Jump to content
PyroForum.nl

Ignes

Afgeschermd
 • Content count

  95
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
 1. Ignes

  Rocket Tools

  Ik kan geen kwantummechanica, en ik heb geen zin om me erin te verdiepen, maar anders was ik de nieuwe Albert Einstein... Normale prijzen? Ik denk dat iemand zich verkijkt op het Westers uurloon, de hoeveelheid werk die in een tool gaat zitten, de af te dragen belasting en de vaste lasten van het hebben van een bedrijf...
 2. Ignes

  4 Kanaals schietkist + ontstekers

  Op e-bay heb ik iets soortgelijks gezien, dat gebruikt hetzelfde zendertje (alleen dan zwart), en de ontvangers zijn 4 kleine losse blokjes met antenne. Die zitten op de druk bezette 433MHz freq, maar zijn wel gecodeerd.
 3. Ignes

  Meet Miech, Leander En Pjee

  Erg mooie RubyRed! Strakke starmine ook Mooie combinatie die D1-Ruby. Waar ik eigenlijk benieuwd naar was, volgens mij was jij op zoek naar de heilige graal van het diepe blauw... Is daar nog wat uit gekomen?
 4. Ignes

  Stars

  Dat is waarschijnlijk Flying Fish Fuse, stukjes lont die zichzelf voort-jetten na ontsteking.
 5. Ignes

  Tutorial: 3-strip Shell Pasting

  Ik dank u Het was mij inderdaad niet helemaal duidelijk hoe de 2de serie aangesloten moest worden. Nette tutorial.
 6. Ignes

  Nog wakker?

  Goeie moggel allemaal! Ik heb vanavond, vanacht en vanmorgen lekker een beetje muziek staan draaien, maar het was een redelijk tamme avond, vandaar dat ik nu al weer thuis ben. En wakker als ik ben dacht ik m'n mail en de fora nog maar even te checken. Morgen toch pas om 1400h college Ik wens u allen nog een fijne voortzetting van de nachtrust toe, ga ik hard proberen ook in slaap te komen ;)
 7. Ignes

  Stars

  Dat is inderdaad nog een beter idee Organische oplosmiddelen gaan inderdaad misschien een probleem zijn bij die kleimachine. Zag meteen nóg iets interessants: de boilieroltafel.
 8. Ignes

  Stars

  Ik móet even een potentieel geniale inval met jullie delen Toen ik klein was (lang lang geleden) speelde ik regelmatig met een kleimachine. Voor mensen die een stuk opvoeding gemist hebben klik. Nu, vele jaren later bedenk ik mij ineens dat dit stukje speelgoed best wel eens een pyrotechnisch doel zou kunnen dienen... Starpump! Iemand gaat volgend weekend de zolder van z'n ouders eens omspitten Hmmz in mijn enthousiasme heb ik dit misschien in de verkeerde sectie geplaatst...
 9. Wow Dat zag er professioneel uit! Waar bestond de breaklading uit? Ik zie een soort bolletjes, maar het zijn geen rijstvliesjes of wel? Whistle booster?
 10. Ignes

  Poster Periodiek Systeem

  Okee dan, ik heb de oplossing gevonden Notabene OP de poster die ik in mn eerste post heb staan, staat een link Beter leer ik een keer kijken ofzo Maar toch iedereen bedankt voor de moeite.
 11. Ignes

  Poster Periodiek Systeem

  Thanks T Mja ik weet het, dat is dan ook meteen het probleem met m'n studentenbudget. Rond de €50, en dan liefst een formaat van 100*60cm... of groter Het mag ook duurder zijn want het is wel iets wat ik echt wil hebben, maar dan ga ik moeten sparen... Als ik hem zelf laat drukken zou het lukken, maar die online poster van 3k*1,5k pix is niet groot genoeg dan (300dpi geeft max 25*13cm "poster") Dat idee van die suppliers is ook wel iets om te proberen inderdaad :P
 12. Ignes

  Poster Periodiek Systeem

  Beste Allemaal, Als die-hard scheikundestudent... ben ik op zoek naar een gave poster van het periodiek systeem om in mn kamer aan de muur te hangen. Verschillende posterwinkels hebben wel iets in die richting, maar dan heb je iets redelijk saais (symbool, nummer, massa, gekleurd per groep). United Nuclear verkoopt deze poster, die vind ik echt héél tof. Maar helaas nemen deze mensen geen bestellingen uit Nederland aan. Dus mijn vraag aan jullie: wie weet waar deze (of soortgelijke) poster te krijgen is?! Alvast bedankt
 13. Ignes

  Ik Ben Thayankee

  Welkom hier Al erg mooie dingen van je gezien op APC! Prachtige shells!
 14. Ignes

  German dark aluminium poeder

  @ superman: wat was je oplosmiddel, indien water, probeer een 25%EtOH oplossing in water. Oppervlaktespanning van die laatste is veel lager.
 15. Ignes

  Whistle Mix (rocketry)

  Grapjurk Complimenten voor de foto's trouwens, die maken een verhaal altijd een stuk interessanter. Deze compositie lijkt me door die vaseline wat minder gevoelig dan "droge mix", klopt dat? Wat is de consistentie van die prut op het moment dat het in een koker gaat? Al ervaringen te delen over de batch op de foto's?
×