Jump to content
PyroForum.nl

kclo3

Afgeschermd
  • Posts

    191
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by kclo3

  1. Droogtijd? Met wat voor vloeistof heb je gebonden? Wat voor Al heb je gebruikt? Ik denk dat ze nog niet helemaal droog zijn.
  2. Alle home made devices zijn illegaal. Alle gemixe grondsoffen ook. (Denk aan meal powder , pulver , rocke fuel etc...).(Neem ik aan dan, misschien tot een kleine hoevelheid wel?) Als jij een keertje een fontijntje maakt , zal dat natuurlijk geen probleem zijn. Maar inprincipe mag dat niet. En het blijft meesal niet alleen bij fontijntjes. Ik raad je aan om een wat pyro e-books te lezen. Want de meeste vragen die je stelt , zijn vrij gemakkelijk te vinden in deze boeken. (pyro geralteerd dan).
  3. kclo3

    weer eentje

    Als dit soort mensen worden gepakt , dat zou mooi zijn. Flash powder in de mortar and pestle???? Die jongen mist toch een paar hersencellen en de snak om zoveel mogelijk te lezen over deze hobby! http://www.youtube.com/watch?v=8NUnkdx4HI4
  4. kclo3

    hallo iedereen

    Wat voor browser heb je? Bij chrome of ff kan je spelling checker toevoegen bij add-ons.
  5. kclo3

    hallo iedereen

    Devices zijn stukken vuurwerk die je fabriceert. (pijlen , shells , fonteinen enzovoorts) Kijk bovenaan in de balk en druk dan op documenten hier vind je al flink wat leesvoer.
  6. kclo3

    hallo iedereen

    Idd ik raad je aan om veel te lezen! Je doet me denken aan mij toen ik een jaar of 14 was;). Weet je waar je de informatie/ leesmateriaal kunt vinden? Gr
  7. kclo3

    Rocket Tools

    Jep is de core veel te lang.
  8. kclo3

    Rocket Tools

    Rocket tool sketcher is betrouwbaar! Ik heb hier een ook een 14mm rocket tool liggen met de specs van deze sketcher! Werkt perfect!
  9. Nou wat wel een idee van mij was , ik loop nu stage bij een bedrijf dat veel met kunst stof doet. Ze hebben ook PE buizen liggen , maar als ik hier nu een stop in las (plastic lassen ) zou dit zich goed houden? Of kan er gewoon een houten stop in met schroeven er door heen geboord?
  10. Dit kan ook gewoon met core burners hoor. Het stuk boven de core (als je een tool gebruikt) ram je een delay op. Het is even puzzelen hoelang de delay wordt , maar na een keer proberen wil je nooit meer wat anders. Doe bijvoorbeeld eens titanium bij je delay. Dit geeft een schitterend effect! (Geen Ti mix rammen bij de spindle !!) Hierna ram je er een bentoniet eindstop op en boor je er een klein gaatje. Dit is je passfire hole. Stop er een stukje black match in. En de ruimte erboven vul je met je report. Plastic dopje erop en klaar ben je! Ps: Ik vind 24mm trouwens erg groot! Aan 14/16mm raket heb je zeker genoeg. Het is niet alleen goedkoper maar je kans op succes is ook groter.
  11. Dat is een keurige lift off en een goeie break! Vooral aangezien je nog helemaal niet zo lang bezig of niet? Ik zeg keep up the good work!
  12. Ik heb een vraagje over die hand pers. Als ik het goed zie heb jij die aangepast zodat je meer ruimte tussen de ondergrond / onderplaat en de rammer/ pers hebt. Maar ik kan dus gewoon die van 30 euro bestellen en na een paar kleine aanpassingen doet hij het gewoon? Of moet er ook gelast worden? http://www.buitelaar...LLES%202081.jpg " Ik heb al gezien hoe je dat hebt gedaan. Je hebt een stuk onder gehele pers opgehoogd en de rammer/pers ook verlengd. Maar hoe heb je dat vast gezet? Gewoon gelast?
  13. Hallo , Ik ben opzoek naar iemand die mij een 14mm core burner rocket tool kan draaien. De ontwerptekening heb ik zelf , deze kan ik naar je toe sturen. Voor mij is dit zelf geen mogelijkheid , omdat ik nu even niet kan draaien. Dus als iemand interesse heeft , kan hij zich melden. Gr, KCLO3
  14. kclo3

    hamsterboy13

    Dit was al een aantal weken bekend volgens mij. Maar toch bedankt voor het mededelen.
  15. Idd, zo'n gevoel had ik ook al. Beetje k3wl , niet echt over pyro bezig alleen maar over it bommen.
  16. Neen, de de originele cipolla wordt van kranten gemaakt. Tenminste die uit Italië. En helemaal niet van plastic. Dat bovenste kokertje noem je een spolette. Deze zorgt voor de vertraging. Maar we gaan een beetje offtopic. Ik vind dit sowieso niet echt een pyro related topic.
  17. Vraag het aan hem zelf ? Boven aan word een spolette gebruikt ,en als huls neem ik aan karton.( Als dat niet zo is dan heb ik er maar een woord voor :" k3wl") Gebruik gewoon altijd karton.
  18. Gewoon een keuken zeef is goed hoor. Maar als je iets wilt om goeie lift van te maken , zou ik een 20 mesh /screen kopen bij pyro-stuff. Maar zoek eens tussen de artikelen van skylighter hier staan ook veel informatieve artikelen in. Over het maken van lift , wat een goeie break charge is etc.... Lees eens wat online boeken over vuurwerk (bijv: takeo shimizu). Zo vorder je steeds verder. Gr naam genoot :)
  19. Lijkt er wel op , of je sterren kapot gaan. Wat voor binder gebruik je en waarmee bevochtig je het? En zoals hier al werd gezegd: "is je break charge wel goed?". En een mesh screen heb je niet nodig , gewoon naar een supermarkt in de buurt gaan en een keuken zeef kopen. Werkt gewoon goed hoor;). Waarmee en hoe paste je? Dit kan ook nog eens de oorzaak zijn.
  20. kclo3

    welke reactie

    Gebruik toch eens de zoek functie ? Dat is toch veel gemakkelijker en sneller dan dat je op een reactie moet wachten. Ik durft erop te wedden dat het sowieso ergens hier op het forum staat. Alaaf!!!
  21. Wat voor raketjes ben je van plan om te maken? Ik gok end burners , want met een core burner hoef je heus geen willow houtskool te gebruiken. Heb je al een tool?
  22. Hee mensen , Ik ben opzoek naar een degelijke ball mill , om mijn pyro hobby weer te hervatten. Na een pauze van ongeveer 2 jaar. Specs: Liefst van het merk : Lortone Capaciteit: 1/2 kilo Moet in goeie staat zijn. Pm maar als je iets hebt! Groeten, KCLO3.
  23. Van FPM forum. (normaal vuurwerk forum)Soms lig ik gewoon echt in een deuk als je ziet wat er langs komt! Maar ja , ik moet nog een paar jaar wachten voor dat ik weer kan beginnen met pyro:(
  24. Dit is toch dikke bulshit of niet? Hij beweert dat het echt kan? Misschien doet hij dan toch koper oxides over zijn bloemkool? hmm
×
×
  • Create New...