Jump to content
PyroForum.nl

OXYGEN

Afgeschermd
 • Content count

  61
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by OXYGEN

 1. OXYGEN

  HELP Tips en ideeën voor fontein tools?

  Ja de tijd dat ik elke dag het forum bezocht om de nieuwe berichten te lezen is helaas voorbij. Ook chemixtry was altijd veel activiteit, echt geweldig. Ik vind het nu nog steeds jammer dat dat toen uit de lucht is gegaan. Volgens mij was gamekeeper daar ook een member? Nog meer mensen hier? Vervlogen tijden, heel jammer maar dingen zijn ook veel moeilijker geworden. Maar ik ben zo dankbaar dat ik het allemaal heb mogen beleven! ❤
 2. OXYGEN

  Flash Cracker

  Wanddikte 20mm? Lijkt wel een wc-rol in kraftpapier...
 3. OXYGEN

  Filmpjes

  Huge girandola! Deze is echt mooi... http://www.youtube.com/watch?v=0_pgFU7AGKk&NR=1
 4. OXYGEN

  Gekleurde rook.

  Veel rook voor 2,1gram sas. :(
 5. OXYGEN

  Forumupdate

  En als om wat voor reden dan ook de inkomsten opdrogen? chemixtry? :(
 6. OXYGEN

  50.000 berichten

  Als GK erom vraagt...draag ik bij deze mijn steentje bij. :(
 7. OXYGEN

  dna is back

  Oxygen hier ook van chemixtry vanaf het begin. Ik ken je nog wel ice. Welkom terug. :(
 8. OXYGEN

  Filmpjes

  Deze is echt erg. Sommige bomen zijn bijna doormidden door de shrapnel. http://tripatlas.com/videoplay/w0Xk-TgGcDE En deze is al oud maar wel goed. http://tripatlas.com/videoplay/Dd35Gm_tW2Q
 9. OXYGEN

  Filmpjes

  http://tripatlas.com/videoplay/m2Vvhcc1D_E http://tripatlas.com/videoplay/5pr6oktyPis Wow iemand van hier? Edit: Dit is van dezelfde gast:http://tripatlas.com/videoplay/Si-a7L7NuOc Ik snap niet dat iemand die zo gevorderd is AP in een salute gebruikt... Het valt nog mee dat het niet meteen bij lancering afgaat.
 10. OXYGEN

  Knaller

  Is dit mealpowder? En hoe werkt je ontsteking?
 11. OXYGEN

  Quiet English Section

  Actually most explosive devices used by terrorists nowdays are a bit more sophisicated than flash or pyrotechnic firework compositions In Bali they used >1100 KG of KCLO3/AL/S in a van according to wikipedia. The bomb The Mitsubishi L300 van bomb was initially thought to have consisted of C4, a military grade plastic explosive which is difficult to obtain. However, investigators discovered the bomb was made from potassium chlorate, aluminum powder, and sulfur. For the Sari club bomb with the L300 van, the terrorists assembled 12 plastic filing cabinets filled with explosives. The cabinets, each containing a potassium chlorate, aluminum powder, sulfur mixture with a TNT booster, was connected by 150 meters of PETN-filled detonating cord. Ninety-four RDX electric detonators were fitted to the TNT. The total weight of the van bomb was 1.125 tons.[10] The large, high-temperature blast damage produced by this mixture was similar to a thermobaric explosive,[11] although the bombers may not have known this.[12]
 12. OXYGEN

  Quiet English Section

  Yes its VERY quiet in the english section indeed. Nice you try to get some action in this section. A 8 inch shell is nice do you have it on film? Wel i got a question for you. Is it treu you can buy a lot of chemicals very easy in Thailand? Especially after 9-11 and Bali.
 13. OXYGEN

  Flash Compositie

  @Miech:Met DDT bedoelde ik eigenlijk dat het knalt zonder opsluiting maar dan hoeft het ook niet perse een detonatie te zijn daar heb je wel gelijk in. En als het misgaat is dat IMO zijn eigen verantwoordelijkheid...tot op zekere hoogte, ik bedoel ik adviseer hem toch geen KCLO3/AL/S flash. Als ikzelf niet alles goed had uitgezocht voor ik ergens aan begon had ik nu misschien mijn vingers of erger verloren daar kan ik een medeforumlid toch nooit op aankijken.
 14. OXYGEN

  Flash Compositie

  @VanHout:Ja, ik vind dat er veel verschil in zit tussen 7/3 en 2/1. 2/1 klinkt lekker vol en laag, veel mooier IMO. @Miech:Wat is dan het verschil tussen 10 en 30 gram als het in je handen afgaat? 4 gram goede flash maakt altijd DDT dus dan zou je daar onder moeten blijven. Ik begrijp wel wat je bedoelt maar begrijp je ook wat ik bedoel? :D
 15. OXYGEN

