Jump to content
PyroForum.nl

Oscar

Gebruikers
 • Content count

  493
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

1 Follower

Contact Methods

Recent Profile Visitors

1,527 profile views
 1. Oscar

  Quickmatch maken zonder Blackmatch TUTORIAL

  Een tape fuse kan je ook gebruiken voor een quick match. Er zijn wel verschillende varianten van tape fuse en sommige zijn op zich al een quick match. De duck tape variant is al snel genoeg.
 2. Oscar

  Een Beetje Bewustheid

  Vuurwerk is een luxe geen recht. Verder wel goed verhaal. Maar ben je nog wat van plan om iets er tegen te gaan doen of blijf je lekker op je bank hangen. We kunnen wel eeuwig blijven kijken naar docu's of blijven praten erover. Maar er verandert niks.
 3. Oscar

  Het Is Weer Bijna O & N

  Rustig aan dit jaar. 1 100 gram vuurpot, in een 10 cm brede huls. 2 100 gram paraffine rookbommen, 5/5/2 los 1 200 gram paraffine rookbom 50/30/20 gesmolten 3 an/suiker rookbommen, theedoeken 1 10 gram fakkel en nog wat losse zooi.
 4. Oscar

  Salpeter-Paraffine rookbom

  ik heb weleens met ammonianitraat een paraffine rookbom gemaakt. Het is inderdaad lastig om het goed droog the houden, maar het geeft een veel grote rookontwikkling dan kaliumnitraat versie. Ik had toen geen paraffine gesmolten maar lampenolie gebruikt.
 5. Oscar

  Koolstof

  Ligt er aan waar je koolstof voor je het wilt gebruiken. Maar als je geod zoekt vind je het wel. *report*
 6. Oscar

  Waar woon je?

  In de betuwe, dat is in Gelderland. Deil ben ik bekend mee, net als met omgeving Tiel.
 7. Oscar

  Wilders

  De film is er, laten nu maar ophouden met deze wildershype. Ik wordt er gek van. Zoals Heman al eerder zei: Politiek en Pyro gaan niet samen, dus doe dat ook niet.
 8. Oscar

  Wilders

  Ik vind het een slechte film. Dat hij de beelden van 9-11 erin zal doen had ik wel verwacht. Net zoals londen. De beelden van al die lijken voegt niks extra's toe, net als het gehammer op terrorisme. Maar vooral de de pagina beetpakken en het laten horen van een verscheurde pagina. De boodschap komt zeer duidelijk over. Hij kan dan wel zo leuk bijzetten dat het uit een telefoonboek komt, maar dat komt niet zo over. Maar wat voor punt maakt hij dan? Dat is mij niet duidelijk.
 9. Oscar

  Nog wakker?

  Nog een hoop zaken aan het regelen voor morgen. Ik ga morgen naar de demonstratie op de dam. Geniet nog eventjes van een koud biertje.
 10. Oscar

  Games

  Ik speel vrij weinig computer spellen. De gene die ik kan speel zijn: Starcraft Warcraft 2 & 3 Ik speel wel veel het oude bord/rpg spel Dungeons & Dragons. De computer versie vind ik niks aan.
 11. Oscar

  Poll:rookbom Op School

  Voor grapje kan het op zich geen kwaad, maar ze kunnen snel overdrijven. Een kilo zware rookbom op/naast het plein wordt niet echt als een grapje ervaren. Hou het maar voor jezelf, dat is veel beter. @ underlord. Bij demonstraties rookbommen afsteken heeft vaak een tegenwerked effect. Op zich vraag ik mij af waar jij dat gedaan hebt. Als ik bij mijn laatste demonstratie een rookbom had afgestoken, was ik zeker opgepakt geweest.
 12. Oscar

  Filmpjes

  Ziet er goor uit, maar ik twijfel aan de echtheid ervan.
 13. Oscar

  Afkomst, Gedrag, Mening

  Heerlijk een politiek discusie. Jongeren die denken als te kunnen doen en laten, hebben een curcus realiteit nodig. Ze moeten leren wat de gevolgen van hun gedrag is. Zelf zouden ze het ook niet leuk vinden als anderen het doen. Dus zoals Janus als zei: Dienstplich lijkt mij niet handig. Vooral al niet selectief. Alles of niks. Ga geen verschil maken, anders werkt het niet. Een soort werkkamp in de bossen, waar ze hard en eerlijk werk moeten verrichten in groepsverband. Met meer van: als je niet werkt, krijg je ook geen eten. Daar leren ze wel van. Als ze het goed doen, krijgen ze extra's, zoals, eigen kamer, internet gebruik. Het idee heb ik van een project dat ik gevolgd heb. We leven nou eenmaal in een kaptalistische wereld, waar geld en bezitten een grote rol speelt. Mode wordt ook vaak er aan gekoppelt. Heb je geen telefoon met leuke ringtoons of camera, hoor je er niet bij, Heb je geen axe deo, dan vallen de meiden niet op. Klinkt vaag maar het is wel zo. Denk maar eens goed over na. Ik ben een socialist. Geert wilders en Fortuyn zijn geen helden, niet in mijn ogen.
 14. Oscar

  Films

  Ik kijk vooral films met een politieke lading, (psychologische) thrillers,cult films en oorlog films. Een aantal films die goed vind zijn: All Quiet on the Western Front The Deer Hunter Apocalypse Now Full Metal Jacket We Were Soldiers Jarhead Fahrenheit 9/11 Death of a president We feed the world
 15. Oscar

  Ik Ben Gerjan

  Kno3 uit grond. Laat me raden, je hebt het zeker uit Improvised munitions handbook. Heb ik ook. Geen goed handboek voor als je met pyro aan de slag wilt. Ik las net je Engelse post, let wel op je spelling en grammatica.
×