pangertjes

Gebruikers
 • Content count

  22
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by pangertjes

 1. Aangezien ik een start wil maken met het maken van cillinder shells in de maat 3 inch vroeg ik me af hoe zwaar de shell mag zijn, ik beschik over glasvezel buizen van het merk pyro-art met een want dikte van 3mm is er een manier om te berekenen welke kracht deze buis aankan ? groetjes
 2. zeer.mooie tool , ik ben ook bezig met het draaien van een 19.1mm rocktet tool is alleen meer werk dan ik had verwacht.
 3. ​Hartelijk dank voor de info mannen , maar hoe zit het dan met groter kaliber shells zoals 5,6,8 inch?
 4. hmm oke dankje want in italië schieten ze de grote cillinders altijd uit metalen buizen en dat doen ze niet voor niks denk ik
 5. Hallo    Ik wil binnenkort zelf een 25,4 mm core burner tool gaan draaien maar ik zit met een paar vraagjes, Hoe groot is het gaatje van de nozzle? En(uitgaand van een 180mm tube) hoelang is de spindel?   Groetjes.
 6. Nogmaals bedankt voor de sketcher erg bruikbaar
 7. Oké dankjewel, ik hou het bij 19mm. groetjes
 8. Deze wou ik even aan het topic toe voegen, ook een zeer prachtig effect.
 9. Hallo Iedereen kent ze denk ik wel de smoke shells. Maar hoe zijn ze te maken en heeft hier iemand ervaring mee? groetjes.
 10. Oke dankjulie wel voor deze info. Lijkt mij zeer leuk deze een keer te maken.
 11. Mischien is dit niet wat julie bedoelen maar nc lak word ook gebruikt voor meubels. http://www.de-vesting.eu/product/lakken/nc-lak- Mijn excuses als dit niet juist is maar mij leek het er veel op lijken.
 12. gevraagd

  hallo Ik zoek nog een mooie ball mill, liefst lortone en zo stil mogelijk. groetjes.
 13. gevraagd

  Verschillende maten hemi's rocket tools, timefuse, rice hulls. zijn ook welkom
 14. Jorge heeft ook smoke shells   dit lijkt niet op krijtpoeder maar echt balletjes of sterren  
 15. gevraagd

  Hahaha nee hoor. maar de hele tijd geratel ofso is niet echt prettig.
 16. Zeer goede tutorial waar heeft u de persmallen vandaan? Of heeft u deze zelf gemaakt?
 17. politie alle pyroforums zijn ervan verzadigd hierdoor ben ik ook weg gegaan bij realpyros.net daar zeggen ze dat alles beveiligd is maar ik heb een handelaar gesproken en die is heel veel onder zen neus gelegd bij een verhoor wat ie in een PM stuurde
 18. Hallo mijn naam is pangertjes(chiel) Ik ben al een groot deel van mijn leven met vuurwerk bezig. al toen ik klijn was was een rotje al geweldig, ik hou van de knallen en de machtige boeketten in de lucht. ik ben bier zo door gefascineerd dat ik de kunst van het maken van vuurwerk zelf wil beoefenen. dit forum gaat mij hierbij enorm helpen. ik zal regelmatig online zijn en veel dingen doorspitten en ik hoop hier een leuke tijd te beleven.
 19. Dankjulie wel Ik zal letten op mijn grammatica. Wn bier is niet verkeerd nee. :P