Jump to content
PyroForum.nl

kno3

Gebruikers
 • Content count

  28
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

 1. kno3

  pyro-parts.com

  Hij is denk ik niet op vakantie. Zijn administratie en telefoon waarschijnlijk wel. Triestig dat ut zo moet gaan in NL.
 2. kno3

  pyro-parts.com

  Heb ut idee dat ze zo de pyrothechniek uit Nederland willen verbannen. Echter hebben ze het niet door dat ze zo alles in de illegaliteit dieuwen. Erg jammer. Ook voor de verkoper van deze site natuurlijk. Heb je wat opgebouwd kun je het niet meer voortzetten vanwege nieuwe regels. Eerst PS en nu Pyroparts. Jammer maar helaas.
 3. kno3

  Filmpjes

  Ik vind ut helemaal geen mooi ding! Te kleine stars en/dus een korte Hang time. De tails hebben niet goed vest gezeten.(dat vind ik jammer). boeket oogt groot maar zeker nog geen 12" grote, echter kan dat komen omdat de stars snel uit waren gebrand. De salute vind ik niet over heersend genoeg. De zware BP+ booster knal (van de break) komt dieper en net zo luid over. En ik vind de shell wel erg dicht bij het publiek ontstoken worden. Verder is het idee van de shell natuurlijk wel leuk.
 4. kno3

  O&N 2012/2013

  Ik zou de beelden ook graag zien.
 5. kno3

  NYE 2012/2013

  Zeker trots op zijn! Perfekte break! Mooie duidelijke hartjes vorm! BRAVO!
 6. kno3

  Ik ben weer terug Baazis back.

  Jip welkom terug! En het word eens tijd dat de chat ook op de tel te volgen is, dan zal het vast wat drukker worden. Tot gouw weer in de chat.
 7. kno3

  3" met 2,5" peanut shell

  Welkom terug. Ik ben benieuwd met wat je in de toekomst laat zien aan verbeteringen. Succes iig.
 8. kno3

  Pyro-stuff.com

  Oke bedankt voor je antwoord. Eigelijk is het bijde wel intressant. Bedankt
 9. kno3

  Pyro-stuff.com

  Beste Ener Ik zag dat je vandaag Titanium hebt toe gevoegd aan uw shop. Maar wat is het verschil tussen Titanium Sponge 250-1000mu of Titanium Flake 250-1000mu? Heeft het echt puur alleen met het makkelijk te rollen eigenschap temaken? Of heeft flake meer voor en/of nadelen tegenover sponge? MVG KNO3
 10. kno3

  Korte Vragen Topic

  Idd mooie palm tree. Vond ook op een ander Forum dat de comets 3,5" lang en 2" doorsnee waren. Er zouden er 12 in hebben gezeten. Misschien is het ook mogelijk met 30 mm comets in een 4". Zou ti-sponge 250 mu volstaan?
 11. kno3

  pyro-parts.com

  klopt je hebt ongeveer om de 2 cm wel een andere rammer nodig. Maar met een Creative geest kun je het wel oplossen denk ik. Ik zelf dacht aan een buis met daar omheen ringen van groot na klein die je kan bevestigen. Maar eerst afwachten of de Paper Cone's wel echt in de webshop komen. Ik hoop ut! want zelf maken is een tijdrovend en vervelend klusje. (dat vind ik)
 12. kno3

  pyro-parts.com

  Ja dat meen ik. Ik doel op een (extra verstevigde) Paper Cone. Je weet wel een Kegel fountain hulls/Hemi. Kan zo gouw geen afbeelding vinden op google, maar ze bestaan hoor. Hier een afbeelding met ongeveer het zelfde idee.
 13. kno3

  Pyro-stuff.com

  Klopt doet ut weer.. Wilde bestellen maar lag ff uurtje of zo plat.. Maar doet het weer als van ouds.
 14. kno3

  Pyro-stuff.com

  De site licht plat... Update pf erger..? Koopjegadget was ookal de sjaak..?
 15. kno3

  pyro-parts.com

  oke ik wach nog tot er een Pyro gerelateerde site met een Kegel fonteinen hemi komt aan zetten! Dus succes met zoeken na mijn vraag haha
×