Jump to content
PyroForum.nl

Smokingblue

Gebruikers
  • Posts

    27
  • Joined

  • Last visited

Smokingblue's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. @pdfbq Het scheen te gaan om een rolletje visco wat ik al maanden geleden had gekocht. (2 dagen voor oud en nieuw staan ze voor de deur) Gelukkig is er nooit vuurwerk of iets dergelijks aanwezig in mijn huis omdat het alleen maar een lever adres is .
  2. Nog een tip voor de hobbyisten: Koop niks online wat kan linken naar vuurwerk. Laten we het erop houden dat er een paar dagen geleden de politie was langs gekomen bij een "vriend" om verhaal te halen waarom die vriend bepaalde dingen kocht op het internet.
  3. Ik vind het een beetje lijken op een 4" shell.
  4. Smokingblue

    Muziek

    Hahahaha willen ze elektriciteit niet voor je betalen.:P
  5. Ziet er mooi uit man, kan niet wachten tot het filmpje er is. Heb je hem trouwens gespiked?
  6. Hmm Al-Qaida in opleiding... Welkom.
  7. Smokingblue

    Filmpjes

    Hallo iedereen, Ik weet niet of iedereen al bekend is met ene "Dave" van sommige PGI filmpjes. To get to the point: Hij heeft een website met meer dan 500 filmpjes aan pyro plezier. http://pyrotalk.com/index.php
  8. Mischien als je het zo doorlont en oprolt in kraft. Dat zwarte is dan quikfuse en het groene visco voor een eventuele vertraging. En ja ik weet het, die tekening ziet er niet uit. :)
  9. Smokingblue

    Games

    Black ops ps3 en battlefield 2 af en toe.
  10. Smokingblue

    Muziek

    Ik heb het ook op die manier geprobeerd, maar dan krijg je een hokje waarin staat: Kan het opgegeven adres niet vinden. Terwijl ik de link gewoon van youtube heb gekopieerd.(inclusief het insluiten)
  11. Smokingblue

    Muziek

    http://www.youtube.com/watch?v=bBhXiHaZ3-I http://www.youtube.com/watch?v=YgFyi74DVjc @tyneman Bedoel je zo, of doe ik iets dramatisch verkeerd met het posten van muziek? edit: Ja klopt midge heb het net veranderd. Ik probeerde de video in te sluiten.
  12. Haha fulltime valt mee hoor jongens. Het is gewoon een kwestie van wennen. Lontje, mag ik vragen wat je besteld hebt?:P
  13. Charcoal vertrouwt niet dat ie nieuw is of hij probeert aftedingen. :)
×
×
  • Create New...