Jump to content
PyroForum.nl

Slowburn

Gebruikers
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Slowburn

  1. Net weer een test gedaan met ontsteker en 60/40/40 en bleef wel een mooie mist hangen in de straat. Maar komt erbij 60/40 zonder paraffine ook meer rook uit dan, lijkt me niet toch? De rook daarvan zal waarschijnlijk ook niet zo dik zijn.
  2. Ik neem mijn woorden bij deze terug, een rookbom van 60/40/40 werkt dus wel degelijk! Heb de stop gemaakt van een schijfje karton en die een beetje ingeknipt zodat de zij kantjes omhoog konden en het er strak inzat, toen heb ik de stop helemaal dicht gelijmd, nadat de lijm afgekoeld was en de stop goed vast zat heb ik de mix erin gedaan, en er een pen in gestoken totdat het een beetje hard was, toen heb ik een papiertje opgerold wat precies in het gaatje kon, en daar heb ik een mix ingedaan van 6/4 en er een lontje ingestoken, volg je me nog? Ja, oké toen heb ik de eindstop gemaakt en weer van een kartonnen schijfje, die weer ingeknipt zodat het precies paste maar nu ook een gaatje in het midden geprikt waar het lontje door heen kon, en weer alles goed dicht gelijmd. En toen had ik dus wel een YES! momentje toen hij wel een dik minuut lang rook uitspuwde. Edit: Ohja, en ik gebruikte een dikke PVC buis.
  3. Had een samenstelling van 60gram kno3 / 40 gram poedersuiker / 40 gram paraffine
  4. Paar droog testjes gedaan, en helaas kwam er alleen maar steeds een steekflam uit, vanavond nog bezig geweest met een mix van 60/40/40 maar had ik iets te lang op de kookplaat dus werd goed bruin.. Oeps! Achja, de eerste is meestal ook niet de beste, wist ik veel dat het zo snel ging. Toen een nieuwe gemaakt eerst paraffine erin, en om laten smelten en van de kookplaat en de mix erin totdat het een mooi papje werd, deze staat nu te uit te harden alleen hoelang moet je daar nou echt mee wachten tot het aansteken? Want had nog wat over in de pan en dat heb ik uitgelepeld, en op aluminium folie gelegd totdat hard was, maar als ik dat aanstak brandde het niet echt geweldig.
  5. Helaas me pakketje met kno3 komt waarschijnlijk morgen binnen, ik heb nog wel een flesje paraffine olie van de apotheek hier staan. Zal dan is twee testers maken, één van de kaarsvet van waxinelichtjes en één met pure paraffine olie. Ben nu toch wel benieuwd of er misschien een duidelijk verschil in zit. Natuurlijk wel in de stoffen omdat de één puur is maar valt het ook te zien als je het aansteekt?
  6. ThaDawg, zoals je net zei maak jij je comp in een blikje, is dat niet lastig om het om te scheppen etc? Voor de rest lijkt me dat wel een goed cheap idea.
  7. Hoop morgen me Kno3 binnen te hebben, zal gelijk is testen! ( als ik een geschikt pannetje vind )
  8. Slowburn

    Rocket Tools

    Nu jullie het zo uitleggen komt er bij mij inderdaad een lampje branden, dat word dus gewoon boren! Bedankt jongens!
  9. Achja, de Ehow en Wikihow, nooit aan gedacht eigenlijk dat hun misschien ook zoiets erover hadden. Bedankt Boutnek, zal het is op zo'n manier gaan proberen!
  10. Hmm, hier volg ik je niet meer met de anode/cathode, hier liggen toch niet zulke hoge eisen aan als platina etc om rode roest te krijgen? Zal me nog maar is een keer goed in verdiepen toch bedankt voor je hulp.
  11. Slowburn

    Rocket Tools

    Voor mij is het puur bedoeld voor RC, dus dan zal het wel moeten kloppen met de core.
  12. Had het inderdaad met grafiet en NaCi, dit is dus blijkbaar fout?
  13. Heb met elektrolyse roest willen maken oftewel Iron Oxide (Red) maar heb de roest laten drogen maar het blijft zwart hoe kan dit? Had een boutje gepakt waar al rode roest op zat, na het goedje in een filter te hebben gegooid en laten drogen blijft het zwart. Hoe zit dit in elkaar?
  14. Deze avond dacht ik is even laat ik een elektrolyse apparaat maken, nou ik opzoek en ha! gevonden een kapotte telefoon oplader! Glazen potje gezocht en alles klaargemaakt en ja hoor het werkt! Wat een simpel systeem is het eigenlijk ook, momenteel er een roestig boutje in zitten wie heerlijk zit te bruisen, en aan de andere kant grafiet staafjes voor potloodpennen. En er is nou niet bepaald gelogen over de chloor geur.. allemachtig!
  15. Slowburn

    Rocket Tools

    Mijn excuses dat ik deze verstofte topic weer naar boven schop (kuch stoffig hier kuch) Je snapt em? Omdat ik hier dus wel serieus mee aan de gang wil gaan, lijkt het me nu ook wel een goed idee om een rocket tool te laten maken. Dit wil ik bij een persoon laten doen waarbij ik al eerder dingen heb laten maken voor me luchtbuks, maar voordat ik de tekeningen geef van "Rocket Tool Sketcher" En tevergeefs geld uitgeef en hem dus de verkeerde maten geef, hoop ik dat één van jullie nog kan zeggen dat de maten goed zijn of net iets anders moeten.
  16. Zal het binnenkort is bestellen, ben volgens mij nu wel goed op de hoogte met wat goed en fout is, en nu is zelf gaan testen. Wil dan toch proberen om een mengsel te maken met Agavestroop dan weten we dat ook gelijk. Bedankt voor de hulp! Zal foto's plaatsen met het mengsel met agave als het zo ver is.
  17. Ik wil graag proberen om vuurpijlen te maken met dit mengsel. Nu het forum rondgespeurt te hebben en opgezocht waar ik alle ingredienten kon krijgen en heb ik er een heel A4 vol mee geschreven met stappen etc alleen kwam ik maar op één probleem ik kan nergens glucosestroop vinden en zag ik net dat agavesiroop een soort gelijk product is heeft iemand hier ook ervaring mee?
  18. Lol eerst zegt hij bibliotheek pas daarna sport pas en dan anwb pas xD Wat voor drugs heeft hij nou weer geprobeerd bij spuiten en slikken?
×
×
  • Create New...