nl

chemicalbrother

Gebruikers
 • Posts

  277
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Contact Methods

Recent Profile Visitors

2.363 profile views

chemicalbrother's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

 1. Onderaan heb je het artikel. en hier ook nog een link: http://www.msnbc.msn.com/id/17760130/ Ik ben uiterst benieuwt naar jullie commentaar! Ik zou zeggen dat het verschil tussen tabac en solventen de bijkomende verslavendheid betreft! De amateuristische gasnuiffoto is volgens mij gewoon om het geheel in het belachenlijke te trekken. Bestand verwijderd wegens extreem aantal keren gedownload! Graag toelichting van GK hierop. Meer dan 3050 x gedownload in enkele uren tijd? (Richard)
 2. Kun je dit verduidenlijken?
 3. Ik heb hier een top 20 van de meest gevaarlijke drugs liggen en raad eens: plaats 5 gaat al naar alcohol! 1 heroïne 2 cocaïne 3 barbituraten 4 straatmethadon 5 alcohol 6 ketamine 7 benzodiapines 8 amfetamine 9 tabak 10 buprenorfine 11 cannabis 12 solventen 13 4-mta 14 LSD 15 methylphenyl 16 anabole steroïden 17 GHB 18 XTC 19 alkylnitraten (zijn het geen alkylnitrieten?) 20 qat @ explomaan: Ik heb volgens mij al die kenmerken die jij hebt al mijn hele leven! Ik hoop dat ik niet zo'n syndroom heb maar ik denk het niet. Ik denk dat de Symptomen bij jou VEEL sterker zijn. Ik had vroeger als kind een sterke oogruis als ik snachts wakker werd maar ik heb er nooit problemen mee ervaren. over deze symptomen heb ik trouwen nooit geklaagd, ik dacht dat iedereen dit had. Ik ben trouwens ongelofenlijk benieuwd naar andere symptomen en info over hppd! Als er interesse is scan ik het artikel + top 20 lijst met info in maar ik weet niet als ik dat mag aangezien het een artikkel van humo betreft.
 4. Ik heb gisteren een flinke portie natrium gekregen . De blokken hebben wel al zo lang droog gestaan dat er een dikke oxidelaag van een paar millimeter rond zit, waardoor het net grote zip blokken lijken. Heeft ieamand een idee voor leuke experimenten daarmee? Ik heb al grote ladingen in het water gesmeten, maar meer ideeën heb ik niet.
 5. chemicalbrother

  Stars

  Deze vraag is hier wat over het hoofd gezien dus stel ik hem opnieuw. Als je pumped stars gebruikt dan krijg je toch een minder regelmatige brandtijd als je er nog een andere compo over rolt, kan iemand mij een idee geven hoe de pro's dit aanpakken in proffesionele ronde shells?
 6. Er zijn hier al heel veel ongelukken gebeurd door af te steken in de buurt van ander vuurwerk. Mensen leer hier a.u.b. toch iets uit!! Neem zelfs nooit iets wat vuur kan maken (aansteker e.d.) mee naar je werkplaats, dan kan je al zeker niet in de verleiding raken om het te gebruiken. Wel lastige regel voor rokers, maarja. Ik hoop dat er hier niet veel ongelukken meer gebeuren door zo'n stomiteiten, en al evenmin door andere oorzaken.
 7. Haha mooi gezegt HD. Ik ben het hier zowat met iedereen eens. Ik trek mij eigenlijk niet veel van de politie aan, ik zorg enkel dat ik niet te hard knal. In België hebben wij niet echt veel problemen met de politie, denk ik toch.
 8. chemicalbrother

  Stars

  Ik zit met een nogal fundamentele vraag, maar ik weet er het antwoord echt niet op. Zou het goed lukken om de colored stars van shimizu te maken door ze te rollen? Ik vraag dit omdat als je ze rolt de shellac of acroide gom niet word opgelost in een solvent en dus gewoon fijngepoederd is. Zouden de prestaties van mijn stars veel achteruit gaan?
 9. Kan acetyleen niet detoneren met lucht? Of is dat met zuurstof?
 10. H3 is wonderbaarlijk enorm shock en wrijvingsongevoelig, andere chloraatcomposities niet.
 11. Komt het niet van deze site? http://www.geocities.com/mini_bielecki/
 12. Als je het op een lijntje legt heb je een beter idee van de snelheid, Mijn meal coated rice huls gaat allesinds sneller, dus ik denk dat je de snelheid van je pulverone nog flink omhoog kan krijgen, veel succes ermee .
 13. Ik ben benieuwd hoe dit forum verder zal uitgroeien .
 14. Ik ben niet de persoon die me zelf uitnodigt, maar ik krijg nu toch eens zin om een uitzondering op die regel te maken . :P
 15. Je hebt volgens mij hetzelfde probleem als ik. Je D1 stars zijn meer white stars dan dat je glitter effect hebt, dit ligt aan het millen, hoewel ik na 20 minuten millen nog altijd een white star als effect had. ;)
×
×
 • Create New...