Jump to content
PyroForum.nl

PyroBassie

Gebruikers
 • Posts

  14
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

PyroBassie's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

 1. Welkom naamgenoot . Ik ben ook zeer benieuwd naar je foto's en video's
 2. Hallo allemaal, ik ben opzoek naar +- 20meter 3mm visco. De reden dat ik dit hier vraag is omdat mijn ouders nogal bang zijn dat als ik het bestel er problemen gaan komen met de politie. Ook kan ik het zelf niet bestellen want mijn ouders hebben dus mijn internet bankieren geblokkeerd omdat ik anders teveel geld uitgeef (dat vinden zij dan). Ik zou het fijn vinden als ik het op zou kunnen halen, en het liefst ergens in noord-brabant (in de buurt van Tilburg, Eindhoven, Den Bosch). Ik hoop dat ik iets zie verschijnen in mijn PM.
 3. PyroBassie

  Rocket Tools

  Ik zat te denken aan de 19 mm pvc.
 4. PyroBassie

  Rocket Tools

  Hoi allemaal, Ik ben van plan om binnekort zelf een rocket tool te draaien op school (ik zit in de techniek). Maar ik heb een vraag hierover: Ik gebruik de tool voor MP raketjes maar ik weet niet hoe lang ik de core ongeveer moet maken en hoe breed. En welk materiaal kan ik het beste gebruiken ? aluminium, fe 360 en ik heb ook thermoplast ter beschikking maar die valt af vanwege statische electriciteit. Ik hoop dat ik een antwoord op mijn vraag krijg. Groetjes Bas.
 5. Hier een logo dat ik net even heb gemaakt op maat enzo. Groetjes Bas
 6. Ik zal wel een paar voorbeeldjes maken hier alvast 1. Reacties graag ik kan nog veel meer maken ook andere lettertypen etc. etc. Groetjes Bas.
 7. ik kan misschien wel wat logos maken als jullie willen ? zoja dan hoor ik het wel, ik doe het met plezier. Groetjes Bas.
 8. Hey, Ik heb net een pot met wat knikkers gepakt en daar alles in gedaan en even flink geschud. Ik weet dat even schudden niet genoeg is maar het ziet er wel fijner uit dan dat het was . Ik heb ook nog een spelletje genaamd "HotShots", er zitten metalen balletjes bij zou ik deze kunnen gebruiken als media of is dit gevaarlijk?
 9. Hey allemaal, ik ben vandaag begonnen aan mijn eerste greenpowder. Filmpje:GreenPowder Ik zou graag willen weten of dit goed is voor de 1e keer. Groeten Bas.
 10. PyroBassie

  Liftcup

  het enige wat ik tot nu toe heb is KNO3 en ongeveer 100 Gram BP.
 11. PyroBassie

  Liftcup

  ik snap het redelijk goed nu. volgende stap is nieuwe en betere pulverone maken zonder zwavel ik heb jammer genoeg nog niks kunnen vinden over het maken van zwavelloos pulverone.
 12. PyroBassie

  Liftcup

  hey allemaal, ik heb een probleempje en dat is: ik heb nu al 7 shells gemaakt waarvan er 1 gedaan heeft wat ie moest doen. ik denk dat het aan de liftcup licht en ik krijg het probleem niet verholpen heeft er iemand misschien een duidelijke tut of uitleg om een goede liftcup te maken ??? Groetjes Bas
 13. Hoi ik ben Bas, ik ben 14 jaar oud en al ongeveer 10 jaar gek van vuurwerk. ik woon in boxtel in noord brabant en zit in de 3e klas van het vmbo. ik wil er meer over weten hoe het in elkaar zit , en ik wil het zelf kunnen maken. met zelf maken ben ik al ongeveer 2 jaar bezig en het begint al ergens op te lijken al zeg ik het zelf ik hoop veel plezier te hebben op dit forum :P
×
×
 • Create New...