Jump to content
PyroForum.nl

ETR

Afgeschermd
 • Content count

  63
 • Joined

 • Last visited

3 Followers

Recent Profile Visitors

2,001 profile views
 1. ETR

  Beraq tutorial

 2. ETR

  En alweer een....

  Voor degene die deze gemist heeft. http://nos.nl/artikel/491374-buren-weg-voor-eodonderzoek.html
 3. ETR

  Filmpjes

  Da's nog eens wakker worden! Deze hieronder bekijkt het vanaf de "andere kant" http://www.fail.nl/video/vuurwerk-lanceren-vanuit-de-billen
 4. ETR

  Korte Vragen Topic

  Je bent sinds kort bezig en dan meteen flash? Ik zou eerst maar evaring opdoen met BP en BP gerelateerd compo's.
 5. ETR

  O&N 2012/2013

  Mooie shell!! Hoeveel inch was tie, 4"? Je kwam na het ontsteken toch redelijk vlot terug rennen Was de rising tail een C-compo met Ti-sponge? En welke mesh size? Ps. Ik zal ff op mijn video materiaal moet wachten, maar wordt zeker ook gepost!
 6. ETR

  Korte Vragen Topic

  Ik heb afgelopen maandagnacht haast 100% gehaald bij het ontsteken van de stars tijdens de break. Bij alle compo's heb ik een Silicium prime gebruikt met een iets verhoogde C; KNO3. 70 C. 20 S. 10 Silicium. 5-6% Ook heb ik de step-prime toegepast. Ik droog niet geforceerd, maar heb alle stars tijdens de zomermaanden gemaakt. Tijdens de opslag gaan alle stars in zip-lock zakjes met een zakje Silica-gel erbij, vervolgens in een afsluitbare emmer met een vochtvreter erbij.
 7. ETR

  Het 'Wat-ga-jij-vandaag-doen-topic'

  Beste wensen iedereen!!
 8. ETR

  Hallo

  Ik zou maar eens gaan lezen dan.
 9. ETR

  Baazis (Shells and Shell stuff)

  Ik heb net het filmpje bekeken, maar ik vond je eerste poging beter als deze. Het lijkt wel of je BP sneller was bij de vorige shell.
 10. ETR

  Te koop: lijmpistolen

  Fonske, Ik vindt dat je wat overdreven reageert, het is in deze tijd niet anders dan logisch dat er voorzichtigheid is geboden. Er zijn verschillende vragen jouw richting op gekomen om jezelf te kunnen bewijzen dmv beeldmateriaal, maar die wijs je resoluut af! Vervolgens zien ik in gedeelte van je berichten een vragende verwijzing naar een woonplaats, zoals dit topic! (Tevens ook je laatste 2 verwijderde berichten) Zorg gewoon dat je jezelf bewijst en er niets aan de hand. In een ander topic wordt gevraagd naar fotootje van een ballmill, dit lijkt me een uitgelezen kans!
 11. ETR

  Baazis (Shells and Shell stuff)

  Ik pas bij een 3" meestal zo'n 6 of 7 rondjes 3-strip toe, met 80grams kraft Na 2 lagen een dagje drogen, en dan pas de volgende 2 lagen. Ik gebruik geen flash booster en heb altijd een zeer stevige break.
 12. ETR

  Baazis (Shells and Shell stuff)

  Hoeveel rondjes 3-strip heb je toegepast? Kan je de stars tussen je vingers kapot knijpen? Welke prime heb je voor de stars toegepast? Moeilijk he wachten Als je een afsluitbare emmer neemt met een vochtvreter van de DHZ zijn de stars binnen een paar dagen goed droog.
 13. ETR

  Baazis (Shells and Shell stuff)

  Nette rising tail en lift Baazis. Ik denk wel dat je break nog en stuk beter kan. Wat is de maat van de shell en wat voor pasting heb je toegepast?? Ik denk dat Lontje bedoelt dat het filmpje niet zichtbaar was. Het lijkt erop dat tijdens de break een hoop stars kapot slaan. Als je wat meer details geeft is het mogelijk om wat verbeter punten op te noemen. Al met al een goede test, ga zo door, zo worden je shells steeds beter!
 14. ETR

  Te koop: lijmpistolen

  Misschien is het handig om de diameter van de lijmstaafjes te vermelden.
×