Jump to content
PyroForum.nl

Pyrokikkertje

Gebruikers
  • Posts

    30
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Pyrokikkertje

  1. Idd, ik denk ook aan NI3, maar dan zouden de meisjes best wel gek moeten zijn, en vind ik het gek dat het niet bij hun is afgegaan.
  2. Dilsssss zegt het al, het is pure waarheid... Ik zou ze in een warme omgeving of in luchtdichte verpakking bewaren.
  3. Volledig mee eens T.! Ik ben een member die niet veel posts heeft, maar toch van een grote kennis beschikt is... Mij horen jullie niet vaak, maar ik maak vaak dingen en heb een heel talrijk lijstje met chems en toebehoren. Niet alle members met weinig posts zijn daarom k3wl of noob members. :)
  4. Over welk soort noobs heb je het? Over de noobs die het toch proberen of de noobs die vragen stellen van het kan niet op zonder er bij stil te staan?
  5. Pyrokikkertje

    Wilders

    Ik vind dat wilders wel een punt heeft, ik haat de moslims/buitenlanders die zich niet aanpassen aan onze cultuur en toch hier komen wonen, lekker stoer doen en leven van het staatsgeld (OCMW in België)! Anderszijds heb ik niets tegen de buitenlanders/moslims die normaal zijn, vlot Nederlands praten en zich toch gedeeltelijk aanpassen, die voor hun geld werken en zwoegen, net zoals de normale burger van ons land! Dat is mijn mening.
  6. Wij hebben hier een Sony DCR-SR42 camera met 30Gb HDD met Carl Zeiss lens, 40x Optical zoom en 2000x Digital zoom en we hebben ook nog een Canon Eos 400D fototoestel.
  7. Lol nleuke meeting! Haha Pjee wat een sarcasme. ;)
  8. Ik hou het meetste van oorlogsfilms. Saving Private Ryan We Were Soldiers Band Of Brothers ...
  9. http://youtube.com/watch?v=qu719Jrqbh0 :D
  10. Geniaal! Weer een toevoeging bij mijn bestandjes. Bedankt mr. Stijntje.
  11. Afsteken in een drukke omgeving is sowieso niet goed en gezond. De rook kan een beetje giftig zijn. Maar dan nog, waar veel mensen bij zijn is het niet veilig, en ze kunnen de politie bellen. Een mooie hoeveelheid om te beginnen is een rookbommetje van 100-150gram.
  12. Nou, eumnn, waarom topicbump je? Nash123 zal er op die tijd ook wel achtergekomen zijn...
  13. Pyrokikkertje

    Flash

    Wat? Die KCIO4? Ik heb me laten wijsmaken dat het zo geschreven werd, vroeger schreef ik het ook altijd KCLO4, dus het zal verkeerd zijn... Ik zal nu ook altijd KCLO4 schrijven dan! :rolleyes:
  14. Pyrokikkertje

    Flash

    Zoals je dus kan zien (en hier al vaak gezegt is), is dat flash met KCIO4 het beste werkt voor een scherpe knal... :rolleyes:
  15. Nice, daar wil je idd niet in de buurt bij staan... Al die Thermiet-spatten die in het rondvliegen,... Pijnlijk van dat scooterongeluk... Hij vloog wel mooi! :rolleyes:
  16. Oei, toch geen erge ruzie hoop ik? Hehehe, drinkt er maar niet te veel. Ik zit hier lekker te msn'en, straks potje gamen...
  17. Mooizo, ga ik ook eens doen! @ Murtali: Beter lezen in het vervolg. Edit: Keesthemad was me voor...
  18. 12 Hiero... Ik ben heel sociaal in omgang
  19. http://youtube.com/watch?v=y1NVfrSwLRE Verstond jij het? Hoe zou het toch komen dat er zoveel zelfmoord terroristen zijn? De perfecte handleiding...
  20. Welkom hier! Zoals ik, (een waarschijnlijk ook anderen), kan zien is dat je de regels nog niet hebt gelezen of ze gewoon niet toepast! Goede spelling en zinsbouw is verplicht! Ik zou er niet van opkijken als dit je eerste warn word... Ik heb nu geen zin om je te post te verbeteren, dus verbeter je fouten zelf maar. Verder nog veel plezier. Greetz Pyrokikker
  21. Oké, gewoon geen sporen achterlaten van recepten, bestanden op pc, teksten, explosieven stoffen,... En dan zullen ze niet snel kunnen bewijzen dat je er 'kwade' dingen mee doet denk ik. Ik denk dat bij iemand die minderjarig is, dat ze dan gewoon alles inbeslag nemen en een boete geven. Gr, Pyrokikkertje :P
  22. Zozo, dat zijn aardig wat celjaartjes. Maar hoe zit het nou als je minderjarig bent? En als al je chemicaliën in een kast staan, in een lab, vol glaswerk enz. Valt dat dan niet een beetje op? Mag je thuis een beetje experimenteren met scheikundige stoffen? Met dit bedoel ik dus niet explosieven enz maken maar alleen beetje experimenteren, reacties bekijken, enz. Gr, Pyrokikkertje :P
  23. Ik denk dat hier heel weinig belgen zijn. Ik ben van belgische nationaliteit, ik ben ongeveer de jongste hier denk ik. 13 jaartjes oud.
  24. Wow prachtig, het word dringend tijd dat ik ook stamines ga maken! Prachtig gewoon, vooral die laatste! Greetz pyrokikker
  25. Ik hou hartstikke veel van Sier, al mag af en toe een knal ook eens. Greetz Pyrokikkertje
×
×
  • Create New...