Jump to content
PyroForum.nl

Dark_Hero

Gebruikers
 • Content count

  86
 • Joined

 • Last visited

 1. Dark_Hero

  Kleine verandering

  Ik ben zelf jaren webmaster en host geweest van een gaming community en ik weet uit ervaring dat zulke dingen meteen worden opgemerkt door de mods en leden en dit is wel een druk forum maar binnen de 5 minuten komt er toch zelden of nooit een reply. Ik wou gewoon dat de datum en tijd er pas opkomt wanneer je binnen de 5 minuten na je originele post iets aanpast De functie om er dan ook nog eens bij te kunnen zetten wat je juist aanpast is nog een stuk handiger (en standaard op de meeste forums).
 2. Dark_Hero

  Flash Compositie

  Zoals je al zegt je hebt AL poeder nodig dus geen fijn gegrinde alu-folie. Je kan beginnen met zelf een blok alu fijn te gaan vijlen en dat dan in de kogelmolen doen met chromen of stalen media (kogellagers). Maar ik raad je aan een German Dark leverancier te gaan zoeken via google.
 3. Dark_Hero

  Flash Compositie

  Chloraten en perchloraten met zwavel zijn instabiel, bij nitraten valt dit nog wel mee maar toch voorzichtig blijven. De compo die ik voorstelde geeft een redelijke knal maar niet echt een zware flits. En die aluminium folie die je gebruikt zal echt niet goed werken. Ik heb het eens geprobeerd met 250 mesh flakes en ik kreeg een felle thermiet-achtige reactie in plaats van flash.
 4. Dark_Hero

  Filmpjes

  Ik had de film al eens gezien en het is inderdaad een vette film maar ik dacht dat de soundtrack een opera klassieker was ofzo :lol:
 5. Dark_Hero

  Stars

  Ik denk dat je dat best zelf berekend want bij stars rollen komen er nogal wat variabelen bij kijken van persoon tot persoon dus best even afwegen hoeveel je gebruikt en dan zien wat je overhoudt of wat je nog nodig hebt, en dat onthouden voor de volgende keer al zal dit echt van compo tot compo afhangen.
 6. Dark_Hero

  Kleine verandering

  Ik heb nog een klein voorstel als verandering en ik vondt het niet waard om een nieuw topic erover te beginnen... Is het mogelijk om de "this post has been edited at ..." pas te laten verschijnen na 5 minuutjes of iets langer want ik vindt het niet overzichtelijk dat wanneer je snel een spelfoutje corrigeert dat dat bericht er dan steeds tussenstaat. En eventueel ook de optie om erbij te zetten dat je snel kan noteren wat je hebt aangepast. zodat het lijkt op "This post has been edited at ... Reason: spelfoutje"
 7. Dark_Hero

  Filmpjes

  Die dramatische muziek vind ik echt tof weet iemand trouwens de titel daarvan?
 8. Dark_Hero

  Flash Compositie

  Op Pyroguide zijn er 3 zulke compos al heb ik alleen de 60-30-10 nog maar uitgeprobeerd met redelijke resultaten.
 9. Dark_Hero

  Flash Compositie

  Heb je al andere ervaring met pyrotechniek want flash is toch één al dan niet dé gevaarlijkste compositie in pyro. 60% KNO3 30% AL 10% S Is een goede compo al is het wel aan te raden om german dark te gebruiken als je echt goede resultaten wilt behalen. Ook lijkt dit verdacht veel op spoonfeden EDIT: damn miech was me net voor :)
 10. Dark_Hero

  Mijn Flashknallen

  Ik denk dat je alleen effect gaat krijgen bij BP knallers wanneer je open ruimte laat omdat dit trager brandt en veel meer gasuitstoot heeft vergeleken met flash, al is het wel een leuk experiment om eens een vergelijking te maken. Welke hulsen en stoppen heb je gebruikt? p.s. Welkom op het forum :lol:
 11. Dark_Hero

  Korte Vragen Topic

  Thinner lost geen PVC op dit weet ik uit ervaring omdat ik stage heb gelopen in een carrosserie. Wij gebruikte het als ontvetter om PVC bumpers te 'prepareren' voor de grondverf.
 12. Dark_Hero

  Hallo allemaal

  Hey nitrogen welkom op het PyroForum, 10 jaar is inderdaad wat jong om met pyrotechniek te gaan beginnen. Wel vind ik dat scheikunde en pyrotechniek iets geheel anders is en dat je het niet mag gaan veralgemenen. Er zijn nu eenmaal mensen die hun chems zelf gaan maken en er zijn er die alles netjes gaan kopen. Zolang je weet met wat je bezig bent en wat de mogelijke gevaren zijn als je bepaalde composities gaat maken dan zit je volgens mij goed. Nu nog even wachten tot je wat ouder bent maar in die tijd kan je al heel wat gaan bijleren. :P
 13. Dark_Hero

  Houtskool

  Ik denk echt niet dat het stof van houtskool ongezonder is dan de rommel die rond drukke wegen in de lucht rondzweeft. Dus een vochtige doek zal voor houtskool meer dan genoeg zijn. Al kan ik voorzorgsmaatregelen alleen maar aanmoedigen moet je toch niet gaan overdrijven... Want als je alles moet gaan geloven is zelfs vlees dat iets te vroeg op de barbecue word gelegd kankerverwekkend ...
 14. Dark_Hero

  Steam

  Idd je kunt het vergelijken als een mengeling van Windows Live, MSN, Xfire, Firefox en een ventrillo server. En al die functies zijn beschikbaar in-game zonder dat je iets hoeft te onderbreken of te minimaliseren. Het toffe is ook dat je bij hun spelen kunt kopen die je dan download in je Steam profiel dus je kan op elke computer aanloggen en al je spelen opnieuw downloaden en ze kosten meestal nog een pak goedkoper en tijdens feestdagen zijn er altijd acties en promoties. Ook worden ze automatisch gëupdate en bij ongeveer 50% van al de spelen krijg je extra content die je anders niet hebt als je ze in de winkel zou kopen. En het beste van al is dat je de Source Engine erbij krijgt als je bv HL2 of CS:s koopt en zo kun je zelf games, mappen, gamemodes, mods gaan maken met de Source SDK tool. En laatst waren er zo een 8 miljoen spelers op de zelfde moment online dus de community is echt enorm.
 15. Dark_Hero

  Meal coated corncobb

  Op de pyroguide wiki wordt er gezegd dat je ook Rice Krispies kunt gebruiken. Heeft iemand dit al geprobeerd?
×