  Flash Compositie

  Als je wilt weten waarom ik voor meer dan 10 gram de 2/1 KCLO4/GD verhouding adviseerde moet je eens 2 keer 30 gram testen op dezelfde afstand om het verschil goed te horen. De eerste 64/23/13 KCLO4/GD/S of 7/3 KCLO4/GD. De tweede 2/1 KCLO4/GD. Alletwee even lang diaperen. Laat me weten hoe het ging... Oh en mix 2 ging denk ik harder dan mix 1 omdat minder fijne/reactieve AL beter werkt icm. zwavel. Verder is 40% oxidator erg weinig voor flash...
 16. OXYGEN

  Filmpjes

  Hee Chemical Pyro dit filmpje is echt goed man. :D
 17. OXYGEN

  Flash Compositie

  Hee Timberbeats PVC voor knallers adviseren ga toch eens wat lezen... En dan pas verder gaan. @VanHout: KCLO4 met zwavel is geen enkel probleem, KCLO3 is echter erg onstabiel icm. zwavel voor wrijving, schok, en dergelijke. Verder raad ik deze composities aan: <10 gram..................KCLO4/germandark 7/3 of KCLO4/german dark/zwavel 64/23/13 10 tot 40 gram...........KCLO4/german dark 2/1 >40 gram..................Goedkope/langzame flash (KNO3)
 18. OXYGEN

  korte krachtig vlam

  Dat is toch niet zo moeilijk. Als je zoiets als een brandende frietpan wilt pak je een metalen emmer met een heel klein beetje lampolie. Om het aan te maken vlak van te voren een scheutje benzine in de de lampolie en een vonk van de aansteker erbij...voila! En om het uit te maken een natte handdoek erover zoals je zelf al zei. Kijk uit dat de emmer niet omvalt als hij brand. :)
 19. OXYGEN

  Knaller

  Ik denk dat die vlam van te voren gewoon buskruit met bindmiddel is. En dat ze dit gewicht erbij rekenen, dus 15 tot 18 gram kruit voor de vlam. Maar dit heb ik nooit gewogen.
 20. OXYGEN

  Knaller

  Hee iedereen zegt dat er 48 gram kruit in een cobra 6 zit maar dit klopt niet. Ik heb er een aantal uit nieuwsgierigheid open gemaakt, en er zat altijd tussen de 30 en 33 gram flash in. Ik denk ik zeg het even om vergissingen te voorkomen. :)
 21. OXYGEN

  (Veiligheid) Lijmpistool

  Dit werkt met wc-papier en KCLO4/german dark flash perfect. Gewoon een flinke prop in je huls en erin rammen met een stamper en hamer, flash erin,lont erin, prop erin gewoon goed aanduwen met de stamper en wat tape erover(ook over de onderkant). klaar. Na de knal hou je alleen een bergje wc-papier over.
 22. OXYGEN

  Meeting

  Hallo forumleden, ik wil een meeting organiseren. Ik heb ruimte voor meer dan 50 man als het moet. Het is waarschijnlijk rond de 25ste van deze maand (ligt aan het weer) en mensen die zeker komen mogen mij een PM sturen nadat we de precieze datum vastgesteld hebben. Ik regel stoelen, tafels en een barbeque met een klein beetje vlees maar de rest (vlees, eten, drinken, en andere dingen ) moeten jullie zelf meenemen. EDIT: iedereen die uberhaupt geinteresseerd is in een meeting stuur maar een PM. Dan heb ik een idee van de belangstelling. Ik maak hier even een nieuw topic voor want ik heb het gevoel dat mensen er overheen kijken, of de belangstelling is wel erg laag we zullen zien...
 23. OXYGEN

  Meeting

  Hoeveel man komen er bij jou ongeveer dan? En ik denk dat de politie hier weinig interesse in het forum heeft, anders zou dit forum de perfecte manier zijn om er een hele hoop ineens op te ruimen.
 24. OXYGEN

  Meeting

  Ja dat is wel zo makkelijk om met de groep drank etc. te halen. Maar zoals het er nu uitziet wordt het toch niet echt druk dus kunnen we waarschijnlijk alles samen halen. :)
 25. OXYGEN

  Vakantieplannen,

  Nou en dan... wat wil een undercoveragent op die barbeque uitrichten? Als je iemand beter leert kennen ben je er zo achter wat voor iemand het is.
×