Jump to content
PyroForum.nl

kno3

Gebruikers
  • Posts

    28
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by kno3

  1. Hij is denk ik niet op vakantie. Zijn administratie en telefoon waarschijnlijk wel. Triestig dat ut zo moet gaan in NL.
  2. Heb ut idee dat ze zo de pyrothechniek uit Nederland willen verbannen. Echter hebben ze het niet door dat ze zo alles in de illegaliteit dieuwen. Erg jammer. Ook voor de verkoper van deze site natuurlijk. Heb je wat opgebouwd kun je het niet meer voortzetten vanwege nieuwe regels. Eerst PS en nu Pyroparts. Jammer maar helaas.
  3. kno3

    Filmpjes

    Ik vind ut helemaal geen mooi ding! Te kleine stars en/dus een korte Hang time. De tails hebben niet goed vest gezeten.(dat vind ik jammer). boeket oogt groot maar zeker nog geen 12" grote, echter kan dat komen omdat de stars snel uit waren gebrand. De salute vind ik niet over heersend genoeg. De zware BP+ booster knal (van de break) komt dieper en net zo luid over. En ik vind de shell wel erg dicht bij het publiek ontstoken worden. Verder is het idee van de shell natuurlijk wel leuk.
  4. kno3

    O&N 2012/2013

    Ik zou de beelden ook graag zien.
  5. Zeker trots op zijn! Perfekte break! Mooie duidelijke hartjes vorm! BRAVO!
  6. Jip welkom terug! En het word eens tijd dat de chat ook op de tel te volgen is, dan zal het vast wat drukker worden. Tot gouw weer in de chat.
  7. Welkom terug. Ik ben benieuwd met wat je in de toekomst laat zien aan verbeteringen. Succes iig.
  8. Oke bedankt voor je antwoord. Eigelijk is het bijde wel intressant. Bedankt
  9. Beste Ener Ik zag dat je vandaag Titanium hebt toe gevoegd aan uw shop. Maar wat is het verschil tussen Titanium Sponge 250-1000mu of Titanium Flake 250-1000mu? Heeft het echt puur alleen met het makkelijk te rollen eigenschap temaken? Of heeft flake meer voor en/of nadelen tegenover sponge? MVG KNO3
  10. Idd mooie palm tree. Vond ook op een ander Forum dat de comets 3,5" lang en 2" doorsnee waren. Er zouden er 12 in hebben gezeten. Misschien is het ook mogelijk met 30 mm comets in een 4". Zou ti-sponge 250 mu volstaan?
  11. klopt je hebt ongeveer om de 2 cm wel een andere rammer nodig. Maar met een Creative geest kun je het wel oplossen denk ik. Ik zelf dacht aan een buis met daar omheen ringen van groot na klein die je kan bevestigen. Maar eerst afwachten of de Paper Cone's wel echt in de webshop komen. Ik hoop ut! want zelf maken is een tijdrovend en vervelend klusje. (dat vind ik)
  12. Ja dat meen ik. Ik doel op een (extra verstevigde) Paper Cone. Je weet wel een Kegel fountain hulls/Hemi. Kan zo gouw geen afbeelding vinden op google, maar ze bestaan hoor. Hier een afbeelding met ongeveer het zelfde idee.
  13. Klopt doet ut weer.. Wilde bestellen maar lag ff uurtje of zo plat.. Maar doet het weer als van ouds.
  14. De site licht plat... Update pf erger..? Koopjegadget was ookal de sjaak..?
  15. oke ik wach nog tot er een Pyro gerelateerde site met een Kegel fonteinen hemi komt aan zetten! Dus succes met zoeken na mijn vraag haha
  16. Lekker bezig! De prijzen zijn niet gerkeerd! De service is ook prima in oorde. Steeds meer keus . Complimenten hoor
  17. Danku! De ideale afmeting.. Komt weer een bestelling aan. Dank u voor het aanpassen.
  18. Er staat niet de juiste info bij de 30mm spiraal gerolde kokers. Wat is nou de buiten diameter en de lengte van deze koker? Mvg kno3
  19. Mooie break. De palm pistel mag van mij wat groter. Maar sjonge jonge het lijkt wel een commerciele shell.
  20. Volgens mij doelt zakelijk1986 meer op het zelf maken van German Dark. Dit om de kosten te drukken. Ik geloof ook niet dat hij zo dom zou zijn om flash te ballmillen. En als hij na het vervaardigen zijn German Dark de ballmill goed schoon maakt? Lijkt mij dat het dan geen kwaad kan. Als ik kijk na zakelijk1986's vorige posten en filmpjes van zijn pijlen kan ik daar uit opmaken dat hij al enige ervaring heeft met flash mixjes. Ben maar blij dat zakelijk1986 wil over stappen na KNO3 flash in plaats van KClO4 flash. Lijkt mij toch een stuk veiliger. Let even op kno3.
  21. Bio ethanol van de action is 98% alcohol en dat voor nog geen 1,50 euro.Correctie 1,69 van middag gekocht. grtz Rocketier Wat wil je ng meer..
  22. Hopen op goed weer! Wat een mooi Label zeg, Om jalours op te worden. Maar is het geen optie om in plaats van te rammen, in de toekomst over te gaan op persen? Ik ben benieuwd na het verschil nu je gegranuleerd hebt.
  23. Ik heb in het verleden wel eens knallers gemaakt van KClO4/GD/(S) en van KNO3/GD/S. Mijn ervaring is dat een FlashPowder op KNO3' een stuk dieper/doffer geluid produceerd dan een Flash op Basis van KClO4. Maar KClO4 FlashPowder vind ik wel makkelijker omdat deze een mindere opsluiting nodig heeft. maar als ik een mix maak met bijde oxidatoren' zal deze dan ook dieper klinken? Nu vroeg ik me af: Wat nou als je een mix maakt met KNO3 en KClO4 en AL eventueel met zwavel. Want is zoon FlashPowder mogelijk' en zal deze dan ook behoorlijk knallen? De kosten drukken zal het zeker doen. Maar hoe gevaarlijk is een mix met bijde oxidatoren? Ik ben op het net aan het zoeken geweest en heb 2 compo's gevonden Allen Craig Formula: 25 KClO4 25 KNO3 25 AL 25 S en Howel Labs: 30 KClO4 20 KNO3 25 AL 25 S Echter heb en wil ik dit nog niet in praktijk brengen omdat ik meer Info wil over dit soort FlashPowder mixen. Ook over het gevaar van deze 2 Oxidatoren als je ze mixt. Kon/kan er vrij weinig van vinden. Heeft iemand ervaring Met (FlashPowder) mixen met zowel KClO4 als KNO3?
  24. kno3

    Ik ben KNO3

    Ik ben een liefhebber van alle soorten vuurwerk. Klein grut of grote knallers' ik vind alles leuk. Ik ben nu niet meer zo actief met Pyrotechniek. Maar wie weet veranderd dat in de toekomst wel. Bedankt allemaal voor jullie Leuke reactie's. Ik ga maar vlug weer leren en lezen;)
×
×
  • Create New...