Jump to content
PyroForum.nl

thijs

Gebruikers
 • Content count

  65
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

Contact Methods

 1. thijs

  Het 'Wat-ga-jij-vandaag-doen-topic'

  De buell red cores waren denk ik ongeveer 6-7mm, heb ze niet opgemeten maar waren wel behoorlijk groot. Ze branden behoorlijk snel maar niet zo als ruby red. Zaten wel een paar verdwaalde sterren tussen die wat langer branden, achja detail.
 2. thijs

  Het 'Wat-ga-jij-vandaag-doen-topic'

  Deze staat ook al op dpc, 4 inch C8 naar Buell red. Had buell red nog niet eerder gebruikt, maar echt super tevreden mee . http://pyrobin.com/files/4%20inch%20C8%20to%20buell%20red.MOV .
 3. thijs

  Fijne feestdagen allemaal.

  Iedereen fijne kerstdagen en een veilige jaarwisseling gewenst! En natuurlijk succes met de voorbereidingen, ik ga lekker boarden. Alles bij mij al gereed voor de grote dag .
 4. thijs

  Sterren compositie

  En of ik er meer van weet! Flake Al rollen is echt het ergste wat er is! Ik ben volgens mij gestopt met rollen, je moet inderdaad geen 50:50 nemen dat brandt zeer snel. Je kan beter iets in de richting van 40:60 of 35:65 (KClO4-Al) nemen. Ik weet niet of je dit spul met dextrine kan rollen, met SGRS was het al een pokken werk. Compo brandt erg fel, maar heb geen sterren kunnen testen omdat ik de flake Al dus een beetje beu was.. Pumpen heb ik niet geprobeerd, maar dan lijkt het mij dat je beter dextrine kunt gebruiken.
 5. thijs

  Maximale lift C6-3 motor

  Heb van het weekend 15 greenmix motoren geperst, waarvan ik durf te wedden dat ze het allemaal doen. Eerst wat getest met core lengtes, waarna ik weet dat mijn raketten een core van 35 mm aan kunnen zonder dat ze zullen CATO'en. Met die 35 mm core stijgen ze rete snel op, met een 30 mm core hebben ze nog zat lift voor een mooie payload. Dus maak ik ze nu met ongeveer 30 mm core, waarbij ik minimaal 5 mm speling heb op een eventuele CATO. (Consistent zijn in de eerder genoemde variabelen is natuurlijk ook belangrijk) Dit doe ik zonder (dure) rocket tools, die ik waarschijnlijk wel voor whistle rockets wil aanschaffen. Gewoon zelf maken, ben je ook niet afhankelijk van anderen haha .
 6. thijs

  Korte Vragen Topic

  Geloof mij, met GD is ook deze flash snel . Zonder de KNO3 en S te millen was het bij mij al behoorlijk snelle flash. Gebruikte zwavel hierbij was zelfs redelijk grof. KNO3 had ik wel door de koffiemolen gehaald, dus die was wel fijn.
 7. thijs

  Maximale lift C6-3 motor

  Hoe heb je de visco bevestigd? Zou kunnen dat als je bijvoorbeeld de visco hebt dubbelgevouwen het lontje niet goed weg kan schieten wanneer de core ontbrandt. Dan wordt de druk te hoog en schiet de delay er meteen uit. Met fluitpijlen kan je de visco nieteens in de core bevestigen omdat dat bijna altijd een cato tot gevolg heeft..
 8. thijs

  Sterrenmolen

  Dat ziet er echt super strak uit! En ik maar kloten met mijn rvs kommetje van de action .
 9. thijs

  The Lowlands Pyro Convention

  Same here! Moet alleen wel vervoer hebben .
 10. thijs

  Oude Festivals!

  Dat klopt, het heet 'The Ecstasy of Gold' van Ennio Morricone. Dat komt uit The good, The bad en The ugly. Wordt volgens mij bij elk concert van metallica aan het begin gespeeld.
 11. thijs

  Games

  Hehe sharkie net zoals mij, had ik je al verteld . Verder speel ik af en toe red dead redemption op PS3.
 12. thijs

  "Inzetten op groen vuurwerk"

  Zoals windmolens, verpesten het landschap en is tien keer duurder dan kernenergie. Daar gaan onze belasting centjes naar toe .
 13. thijs

  Shells

  Is gefilmd met een Canon PowerShot A480, maar ik had het in HD opgeslagen vanaf movie maker . Ik denk dat er zat betere camera's te koop zijn .
 14. thijs

  Shells

  Hier een shell van mijn kant, het is precies dezelfde als de laatste van mijn nieuwjaars-compilatie maar dan met degelijke MCRH. Specs: Break: MCRH (deze keer dus snelle meal gebruikt) + 7g 7/3 booster. Sterren: Gerold, TT naar Ti silver streamer. Pasting: 6 keer rond 3-strip methode, gompapier. Bij deze laat ik dus het verschil zien met mijn andere 'TT naar silver streamer shell' , daar had ik langzame greenmix voor mijn MCRH gebruikt (staat aan het einde van compilatie-video op mijn youtube kanaal). http://www.youtube.com/watch?v=DlmJAruHl34
 15. thijs

  Het 'Wat-ga-jij-vandaag-doen-topic'

  Daar had ik een wat andere ervaring mee.. Met O&N was ik namelijk erg zuinig met m'n snelle meal, ik had een langzame greenmix (pine houtskool) voor MCRH gebruikt. Ook ik voegde een flinke flash booster (7/3) toe aan mijn shells, de meeste 3" shells hadden gewoon goede breaks. Maar mijn 4" leken meer open te ploffen in plaats van een mooie brede break. Zo had ik aan een aantal 4" shells zo'n 6 gram booster toegevoegd, alleen zelfs dit compenseerde mijn slechte MCRH niet. Ik zal binnekort een 4" laten zien met goede hulls, en evenveel booster .
×