Jump to content
PyroForum.nl

pyrohiero

Gebruikers
 • Posts

  146
 • Joined

 • Last visited

pyrohiero's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

 1. Same here, geen content, wel fimpjes e.d. "niet F5 baar"
 2. Syri, "voornamelijk zodat de belastingdienst z'n geld goed kan innen".
 3. Dat is idd jammer hoorde vandaag dat ze weer een nieuw systeempje hebben om te spioneren op de burger. Moeten ze natuurlijk weer de hobbyist en de consument gaan achtervolgen want iets anders kunnen ze helemaal niet. Maar goed was ook niet echt van plan om nog fanatiek te gaan knutselen dit jaar.. Vind het alleen wel leuk om wat filmpjes te kijken van mensen die dat wel doen.
 4. Me afvragen waarom het zo rustig is op PF? En ja de Zena trophy idd, had m nog genoteerd is m niet geworden..Helaas.
 5. Een vlot meesleuren, en dan van een afstandje toekijken. Maar ik vind wel dat de zee de feel verandert. Sterren vallen toch onder catagorie 1?
 6. Toch lijkt het me wel wat.. Gezellie in ieder geval. Mss kun je dan beter als community een tripje organiseren naar een of ander ongereguleerd stukje land. Alleen laat het niet aan je verzekering horen.
 7. pyrohiero

  PE Flash Powder

  Met een heul klein oventje
 8. pyrohiero

  PE Flash Powder

  Ah, ik gooi gewoon de KNO3 S en PE in een tupperware bak en schudden maar, daarna de al erdoorheen screenen/diaperen Neem aan dat je die drie ook gewoon bij melkaar kunt millen zonder AL. Maak me niet zo'n enorme zorgen met een ESD vloertje Het is heel plat gezegd een vergelijking van de eerste orde, dwz als de temperatuur 1500~° is op de AL , is die een gelijke stap verder met de helft afgekoeld naar 750~°. Dat betekent dat als het mengsel optimaal brand in die zelfde raduis het potentieel heeft om de reactie voort te zetten mits de afstand overeen komt met de temperatuur die je moet hebben (of een actieradius van 100% en een beetje). Aangezien deze door elkaar gemengd zitten, vertraagt de reactie met grof gezegd nog een keer 50%. Dus ook de temperatuur, en het deel PE dat uberhapt nog brand. Dat is mn benedengrens, of de 75%KNO3. Als je dat op een ander soort grafiekje zet, eentje waarbij de temperaturen in beeld komen dan ligt de totale output aan energie nog net iets hoger als gewone nitraat flash. In de praktijk merk ik weinig verschil alleen meer bas en een topje hoog. Dus dat, het deed me benieuwen welke moleculen makkelijker hun zuurstof doneren op het moment dat de temperatuur hoog genoeg is, met KNO3 lijkt het toch overwegend SO2 te zijn tot aan het oxideren van aluminium.. Wat de verhouding op een 7.5 / 4.5 / 2 / 0.5 zou brengen. Maar omlaag is mss ook eens te proberen. Huh wat houtskool? Vertel vertel.
 9. pyrohiero

  PE Flash Powder

  Duss.. Verkouden, En wat bezigheids therapie over 7.5/3/2/0.5, het heeft een brandsnelheid van meal. Met een hetere witte vlam. Aleen het mist nog wat scherpte in het reactieverloop. En nou was ik benieuwd "op basis van dit diagrammetje" of de toevoeging van zwavel maakt voor een snellere reactie, dus ik zit nu op route A: en je zou er route B: van kunnen maken door zwavel toe te voegen. Het is puur alles of niets werk natuurlijk.. maar ben zeer benieuwd naar inzichten, alle inzichten zijn zeer welkom
 10. pyrohiero

  PENFP

  Reactievergelijking
 11. Had het gezien ja.. Stelletje posers, veel ja.. met stijl.. nee
 12. Ja.. Zou op zn minst ff legitimatie en een huizoekings bevel willen zien voordat ze alles overhoop komen halen.
 13. Heej je moet wel blijven malen.. Tss.
 14. Dat is idd de vraag, lijkt wel of ze het aan de fractie hebben gevraagd? Ook zo van 100% van welke doelgroep wat? Lijkt het eerst op een distributie van 33/33/33 Is de uitkomst 33/66. Waarbij de klagers eerder rond een promile zitten. (zonder enige blijk van een petitie "anoniempjes") ...Stemmingmakerij. We houden zometeen geen feestdagen meer over met dat gezeur (en kolere volkslied). Gewoon keihard het wilhelmus erdoorheen zingen WILHELMUS VAN NASSAUWE!!
×
×
 • Create New...