Jump to content
PyroForum.nl

Exhile

Gebruikers
 • Content count

  396
 • Joined

 • Last visited

3 Followers

Recent Profile Visitors

3,662 profile views
 1. Vlak voor mijn grote pauze was ik aan het spelen met het idee 65 pct technische kwaliteit HNO3 te destilleren tot +95pct puur zonder hulpmiddelen, hetzij dan een vacuumpomp om mijn destilleeropstelling vacuum te zuigen. Ervaring met DCM destillatie heb ik nog niet maar het lijkt me zeker een synthese waar ik me eens in moet verdiepen.
 2. Exhile

  Schijvensnijder

  Er zijn ook holpijpen te verkrijgen in sets van verschillende diameters, iets duurder maar werken wel stukken sneller en worden niet bot bij orthodox gebruik.
 3. Exhile

  Back

  Het is een eindje stil geweest rond mijn pyro/chemie gebeuren wegens persoonlijke redenen, daar ga ik nu een stuk verandering in brengen en stilletjes weer opbouwen. Kheb alweer een paar mooie projecten in het hoofd dus mij kom je hier weer op regelmatige basis tegen. P.S. Weet iemand wat er met chemixtry gebeurt is?
 4. Exhile

  Mijn 5T pers

  Mooie tool Tyneman, is altijd mooi meegenomen als je killer BP wil maken. Ik ging alleen niet voor hout gegaan zijn maar dan een zwaardere metalen constructie, nu je zal zien of het blijft houden of niet he! Greetz.
 5. Exhile

  I-Doser

  Net de volledige versie gedownload met alle drugs, nu bezig aan de hand of god, we zullen zien.
 6. Exhile

  How can I make my own papershell´s

  Be creative, make cylindrical shells or make a mould to press halfs for you're round shells. It's allways cool to find a way to make shells in mass production, I worked with a press and a mould, I pasted the mould inside with paper strips and glue and then put the rammer on the mould and started pressing, that way you can easy make 1 shell per minute.
 7. Ik geloof dat KClO3 iets van 22gram/liter water oplost bij kamer temperatuur, bij NaClO3 ligt dit tegen de kg per liter water, de rest zal je moeten opzoeken, die ken ik niet meer vanbuiten.
 8. Exhile

  Muziek

  100pct French Tek, Hardjump, hardtech, schranz,retro,groove enzo vink ook wel goed.
 9. Exhile

  Woonplaats

  Belgie West-Vlaanderen. Ik praat meestal nog platter dan de tracks van 't hof.
 10. Exhile

  Hoeveel geld geven jullie uit aan Chemicalien?

  Hehe zal wel rond de 7-800€ liggen denk ik, helaas gebruik ik er nu bijna niks meer van. Veel te druk bezig met andere dingen, ergens in november gaak misschien herbeginnen B)
 11. Exhile

  Hovercraft

  Lord of Dark, ik zie net dat je grondplaat uit 2 verschillende delen hout gemaakt is. Denk jij dat dit het zal houden eenmaal je grondplaat belast wordt en kracht op wordt gezet? Persoonlijk denk ik dat je achterstuk dus zal afkraken, loskomen wat dan ook dus het is misschien een idee een volledige nieuwe grondplaat uit te zagen nu het nog niet al teveel werk zal kosten. Ik weet niet in hoeverre het vast gemaakt is maar op de foto ziet het er niet zo stevig uit.
 12. Exhile

  Waar download jij je muziek, films etc.?

  Ik heb ergens een linkje staan met alles van online record labels en daar haal ik dus pc muziek vandaan. Als de platen mij aanstaan koop ik ze ook op vinyl dat ik ermee kan werken op platendraaiers. Films enzo haal ik wel van vrienden die veel afhalen, ik loop liever niet het risico van alles binnen te halen die ik niet wil hebben.
 13. Exhile

  Hovercraft

  Wow respect voor je ontwerp tot dusver, je behuizing van de fan ziet er zeer degelijk uit net als je bodemplaat en je skirt. Als ik je ontwerp hier bekijk heb ik zin om weer verder te doen met mijn ontwerp dat ergens een cm onder het stof ligt. Keep up the good work lord of dark B)
 14. Exhile

  Hovercraft

  Wat denk je van een grasmachine motor? Daar zitten ook wat cc's en kW's achter en lijkt mij genoeg om een hovercraft aan te drijven. Je krijgt er ook een leuker gevoel bij als je oud materiaal hergebruikt.
 15. Exhile

  Hovercraft

  Ik ben er ook ooit nog mee begonnen na het lezen van een oude Zo Zit Dat maar helaas nooit verder geraakt dan een ontwerp en wat probeersels. De behuizing van de fan moet speciaal gemaakt zijn zodat hij stuwt en tegelijk je band vult, daarnaast moet het kussen custom gemaakt worden en dat kost massa's geld. Je profielwerkstuk is zeer leuk om te proberen maar niet heel goed realiseerbaar als je een beperkt budget hebt ofwel goed kunt werken met glasfiber en goed kunt naaien. B)
×